2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sen nerden buluyorsın bu fiyatlara böyle güzel şeyleri yaaa. İçim gidiyor ilk altı ay tutacam kendimi diyorum ama bakınca zor dayanıyorum vallahi
Valla facede gözüme çarpıyor ben indirimde olanları alıyorum ileride toplu alınca çok pahalı oluyor böyle az az alınca gözüne gelmiyor insanın

Valla facede gözüme çarpıyor ben indirimde olanları alıyorum ileride toplu alınca çok pahalı oluyor böyle az az alınca gözüne gelmiyor insanın

en iyisini yapıyorsun cinsiyeti beli olunca bende alcam ufak ufak

kalanlar içinde annemle birlikte toplu alışverişe gidip toptancıdan alcaz

Benim.gobek.bolgem yagli hissedemiyorum

Kizlar benim 2li test sonucu çıkmış doktora yarın gostericem anlayanlar söyleyebilirmi sonuc iyimi acaba birde benimkinde cinsiyet icin yorumlanan beta değerinide goremedim

Benim.gobek.bolgem yagli hissedemiyorum

off yağlı göbek mi dedi birisi şimdiden 6 aylık hamile gibiyim
hele gazımın çok olduğu zamanlarda doğum yakın
zaten doğuma kadar 3 rakamları görürüm muhtemelen
ben gerçek anlamda bebeği doğarken ancak hissedicem sanırım

Aslına bakarsanız ben çok kiloluyum bayada göbeğim var kızlar kiloya bakmiyo heralde ben sırt üstü uzandigim zamanlarda hissediyorum oğlumda çok geç hisstemistim 4 ay bitmişti galiba ben kendimde hala inanamiyorum nasıl oluyo diye arkadaş arıyorum kendime benim gibi olan

Ben çok aşırı kiloluyum zannımca :) Ve hiçbir şey hissetmiyorum. Merak ediyorum yağlar ne zaman müsade edecek beboşumu hissetmeye.

Evet çok sorun oluyor dışarda olması. Daha karR vermedin değil mi dr a?

Benım ilk gebeligimde doktorumun özel muananesi vardı oyuzden doğum ypicagim hastaneye dışardan gldi iyi bi doktor du ama doğum bitti bi süre sonra hastaneden gitti herseyi hemşirelere talimat vererek yptirdi tabi bu hosumuza gitmedi sonra anlaşılan doğum fiyatı disında doktor ozel gldigi için ekstra bi sürü masraf cikti doktor istedi yardımcisi vs için. gebelikteki her tahlil vs hep dışarıya yaptirtti oyuzden şimdikı doktorumu özellikle hastaneden seçtim dışardan doktoru gelicek olanlar iyice düşünüp oyle karar versinler yada doktorlariyla doğum olmadan herseyi konussunlar biz konuştuk ama hicbiseye yaramadi

en iyisini yapıyorsun cinsiyeti beli olunca bende alcam ufak ufak

kalanlar içinde annemle birlikte toplu alışverişe gidip toptancıdan alcaz
Aynen böylesi daha iyi benim annemde zaten baya bi şeyler biriktirmiş hâlâ da alıyor bende az az uygun olanları alıyorum ☺

Hahaha yok kiz bizde hissederiz ayrica vocuklar dogar bizim kucagimiz yumusacik digerlerinin kemigi batar yavrucaklara onlar uzulsun

Emre bey bu sene geldi sanki değil mi ? Hamişliğin başında bir test için gitmiştim çok alakalı ve güler yüzlü idi
Ben acıbademe devam ediyorum sanırım orada kalacağım sonuna kadar kafam çok karışık
Tüp bebek dr um şahin bey bu 20. Haftdaki detaylı için bursa da gitmem lazım dersen Yalçın Kimya mutlaka dedi
Yada benim 3. Bebişi sonlandırdığımız prof a git İstanbul a dedi sanırım özel durumumdan kaynaklanıyor bu tercihler

Hele beni görmeyin kimseye göstermediğim fotolar var 7-8 aylık sanki
Hani hafta hafta çekip yazıyorlar ya göbek yavaş yavaş büyüyor bende hiç öyle bir güzellik olamayacak :))) 3 lü rakamlarla ayrılmak benim de kaderim şuan 85 ve ikiz

Evet gelin bulurum inşallah
Ohoooo gelin bulurum ne demek , çocuğu kızların elinden koparacaksın hangi devirde yaşıyoruz. Hele bir de bunlar büyüyünce nasıl olacak. Haaa bir de yurtdışındasın seenn... Artık günde biri kucağına bebe alır torunun diye gelir tövbe tövbe .

Ebebekte tekstil ürünlerine indirim gelicek bu hafta , çok uygun oluyor bir de kalitesi güzel ordakılarin. Oraya da her gün bakmak lazım cnm internette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…