2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun canim bu hamilelikte hergub yeni seyler cikiyor benimde hamilelik basundan beri burnum rikali ve horlamam var ve daha once hic yoktu adam salona kacar oldu :)
Canim benimde normalde burun tikanikligim vardi sprey kullaniyodum.simdi kullanamiyorum artti .gece agzim acik uyumaktan yoruldum.int.ten burun acici bant aldim 120 tanesi 45 liraya geldi.çok rahat uyudum bu gece. bi bak istersen

Sağol canım sorduğun için. İyiye giden bir durum yok, kötüye giden şeyler var. Acile geldim yine, bekliyorum. Burda takibi ebeler yapıyor, doktorum yok. Hakkımızda hayırlısı olsun. Neticelenince yazarım.
Geçmiş olsun iyi haberlerle gelirsin inşallah

Daha önce burada konusulmustu ama bulamadım bir türlü Burun tıkanıklığı, bitmeyen hapşırma krizleri geçirenler var mı? Nasıl çözüm buldunuz acaba
Hapsirmaya bi cozum bulamadim da burun tıkanıklığına günde bikac kez tuzlu su çekiyorum.dünde uyurken burun bandı taktım çok rahattı

Kocaeli'de olan anneler ben ilk doğumumda orda oturuyordum,Acıbadem'de yıldız tunçaya gidiyordum doğumumuda kendisi yaptırdı. Ben çok ama çok memnun kalmıştım orada olsam yine ona giderdim mutlaka. Hastaneden ayrılmış sanırım ama isterseniz bi araştırın çok ilgili bir kadındı gerçekten.

Canım bilgilendirmen için çok teşekkür ederim aklımda olsun çok saol :)

Canim benimde normalde burun tikanikligim vardi sprey kullaniyodum.simdi kullanamiyorum artti .gece agzim acik uyumaktan yoruldum.int.ten burun acici bant aldim 120 tanesi 45 liraya geldi.çok rahat uyudum bu gece. bi bak istersen
Bana aldigin linki atarmisin canim bende bakayim insallah ise yarar bende boyle sorun yoktu canim hamilelikte oldu agzim acik uyudugum icin horluyorum

Selam kızlar herkes iyidir umarım hepsini okuyyaım dedim dün başladım şimdi bitti ara ara girince güç bela bitirebildim
Ben troid hastasıyım hamilelğin başında 4.80 e çıktı dr a gittim ilaç verdi bu sefer de değer taban altına düştü 3 haftadır dengeleyemedim bir türlü canım sıkılıyor
basbelasiyim yqvaş yavaş iyileşmene durumun iyi gitmesine sevindim
kramer güzel haberlerle gel canım

Bendede traoid var canim pazartesi gittigimde soyleyeyim tsh ima baksinlar insallah hersey duzelmistir hepimiz icin en iyisi olsun senin benisler nasil canim

Su ve çekirdekle oturuyorum parkta bir başıma. Belki oksijen eksikliğinden oluyor diye baş ağrısı buna da başvurdum bakalım.

Yıldız hoca harıka ve cok dıkkatlı bır doktor. medıkalparkta sımdı. adet gecıkmem vardı once acıbademdekı funda hanıma gıttım gebelık testı yapıp yolladı. sonra gecıkme devam edınce Yıldız hanıma gıttuım daha once rutin kontrolde tanısmıstım. hemen yaotıgı kan testıyle 1 gun ıcınde prolaktınoma hastası oldugumun ön tanısını koydu. bır cok hastanında bu sekılde rahatsızlıklarını dıkkatı sayesınde teshıs etmıs. ama ben normal dogum ıstıyorum sankı normal dogumcu degıl gıbı geldı bana mesaı saatlerı kısıtlı cunku

Ben normal Doğum yaptım cnm,hiç sezeryan konusu açılmadı bile aramızda. Gece 2 de Doğum yaptım ben çıktı geldi hemen hastaneye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…