2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet kuzum bende coraspirin kullaniyordum kanamadan itibaren kesti dr hatta mandalinayi bile kesti kan sulandiriyor diye tek cozum su dedi

Asprin plesenta ayrılamsını tetikliyormuymş canım başka doktorlara danıştn mı ne ddilr ben kullanıyorm bi kaç dr sordu doğuma kadar kullan çok iyi ddi .
Ayrılmasını değil de, pıhtılaşmayı önlediği için kanama alanı iyileşmiyor. Yara kapanmıyor yani. Danıştım canım sakın içme demişlerdi. Ama tr deki değil yurtdışındakı doktorlara danıştım ben kendim de orda okudum çünkü

Peki öyleyse tabiki içme canım biraz sorgulamakta lazm

Bunada şükür diyorum. Sağlıklı doğsunlarda inşallah geçecek bunlar. Geçecek dimi

huysuz bacak sendromu olabilir, magnezyum eksikliği de olabilir.
huysuz bacak olmamasını temenni ederim o geçmiyor bende ergenlikten beri var

Bir de ard arda lekelenmelerle gitmişim, aspirin de kan sulandırıcı. Verilirmi öyle?! Ya şiddetlense açılsa ne olacaktı. Neyse işte bunu da yaşadık
Sanki taşıdığın bi can dEğil . Bilinçli olmak çok önemli işte böyle doktorun yüzü kızarır

Bende yurtdisindayim canim Amerika

Benimki egilince vuruyor bence git ustumden diye :)))
Neden eğiliyon kız leke varmı diye bakmak içinmi yoksa evhamlı eğilme :) çocugu rahat bırak uzandığın yerde karnının üstüne elini koy yemekten sonra vucudunu dinle bak göreceksin tepki veriyolar kuzucuklar

Eveettt kızlar bende bir oğlan annesiyim artık Çok şükür bugün öğrenebildik, hemen gösterdi terbiyesizim
Ayy terbiyesiz deme canım biz öyle dedik bi popoyu çevirdi bize dr ne yaptıysa çeviremedi küsüyolar hemen. Benimkide 11+5 te bacaklar açık direk göstermişti terbiyesiz bu ne hal demiştim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…