2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hastane ve muayene anları çok mu kalabalık oluyor. Bende 39 yasında ilk doğumum olacak sezeryan düşünüyorum. Bende hep olumlu şeyler okudum
Ben iki kere gittim. Doktor çok ilgiliydi. Muayene için çok beklemedik ama pembemavi daha sakin diye oraya devam ediyorum. Arkadaşım esentepede sezeryan oldu o çok memnun kaldı Sen bir dene istersen beğenmezsen başka bir yer bakarsın canım. Birimizin beğendiğini başkası beğenmeyebilir bir de Benim 3. Olduğu için diğerlerinde yaşadığım heyecan ya da merak yok açıkçası

Soyledi fakat ben gidip alamadim cokta pesine dusmedim evet cok yiyemiyoruz ama herseyden az az yemeye calisiyorum

Canim bu nasıl mümkün olur ya üstelik 2018 yılında eskiden oluyormuş tabi ama suan böyle şeyler pek kalmadı hastaneler guvenlige bebeğin bakimina çok özen gösteriyorlar doğduğu andan itibaren bebek hep anne yanında kalıyo eskisi gibi sadece süt içsin diye hemsireler bebekleri getirmiyor. Ama yinede insan bi tuhaf oluyo böyle şeyleri duyunca tüylerim ürperdi . Hastaneyi iyi seçmek gerekiyor

İstanbuldaki arkadaşlar hangi hastaneye vé doktora gidiyorsunuz? Belki aynı doktora gidiyoruzdur fikir paylaşımı yapariz

Yıldırımda oturmuyor musun ?
Ben inegöl den bursaya gelicem bence çokta sıkıntı olmaz
en trafikte dahi çevre yolundan 15 dk da ulaşım sağlayabilirsin diye düşünüyorum
Evet Yıldırım canım. Dorukla yüksek ihtisas hemen yanında, osmangazi de yakın ama son duyduğumdan sonra o şıkkı en sona bırakıyorum. Yok kuzum 15 dakika nerde ulaşacam bayağı uzak kalıyor

Kizlar bende bebegimin cinsiyetini daha ogrenemedim benimde beta hcg degerim 12.42 acaba ne olabilir bu ayin sonunda randevum var

Tek metro ile gidebilirsin durak hemen önünde canım
Ya mesela 35-36 haftada sancım tutarsa. Ben ondan korkuyorum yoksa zaten sezeryan dediğin planlı olur . bir an göz önüme doğum sancısı ve metro geldi , yazık orda hadiseye tanık olanlara ))) şaka bir yana kızlar her zaman üstünlüğü yakın olana vermek gerekir diye düşünüyorum

Çocuğun 2 yaşı var canım yani 2016 senesini anlatıyor. Şimdi kadın bana kendine söyleneni söyledi, siz de dikkatli olun dedi. Bunu söyleyen hemşire olduğuna göre bir yandan bir şey biliyor da söylüyor düşünüyor insan, bir yandan nr bileyim... Normal insanın kafası karışır hele ki biz bebek bekliyoruz

Çok entresan hemsiredeki rahatlik ve özgüvende inanılmaz yani böyle bir hastanede çalışmak ztn böyle şeyler yasaniyorsa suça alet olmaktir!! insanlarda vicdan kalmamış madem gordun biliosun mahkemeye ver basina duyur bi annenin kulağına fisildamak nedir psikopatlar ya

Bu arada kese konumu tutmadi
Arkadaşlar nuba baktılar tutmadı
Free Bthcg tuttu
Bi arkadaş çene yapısına baktı o tuttu
Gözün aydın canım hayırlı evlat olsun inşallah :) çene yapısı nasıldı çok merak ettim yorum yapılan resmi atarmısın?

Önümüzdeki ay gideceğim nasipse dediğin gibi beğenmezsem değiştiririm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…