2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım az ye tek çözüm bunda buldum ben , akşamları doymadan kalkıyorum bi tek o zaman rahat ettim, dün gene fazla kaçırdım evin içinde volta atıyordum :)
:) çok haklısın canım ya ama maalesef eşimle tek ortak yendiğimiz yemek akşam yemeği olunca pek izin vermiyor az yememe zaten iştahım çok yok en son doktor da bir şeyler ye diye kızınca eşimi hiç tutamıyorum sonra da gelsin gazlar

Allah kolaylık versin sana zor

offf benzer bi olay bizde de vardı da
biz altlı üstlü oturuyoruz
dedi ki kanaviçe nevresim yaptırcam bebeğe
ne kadar diye sordum 50-100 derse yaptırsın diye 400 den başlıyormuş sakın dedim
ver bana parayı ben alırım
başta bozuldu altın alırım o zaman dedi
altını zaten alacaksın dedim
sonra güldüm ben beğenirim senle gider alırız biliyorsun zevkimiz farklı senle dedim tamam dedi

sonra bebeğin eşyalarını beyaz sabunla yıkadım ben dedi en küçük oğlu eşim 31 yaşında dedim ki artık bebekler için deterjanlar var
alerji olur bebek bak benim cildim çok hassas dedi
dedim ki ben hepsini biliyorum bende hassasım görümce de çok hassas cildi
herşeye hazırlıklıyım
muhtemelen ağlayacak hep durmayacak yaşayıp görcem dedim

yarım ağız siz zaten çok biliyorsunuz dedi eşim de anne olacak olan o bilecek tabii dedi

Kizlar ya ben saatli bomba gibiyim.resmen cok fazla gazim var ve agrida yapiyor sizde bu durum varmi

gazman yanımda halt etmiş
dün arkadaşla yemeğe gittik
sonra dolaşırken kendimi tutmaktan patlayacaktım dedim siz dolaşın ben bişi bakcam şurda olur olmadık her an

aşk olsun nankör gelinler :) :) en azından sizinkiler bir şey alma çabasında :) :) :)

Senin alt takvimdeki tip ne öyle yaaa böylelermi yirim ben onlarııı
Heheheee sen yazinca donup baktim sayfaya.bende diyorum niye cok tekmeleyemiyor.demek esneme hareketlerine baslamis bizimki.bu arada seninkileri dusunemiyorum.1i boyleyse 2si ne hallere girecek tek kisilik hucrede

canım o zaman yavaş yiyeceksin bende sadece kahvaltıda doyuyorum öğlen yıyemıyorum pek akşama deli gibi aç oluyorum :)

Bak bu doğru işte Sabah sabah çok güldüm. Allah da seni güldürsün.
amin canım hepimizi inşallah :) benim ki çeyrek bile takmaz belki :)

kızlar bende size bnir tavsiye bende bu kararı yeni aldım en kısa zamanda yürülülüğe sokcam inşallah :)
kv görümce elti vs vs beklentileri sıfırlayın.. yapacaklarına da karışmayın yapsın çok çok kullanmazsın hatta yaptıgında da diyinki aaaa anneeee ne gerek vardı çok mutlu oldum mırç mırç :) sonra bildiğinizi okuyun :) kendinizi onunla bununla ugraşırken yıpranmış buluyorsunuz yoksa bu sefer... bu sefer başlıyorsun ona laf anlat buna laf anlat aman o kırıldı bu kırıldı öfff ne gerek var sagol de geç elinden geleni sen bildiğin gibi yap :) nacizane bir tavsiyeydi saygılar sevgiler hörmetler efenim :)

Ahahahah :) ben cikaramiyorumda az cokarsak rahatlariz valla :)

Evet ya dun bir arkadas ben hissediyorum sen hossetmiyormsun diye sordu ondan oldu bu olaylar :))
zaten bu tarz şeyleri çok yapıyoruz az önce bende bi arkadaşımızın yorumunu okudum :) burnu kanmış sanırım uyurken dr epey bi şeyler söylemiş. bende bu sabah burnumu temizlerken burnumun kanadıgını gördüm :) anaaam dedim benim bebeminde suyu az mı :) sonra bi silkelendim dedim ki kendine gel kızım her hamilelik farklı :)

aşk olsun nankör gelinler :) :) en azından sizinkiler bir şey alma çabasında :) :) :)

ahhahahhaha yaa sorma
millete götürmek için 1 tl lik ipten ördüğü yeleği bize vermeye çalışıyor gerçekten alır da elimde görürsem o zaman lafımı geri alcam burda hepinizin önünde

Kizlar size bir sorum var, ben yarin 16 haftalik oluyorum ama hala hic kilo almadim, kilom ayni, biraz endiseliyim hersey yolunda mi acaba. Bakalim bugun doktorda kontrolum var. Aranizda hic kilo almayan var mi?

Kizlar size bir sorum var, ben yarin 16 haftalik oluyorum ama hala hic kilo almadim, kilom ayni, biraz endiseliyim hersey yolunda mi acaba. Bakalim bugun doktorda kontrolum var. Aranizda hic kilo almayan var mi?
Ne mutlu sana canim :) beslenmen duzgunse takma kafana illa kilo alacaksin diye bir sey yok yeter ki guzel beslen :)

Çok mantıklı politik olmak lazım yoksa sonu gelmiyor bu sefer de surat yapıyor , benim annem gelinlerine doğumlarında altınını takıp üstüne de biriktirdiği parayı vermişti siz gönlünüze göre alın diye , tabi ufak tefek aldı bir şeyler ama abartmamıştı. Daha önce doğumum olmadı ama kayınvalidem sağılsun çevresindeki herkesi yönetme sevdalısı bakalım neler bekliyor bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…