2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar az once telefon geldi bana sağlık bakanlığından dedi yanlış anlamadiysam.sagluj ocağına kontrole gidiyormusunuz onun icin aradm dedi. Sanki gtmeyen arkadaşlar vardi

ben kaç kere aradım açmadılar teli
calısıyorum ızın alıp gıdemedım

tasındgm yerdekı saglık ocagına kaydımı aldırmaya gıttım dolu alamayz dedıler baya uzak bı yer söyledıler
ben de eskı mahallemde kalsın o zaman dedım
orası da cok yakın sayılmaz
hayır arka sokagmda var yanı hamıleyım al oraya dı mi

Gel valla canım. Yıldırım belediyesinin orda, havuzun başında oturuyorum bir başıma. @_Depply_ sen de gel
Oyy oyyy baya uzakmışız neyse iyi olalım da
Yaza doğru bi park yaparız:))
Ayy masallah cnaim rabbim saglikli rahat hamilelik versin hepimize bende rutine gecmek.istiyorum artik :)
İnşallah canm inşallah çok az kaldı rutine geçmene
Yıldırım Belediyesi mı gelirım uzak bana ama olsun :)

Bama da uzak kaldıı ortalarda buluşalım :))

Hal hatır soranlardan, iyi dileklerini yollayanlardan Allah razı olsun. Malesef benim hikayem olumsuz sonuçlandı. Sizlere sağlıklı gebelikler diliyorum. Allaha emanet olun.
Çok üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda tekrar ama sağlıklı bir bebekle hamiş olursun dualarım seninle

Hal hatır soranlardan, iyi dileklerini yollayanlardan Allah razı olsun. Malesef benim hikayem olumsuz sonuçlandı. Sizlere sağlıklı gebelikler diliyorum. Allaha emanet olun.
Canim ya cok uzuldum.hayirlisi buymus diyelim.bende gecmiste 2 gecikmis dusuk yasadim.neler hissettigini anlayabiliyorum.oncelik senin sagligin bunu unutma.

Arkadaslar kramer kacinci haftadaydi. Gece rahatsizlanmisti sanki. Ne olduki olumsuz oldu cok merak ettim ve uzuldum

Insallah olmasinda canim Ben cok zorlaniyorum bas agrisi ve mide yanmasindan biran once bulantilarin gecerde rahat edersin insallah.. benim hic bulantim olmadi ama mide yanmasi en basindan beri...

Çok üzüldüm geçmiş olsun.kısa zamanda sağlıklı hamilelik haberiyle acını hafifletsin inşallah Allah

Allah razı olsun, çok sağolun. Tek tek alıntı yapamadım, çok ağrım var, yerimde duramıyorum 10+5 idim. Düşüğün sebebini bilmiyorum malesef. Burda 3 sefer düşük yaşamadan araştırmıyorlarmış. Olayın nasıl geliştiğini şu an hamile olan ve ileride dönüp bu sayfaları okuyacak hamilelere boş yere vesvese vermemek için paylaşmak istemiyorum. Kısmet değilmiş, vardır herşeyde bir hayır. Şu an çok üzgünüm ve çok ağrım var. Allah hepinize sağlık versin, kendinize iyi bakın.

Canım çok geçmiş olsun. Allah sana acil şifa ve sabır versin..

Çok geçmiş olsun canım Allah’ım acil şifalar versin

Cnm ilk oncr senin gtmen lazm dosya açıyorlar. Saglik ocagi bilmezki senin hamile olup olmadığını. Bazı arkadaşlarda gtmeyenlerw ceza veriyorlar demsti. Sende vakit kaybetmeden gt bnce.
Ben hamile olduğumu öğrendikten 3 gün sonra hemen sağlık ocağı aradı hatta benim eski numaramı aramışlar ulaşamamışlar eşimin eski numarasını aramışlar yine ulaşamamışlar nasıl bulmuşlarsa eşimin kardeşini aramışlar numaramı almışlar:) bana dediki hemşire bize hamile olduğunuz bilgisi ulaştı falan günde gelin takip başlayalım :) çok çok ilgili hemşireler iki kez gittim baya yakınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…