2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sen neden değiştirdin canım hastaenni? Ben esentepeyi düşünüyorum.
Canım ben doktordan memnun kalmıştım aslında. Emre beydi doktorum ama daha sakin bir hastane olsun istedik bir de normal Doğum benimki ve yaş 37 tecrübeli bir doktor olsun diye yoksa Emre bey çok sıcak kanlı bir doktor ayrıca arkadaşım daha yeni Esentepe hastanesinde Doğum yaptı çok memnun kaldı sezeryan oldu ameliyathane ortamı doktorlar hemşireler hepsi çok iyiydi dedi

Bana uzak kalıyor oraları. Her ihtimali höz önünde bulundurarak yakın seçmem lazım. Bakalım hayırlısı. Hepimize kolay doğum inşallah

Benim 45 fb hcg kızım olcak :)

Bana uzak kalıyor oraları. Her ihtimali höz önünde bulundurarak yakın seçmem lazım. Bakalım hayırlısı. Hepimize kolay doğum inşallah

Yıldırımda oturmuyor musun ?
Ben inegöl den bursaya gelicem bence çokta sıkıntı olmaz
en trafikte dahi çevre yolundan 15 dk da ulaşım sağlayabilirsin diye düşünüyorum

Sen ikili test yaptırmışmıydın canım? Benimde 16. haftaya kaldı cinsiyet :) beraber öğreniriz artık canım inşallah en sona biz kalıyoruz.
Evet en son biz öğreneceğiz.Sağlıklı olsunlarda elbet öğreniriz.Ben ikili test yaptirmadim 3 lü de yaptırmayı düşünmüyorum.Doktorum da zaten bi rahatsizlik olsa anne karnında müdahale edemeyiz dedi bende allah korusun zaten bi sorunu da olsa aldırmam o yüzden yaptirmadim.☺ rabbime emanet doktorum gelişimi güzel sağlıklı dedi içim rahat

Canım ben de Bursalı değilim çok olmadı buraya taşınalı Kimden ne duyuyorsam ona göre değerlendiriyorum Hiç bayan doktor düşünmemiştim ama şu anki doktorum bayan :) hepimiz için hayırlısı olsun doktor işi de Doğum da hepsi şans biraz

Hastane ve muayene anları çok mu kalabalık oluyor. Bende 39 yasında ilk doğumum olacak sezeryan düşünüyorum. Bende hep olumlu şeyler okudum

Bende hiç bir testi yaptırmadım hatta bu oazartesi 4 lü yapalım dedi doktor tamam dedim gitmedim. Sadece detaylı usg çektırıcem. Allah hayırlısını saglıklısını versin inşallah

Bende hiç bir testi yaptırmadım hatta bu oazartesi 4 lü yapalım dedi doktor tamam dedim gitmedim. Sadece detaylı usg çektırıcem. Allah hayırlısını saglıklısını versin inşallah
Aynen canım bende sadece detaylıyı yaptiricam.Tanıdık hamile ve doğum yapmış bayanlara sordum hiç biri yaptirmamislar ve maşallah bebislerde gayet sağlıklı.Seninde dediğin gibi rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah cümlemize

Benim de kanıyor, D vitaminim bitmiş damla verdi dr , bir de sık sık fırçalamak ihtiyacı hissediyorum ben sanki ağzımda Demir parçaları vermış gibi tat var
D vitamini eksikligi tetikliyormuymus kanamayi? Benim vitaminlere falan hic bakilmadi kullaniyormusun diye soruyorlar o kadar...

Benimde her fırçaladığımda kanıyo dr um dişçiye görün ne olur ne olmaz iltihab olmasın diye ama gidemedim
Fircalarken kaniyordu ona alismistim.. simdi dilimle disetlerime dokununca bile agzima kan tadi geliyo haftaya carsamba randevum var konusayimda sonrasinda benimde disciye gitmem gerekecek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…