2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bendede traoid var canim pazartesi gittigimde soyleyeyim tsh ima baksinlar insallah hersey duzelmistir hepimiz icin en iyisi olsun senin benisler nasil canim
SAlı kontrol vardı iyilerdi canım artık rutin hamileliğe döndün dedi sonlandırılan bebeğin de etkisi sıkıntısı kalmadı dedi 3 hafta sonraya randevu verdi
Her hafta görüyodum şimdi geçmez zaman bana

Su ve çekirdekle oturuyorum parkta bir başıma. Belki oksijen eksikliğinden oluyor diye baş ağrısı buna da başvurdum bakalım.
Hangi park geliyorummmm
Bende baş ağrılarıyla uğraşıyorum ama önceden migren ataklarım çok ağır geçtiği için hissettiğim anda minoset alıyorum almazsam felç gibi yatarım o saatten sonra beni hiçbirşey kurtarmaz

Gel valla canım. Yıldırım belediyesinin orda, havuzun başında oturuyorum bir başıma. D _Depply_ sen de gel

Ayy masallah cnaim rabbim saglikli rahat hamilelik versin hepimize bende rutine gecmek.istiyorum artik :)

en iyisini yapıyorsun ama genelde bızdede doktor o gibi muayneye ebelerı yönlendırıyor sıstemmı öyle acaba gerci benım doktor da bekar

Bende sabahlari çay içmeden pek acilamiyorum, aslında cok çay düşkünü değilim ama kahvlti da olmazsa olmaz. Bi bardak açık çay ve bi bardak süt içiyorum her kahvltida

kafam karıstı sımdı Yıldız hocayı cok sevıyorum ıstanbulda oturuyor sanıyordum . bı sorayım ona da
Aynı kişiden bahsediyorsak bana gece çıktı geldi cnm,İstanbul'da olsa zor olurdu yani sadece ben değil normal Doğum kimseyi kabul edemezdi. Sen bi sor bakalım.

Arkadaşlar malum uyku bastırıyor beni ama uyuyp uyanınca müthiş bi başağrısı var ki dayanamıyotum gözlerim yerinden fırlayacak gibi ne yapmam lazım

Bende gün ortasında uyursam aynen basim catlicak gibi ağrıyo canim uyumaya korkuyorum buz masajı iyi geliyo sakaklara ve iki kas ortasina

Kizlar az once telefon geldi bana sağlık bakanlığından dedi yanlış anlamadiysam.sagluj ocağına kontrole gidiyormusunuz onun icin aradm dedi. Sanki gtmeyen arkadaşlar vardi

Kizlar az once telefon geldi bana sağlık bakanlığından dedi yanlış anlamadiysam.sagluj ocağına kontrole gidiyormusunuz onun icin aradm dedi. Sanki gtmeyen arkadaşlar vardi
Benim saglik ocagim bir kere bile beni arayip konusmadi cagrimadi

Benim saglik ocagim bir kere bile beni arayip konusmadi cagrimadi
Cnm ilk oncr senin gtmen lazm dosya açıyorlar. Saglik ocagi bilmezki senin hamile olup olmadığını. Bazı arkadaşlarda gtmeyenlerw ceza veriyorlar demsti. Sende vakit kaybetmeden gt bnce.

Canim benim her muanede doktor önce Nasılsıniz prblen varmı diye ufak bi sohbet ediyor sonrasında ultrasona geçiyoruz o sırada asistan hemen tartıya çıkarıyor ardından tansiyonum ölçülüyor sonrasında bebeğe bakiliyor doktor soylemesi gerekenleri soledikten sonra masasında muane sona eriyor. Bizde boyle oluyor canim

Valla ben de dayanamayip ictim kac kere dr icebilirsin dedi zira kafami kesebilirim o zonklamalara

Bende çok agriyinca parol içiyorum valla benim dokTor günde 3 tane ye kadar müsade ediyor çok zorlanmadikca içmemeye calisiorum ama benim migrené dönüyor oyuzden basedemiyorum bazen

Kızlar doktorlarinizdan acil bi durum olursa diye cep telefonu aldiniz mi ? Ben her muanede isticem ama unutuyorum gün icinde aradığında muanede oluyor ama 3 bucuk 4 gibi kesin doktor kendi ariyor. Ama ilerleyen zamanlarda cep numarasi lazım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…