2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy terbiyesiz deme canım biz öyle dedik bi popoyu çevirdi bize dr ne yaptıysa çeviremedi küsüyolar hemen. Benimkide 11+5 te bacaklar açık direk göstermişti terbiyesiz bu ne hal demiştim:))
Masallah ya. Bayağı erken ogrenmissiniz. Benimkide o şekilde bacaklar açıktı :)) Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin

KIzlar bi ürün dikkatimi çekti belki ilerde değerlendirmek isteyen olur resimde fiyat çıkmamış 29.90 diyorlar

Eklentiler

• A2230A10-C55B-4813-948A-36D3E0BD82DA.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 69
KIzlar bi ürün dikkatimi çekti belki ilerde değerlendirmek isteyen olur resimde fiyat çıkmamış 29.90 diyorlar
En büyük masrafımız bez olcak bende stoklamak istiyorum ama çok riskli her bebeğin cildi farklı bez kabul edebiliyor benimkilerin 3 ünede farklı marka kullandımbu seferde bu markayla başlamayı düşünüyorum

15.haftada sırt ustü yattiğimda elim kadar sertlik vardi gozle de goruluyodu sertlesip yumusadigi zaman doktor mumkun deil gazdir dedi.16.haftada kas seirmesi gibi hissetmeye başladım.gazdır belki dedim 2 3 gun sonra daha belirgin olmaya başladı.eşimde çevremdekilerde sırtüstü uzandığımda hissediyolar.:)

Kizlar benim 2li test sonucu çıkmış doktora yarın gostericem anlayanlar söyleyebilirmi sonuc iyimi acaba birde benimkinde cinsiyet icin yorumlanan beta değerinide goremedim Eki Görüntüle 2114199
Sonucun iyi cikmis canim. Gozun aydin. Yasa bagli risk zaten yasin yuksek olmasindan kaynaklaniyor. Onun haricinde genetik rahatsizliklar icin risk orani 1:250 den daha dusuk olunca temiz oluyor. Senin ki 1:3240 gayet iyi. Gozun aydin

Iyi akşamlar arkadaşlar hepinize küsüm kaç tir mesaj atıyorum kimse cevab atmıyor bende sessiz sessiz takılıyorum beni de listeye ekleyebilir mısın sat 11/11/2017 cinsiyet erkek yaş 23 şehir ankara

Iyi akşamlar arkadaşlar hepinize küsüm kaç tir mesaj atıyorum kimse cevab atmıyor bende sessiz sessiz takılıyorum beni de listeye ekleyebilir mısın sat 11/11/2017 cinsiyet erkek yaş 23 şehir ankara
Canım küseceğine özelden yazsana bana. İlk sayfada da yazıyor, özelden mesaj atın diye. Böyle yazınca görmem tabi etiketlememişsin bile

Kizlar bsey sorcam ya 20.haftada yapilan ayrntili ultrason icin izmirde fiyat bilgisi olan var mi acaba ne kadardr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…