2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İstersen ara sor hastaneyi canım.

Olmadı sen önceden gel hastanede bekle eşini gelince hemen girersiniz. Bu arada Emre bey nasıl bir doktormuş

bende gelemem ki burda otobüse binsem kestelde incem oradan metro perte çıkarım
arabayla en azından daha rahat geliriz

Emre beyi 2-3 arkadaşım çok methetti
internette de olumlu yorumlar var bolu dan gelmiş orada da hastaları memnunmuş diye duydum

Normal doğurmuş canım, pek öyle zor da olmamış kolay rahat doğum olmuş. Yarım saatte doğurdum dedi. Şimdilik yüksek ihtisas hastanesine gidiyorum canım, yakın bana. Sezeryan için özelde aramaya başlayınca işte bu da anlatılınca ne yapacağımı bilemedim

Ne diyeyim ki canım ben kendim bursaya geleli iki sene tam olmadı. Öncesinde de hep yurtdışında eğitim aldım çeşitli ülkelerde. Burda akraba diye bir eşimin ailesi var, kv iyi kadın ama cahil o panik yapar zaten beyaz önlüklü biri çıkıp şu şöyle derse ona inanır ne yapsın garibim . Geriye kaldı bir eşim o da 16 sene sonrası vatana döndü benimle beraber, yani olaylara fransız kalıyoruz. Biri de kalkıp böyle deyince hele şaşırdık kaldık insan korkuyor

Hayir tatlim dogru degil. 50 ustu kiz diyorlar benim 32 cikti ve kizim olacak inşallah.

Benim de 80,5 çıktı. Erkek dediler ama belli olmaz temkinli durayım diyorum kızımda 21-22 haftaya kadar erkek dediler sonra hoop kıza dönüştü )))
Ay oyle deme ben simdiden bir kac cicisini aldim. Yanlis gormemislerdir ya. Benim doktorun sasirdigini da hic duymadim. Hatta doktor fethi kiz demisse kizdir diyor herkes. Seninki cok ilginc olmus.

Hayir tatlim dogru degil. 50 ustu kiz diyorlar benim 32 cikti ve kizim olacak inşallah.

Benim de 80,5 çıktı. Erkek dediler ama belli olmaz temkinli durayım diyorum kızımda 21-22 haftaya kadar erkek dediler sonra hoop kıza dönüştü )))
Ozaman hiç de inanmamak lazım desenize kızlar :) meraktan duramıyorum 16. haftaya kaldı cinsiyet öğrenme işi :) daha 3 hafta var

Ay oyle deme ben simdiden bir kac cicisini aldim. Yanlis gormemislerdir ya. Benim doktorun sasirdigini da hic duymadim. Hatta doktor fethi kiz demisse kizdir diyor herkes. Seninki cok ilginc olmus.
Bizim doktorumuz da cok kesin konustu.yuzde oran flan vermedi..direkt kiz dedi.biz hiç erkek olabilme ihtmlini dusunmedik o yuzden..

Canım dün mesaiden sonraya almıştık randevuyu yetkililer gittiği için sonucu alamadık bugün birazdan tekrar gideceğiz haber veririm sana inşallah dua et bizim için
Tabiki ederimm rabbim cümle bizim gibi hamile olanlara ve bize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Sende hiç endişelenme iyidir bebişin rabbimin izniyle güzel haberlerle gel rabbim korktuğuna uğraşmasın inşallah

Çok şükür ❤

Kızlar bu bebecimodan alışveriş yapaniniz var mı? Nasıl ürünleri? Çok uygun bornoz seti gördüm de emin olamadım hiç alış veriş yapmadım bu markadan

Ben sana birşey itiraf edeyim benim kız tombiş, kukusu da etli ))) külotla yatarken bile önden baktığında alttan bez var sanarsın. Doktoru o yanıltmıştır diye düşümüyorum )))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…