2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gittiğinde bilgi verirler sonuçta ilki sezeryan olduğu için zorunlu sezeryana giriyor bence bu o yüzden sana yakın binada yaparlar
aksi taktirde de diğer binaya naklini onlar sağlar yine sorun olmaz diye düşünüyorum
jimer gibi özlüce ye de gitsen doğumu beşevlerde yapıyorsun

fiyatları iyiymiş gerçekten eğer memnun kalmazsam doktordan nilüfer medicabile de gideyim

yıldırım bana çok ters geliyor nedense

Merhaba bende pembe mavide nevin ganıma gitmeyi düşünüyorum hem hastane doktoru olsun diye hemde normal doğum için. Sormak istediğim şey detaylı ultrason falan hastanede yapılıyormuymuş bilgin var mı?

pembe mavi de detaylı ultrason var dediler
ama fiyatını bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar dün yazmıştım kanamam oldu 4,5gündür hiç bişey yoktu bugün çok hafif kahve geliyor ve çok hafif ara ara kasıklarımda ve karnımda ağrı var normal mi acaba?Kontrolüm cumartesi günü

Bemim şu an Hayat Hastamesine devam eden bir arkadasım var ilk dogumuda onda yaptı hatta. Çok memnunum diyor doktorunuda çok seviyor. 80 tl ödüyor fiyat belki oynar olsa olsa 90 ya da 100 olur. Belkide olmaz.benim için esentepe cazip geldi gerçi o da ıkı metro oluyor çünkü ben nülüfer tarafından geleceğim. Yıldırım medikabil de mantıklı bana tek metro ama tek doktor olması iyi değil. Ama dediğim gibi hayat hastamesinden arkadasım çok mennun. Hatta su an orda Naile diye bir bayan doktor daha gelmiş o da çok iyi diyorlar

Nilüfer medikabilde Oktay bey var ondanda herkes çok mennundu. Aklında olsun

inşallah hayat hastanesi de medicalpark gibi fiyatları katlamaz 2 sene öncesiyle şimdi arasında bayağı fark var özellikle doğumda
aracınız varmı peki doğum vs gece olursa

Nilüfer medikabilde Oktay bey var ondanda herkes çok mennundu. Aklında olsun

oktay beyin adını çok duydum ama ssk anlaşması yoktu tekrar yaptı mı bilmem
anlaşması olmadığı için muayene fiyatı da doğum fiyatı da diğer doktorlara göre yüksek kalıyordu

Çok teşekkür ederim dr umun hastane içerisinde olmasını daha çok bu sebeplerden dolayı istiyorum. Sürekli oraya buraya sürükleniyoruz diğer türlü yok tahlildi yok bilmem neydi vs

benzer tereddütü bende yaşadım
yıllardır doğum yaparsam ahmey bey e giderim diyordum ama
iş ciddiye binince herhangi bir hastaneye bağlı olmaması kafamı karıştırdı
daha sonra hastane doktor ücreti vs hesaplayınca da komple vazgeçtim
1 kere gitsem başka doktor içime sinmeyecekti çünkü

Aracımız var zaten eşim götürür getirir beni aslında onu çok takmıyorum. Şimdilerde zaten gider gelirim hem bana da gezme olur ordan koruparka gıder gezerım yemek yerim. Ağırlasınca eşimin kendi işi oldugu için götürür getirir.sezeryan olcak zaten benim planlı doğum yani.yook o kadar artmaz Hayat hastanesi hiç sanmam. Oktay ben 130 tl muayene. Dogum 2900 sezeryandı. Normal biraz daha azdı

Çok teşekkür ederim dr umun hastane içerisinde olmasını daha çok bu sebeplerden dolayı istiyorum. Sürekli oraya buraya sürükleniyoruz diğer türlü yok tahlildi yok bilmem neydi vs
Bem aradım sordum 460 tl gibi bir rakam verdiler.bana çok yüksek geldi açıkcası.

Valla gez ne güzel olur
biz pazar gidiyoruz genelde anababa günü oluyor
ne mağazalara girebiliyoruz ne bir şey

bi arada tüm gün cumhuriyet caddesinde kendimi kaybetmek istiyorum

Ben medicalparkı çok inceledim odaları çok güzel ama doğum için çok uygun gelmedi bana fiyat olarak değil fiyatı çok fazla değişdi 2500 gibi bişey demişti geçen yaz. Benim kp ameliyat olmuştu geçen yaz akciğerden bulunduğumuz katta da bir sürü farklı ameliyatlar olan hastalar vardı haliyle . İki tane de bebek odası vardı bana çok saçma geldi aynı katta bulundurmaları, hısusi olarak liv bölümünü de kontrol ettim ve sordum ayrı kadındoğum katı yok ayrı olarak ilgililenen yenidoğan hemşiresi yok. Notmal hastaya bakan hemşireyle yenidoğan hemşiresi aynı olabilir mi? Bunlar benim için caydırıcı sebep oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…