2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bem aradım sordum 460 tl gibi bir rakam verdiler.bana çok yüksek geldi açıkcası.
Diğer yerlerde nasıl fiyatlar hastanelerde falan?Dr un dışarıda olduğunda burtom vs gibi görüntüleme merkezlerine gönderiyorlar sanırım oralarda da bu fiyatlar aşağı yukarı

Evet çok sorun oluyor dışarda olması. Daha karR vermedin değil mi dr a?

ben medipol koşuyolunda zühal çelebi'ye gidiyorum sen nereye gidiyorsun canım?
Bende Acibadem Atakent é Mesut Kayman a gidiorum canım çok memnunum kendisinden doktordan çok abi arkadaş gibi davranıyor Guleryüz hastaya ilgi alaka benim için çok onemli hepsine sahip bi doktor çok şükür

Bir de ard arda lekelenmelerle gitmişim, aspirin de kan sulandırıcı. Verilirmi öyle?! Ya şiddetlense açılsa ne olacaktı. Neyse işte bunu da yaşadık

Diğer yerlerde nasıl fiyatlar hastanelerde falan?Dr un dışarıda olduğunda burtom vs gibi görüntüleme merkezlerine gönderiyorlar sanırım oralarda da bu fiyatlar aşağı yukarı

jimer 300 tl kuzenim oraya gidiyor o dedi ama ssk var mı yok mu bilmiyorum

Evet çok sorun oluyor dışarda olması. Daha karR vermedin değil mi dr a?

yarın esenyurt hastanesi emre bey e gidicem eşimde bende instagramda gördüğümüz kadarıyla güzel enerji aldık
bakalım yüz yüze de aynı elektriği alabilecek miyim

Bir de ard arda lekelenmelerle gitmişim, aspirin de kan sulandırıcı. Verilirmi öyle?! Ya şiddetlense açılsa ne olacaktı. Neyse işte bunu da yaşadık
Canım aspirin bebeğe kAn gitmesi için çok önemli çoğu gebe kullaniyo pıhtılaşma olmasada senin bu ilacı kullanmaman için bi sebebin mi var

Canım aspirin bebeğe kAn gitmesi için çok önemli çoğu gebe kullaniyo pıhtılaşma olmasada senin bu ilacı kullanmaman için bi sebebin mi var
Canım beni kızımda da kese kopması vardı, basbelasiyim da olduğu gibi, sık sık kanama yaşardım. Sonrası iki kaybım oldu, bu doktora gittiğimde de şakır şakır kanama olmasa da leke halinde gelmeye başlamıştı. Yani durum normal değildi. Bebeğin kalbi atıyordu , kaybetmeyi göze alamazdım, aspirin kanı sulandırarak kanamayı artıra bilirdi o zamanda kullanılmaması gereken bir ilaç. Belki sonra olurdu ama o sırada yazması üstelik bana açıklamasız o şekilde cevap vermesi hoşuma gitmedi. Ben bebeğimin üzerine titriyordum her usm de ağlayarak bakıyorum kalbi atıyormu diye, açıklamasız o şekilde istersen iç istersen içme demesi hoş değildi yani

Anlatırsın olurmu canım?!

Kizlar bebek hareketlerini kacinci haftada hissetmeye başladınız ben 12. Haftada ken bişeyler hissettim Kontrolde doktoruma sordum mümkün değil çok erken hissedemezsin dedi ben hala hissettiğimi düşünüyorum sizde de oluyomu acaba

Asprin plesenta ayrılamsını tetikliyormuymş canım başka doktorlara danıştn mı ne ddilr ben kullanıyorm bi kaç dr sordu doğuma kadar kullan çok iyi ddi .

Şimdi ona bakıyordum bende. Benide bir yere yonlendirecek ama nereye bilmiyorum. Fsm de ultramed var 380 tl dediler. Sonomar var fethiyede 250 yl dediler. Ordaki kişi doçent doktor Zafer Sivri acıkcası doçent olması beni cezbetti. Esentepe 300 tl dedi. Hayat hastamesi fiyat vermedi.şimdilik öğrendiklerim bunlar. Yanlız şöylede bir kanıya vardım; merkezden çok bence inceleyecek göz önemli. Cihaz en son teknolojidir ama yapan kişi işin ehli değilse neye yarar.

yazık günah ya
istersen içme ne demek
doktor olan sensin sanki o yönlendirecek
sen bilemeyip bu gebeliğinde de kullanabilirdin
bu veballeri nasıl ödeyecekler acaba

exixizimm ben boyatıcam ama benim renkli balyaj var
şu anda mavi var
bebek erkekse maviye devam kızsa fuşya boyucam

bende geçen haftaydı sanırım böyle
2 minik pıt pıt oldu kime söylesem hissetmezsin dedi ama bence ben hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…