2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım benim doktorum ben istemeden numarasını verdi. Önemli bir sorum olursa WhatsApptan yazıyorum müsait olunca cevap yazıyor

Merhaba tatlı anneler bebişleri erkek olan arkadaşlar göğüslerinizde şişme sızlama var mı. Benim ara ara oluyor oğlumda olmamıştı kız mı acaba diyorum bu cinsiyet merakı öldürecek beni
Benim azaldı siskinlikte sızlamada ama kaybolmadi. Nerdeyse normal seyrinde devam ediyor. Sadece tek taraflı agrım çok sol göğsüm çok agriyo normal oldugunuda düşünmüyorum açıkçası

Benim azaldı siskinlikte sızlamada ama kaybolmadi. Nerdeyse normal seyrinde devam ediyor. Sadece tek taraflı agrım çok sol göğsüm çok agriyo normal oldugunuda düşünmüyorum açıkçası
Bebiştendir canım bazen sütlü gibi şişiyor azaldı ama gitmedi süt bezleri şimdiden hazırlık yapıyorlarmış

Evet şeker çokmuş. Bende 1 haftadır içmiyorum haftada bir içeyim dedim. Portakal yerine elma yememiz tavsiye ediliyor. Hatta Canan hoca günde 1 tane meyve öneriyor.
Evet şeker çokmuş. Bende 1 haftadır içmiyorum haftada bir içeyim dedim. Portakal yerine elma yememiz tavsiye ediliyor. Hatta Canan hoca günde 1 tane meyve öneriyor.
bir tane öneriyor da vitamin ve enerjiyi nereden alacağız bilemiyorum??? Bir de içim yanıyor sık sık peşpeşe mandalinalar portakallar yiyorum :) şeker sorunu olmayan yesin bence

Antibiyotigi vermeden kultur yapilmaliydi. Mikrobu taniyip ona gore vermeleri gerekir. Demekki sendeki mikrobu oldurecek turde antibiyotik verilmemis ya da dozu az verilmis. Buyuk ihtimal ilac degistirecekler.
Benim cok basima geldi ondan yaziyorum. Hemen antibiyotigi yazip gondermek kolay. Ama cok yanlis aklinizda olsun oncr kultur sonra ilac. Bu idrar icin de gecerli bogaz icin de

her gün mü arıyor?
ben ılk gıttıgmde kartını verdı, telefonları cok acamıyorum ama whatsptan yazabılırsın dıye
bıkac sorum oldu whatsptan yazdım cvp yazdı saolsun

Merhaba kızlar bugün doktordan geldim bizim minnak 11+1 olmuş hersey yolunda dedi çok şükür bende cınsıyet tahmini alabilirmiyim acaba :)

Hal hatır soranlardan, iyi dileklerini yollayanlardan Allah razı olsun. Malesef benim hikayem olumsuz sonuçlandı. Sizlere sağlıklı gebelikler diliyorum. Allaha emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…