2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kalp sesini falan duyabiliyorlarmi

Kalp sesini falan duyabiliyorlarmi
Yok kalp atışını duymadım dr da duydum ama zaten çok detaylı bilgiler aldılar. Hikayemi not aldı hastanenin verdiği tahlil sonuçlarımı istedi gelirken getir dedi, sağlık bakanlığı dosyada görmek istiyormuş. ilac basladi folik asiti kilo ve tansiyon ölçü mu yapti ve bana bi liste yapti hangi tarihlerde gitmem gerektigini yazdi. En son gittigimde bana devit3 verdi her ay devam edicez dedi

Hal hatır soranlardan, iyi dileklerini yollayanlardan Allah razı olsun. Malesef benim hikayem olumsuz sonuçlandı. Sizlere sağlıklı gebelikler diliyorum. Allaha emanet olun.
Nasıl yani canım ne oldu bebek?

Ne diyeceğimi bilemiyorum canım inşallah en kısa zamanda sağlıklı hamilelik haberini alırız çok geçmiş olsun

Çok çok geçmiş olsun canim benimde kayıplarım oldu seni anlayabiliyorum Rabbim en kisa zamanda toparlanmayi yeniden sağlıklı bir gebeligi nasip etsin

Him yok ben ilac kararini ke di drum versin isterim aile hekimleri sonucta pratisyen ama yinede tebrik ettim iyi ilgilenmisler canim sansli insansin demekki :)

Him yok ben ilac kararini ke di drum versin isterim aile hekimleri sonucta pratisyen ama yinede tebrik ettim iyi ilgilenmisler canim sansli insansin demekki :)
:) saol canım bende ilaç konusunda temkinli davranmak adına verdiği zaman başlamıyorum dr a diyorum oda başlasaydın birlikte hareket ediyoruz diyo artık kafam rahat :)

Arkadaşlar uzun süredir bebek yağı kullanıyordum ilk gebeliğimde de kullandım karnım çatlamadı çok şükür. Zaten kuru bir cildim var ama on gündür deliricem kaşıntıdan hergün yağ sürdüğüm halde sorun şu ki duş almaktan korkar oldum saç derimde dahil her yerim felaket kaşınıp geriliyor hindistan cevizi yağı almayı düşünüyorum bi kaç arkadaş burda yazmıştı ne sıklıkta ve nasıl kullanıyorsunuz

her gün mü arıyor?
ben ılk gıttıgmde kartını verdı, telefonları cok acamıyorum ama whatsptan yazabılırsın dıye
bıkac sorum oldu whatsptan yazdım cvp yazdı saolsun

Yok canim benim sorucağim birsey oldugunda mUsait değilse kesin gün içinde kendi geri dönüş ypiyo sorumu cevaplamak için. Ama bnde cep no isticem

Canim bende hem boğaz enfeksiyonu hemde idrarda prblm vardı o yüzden enfeksiyon gebelikte tehlikeli olduğu için guvenli bi antibiotik verildi boğazm geçti ama idrar geçmemiş artık kültür sonucuna göre vericek

Allah sabir versin. En kisa zamanda saglikli ve hayirli bir evlat nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…