2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canım kv görümce milletine dürüst davranmıcaksın :) iyi olan nadir güzide insanlarımızı tenzih ediyorum :)
politik olcaksın kafan rahat olcak :) valla benim annem sormadı karışmadı da elinden geleni yaptı aldı kullandıgını kullandı ablamda yengemde kullanmadıgını da keyfi bilir dedi kimseye bulaşmadı :) en mantıklısıda bu.

Kizlar size bir sorum var, ben yarin 16 haftalik oluyorum ama hala hic kilo almadim, kilom ayni, biraz endiseliyim hersey yolunda mi acaba. Bakalim bugun doktorda kontrolum var. Aranizda hic kilo almayan var mi?
canım ben 17 iken gittim kontrole 1 kilo almıştım oda son hafta aldım çok ekmek yedim doymuyorum diye, hala da aynı bebişde iyiyse sorun yok su ara zaten 150 gr civarıdır o yerini buldu demekki rahat ol :)

Reactions: D-E
O doktorun kafası yerinde değil dengesizce konuşmuş hiç moralini bozma başka doktora git bu tür insanlarda meslek aşkı yok sırf para hırsı yuzunden dr olmuş kendini bilmez ya hamile ve hassas bir bayana bunlar söylenirmi hiç vicdansızzzz

canım ben 17 iken gittim kontrole 1 kilo almıştım oda son hafta aldım çok ekmek yedim doymuyorum diye, hala da aynı bebişde iyiyse sorun yok su ara zaten 150 gr civarıdır o yerini buldu demekki rahat ol :)
Cok tesekkur ederim canim icimi rahatlattin

tüm annişlere selam çoğumuzun cinsiyeti belli oldu acaba bir belirtileri toplasak mı ? bana erkekse şöyle olur dedikleri şeylerin bazılarını hiç yaşamadım mesela ,

yapabilirmiyiz böyle birşey sizce soru gibi hazırlasak cevaplasak zor mu olur :)

2 kızım 1 oğlum var , bu bebişin cinsiyeti henüz kesinleşmedi ama şunu söyleyebilirim ki hepsi farklıydı..
Bence her çocuk kendi karakteriyle geliyor.. Ufak kızım karnımda da çok nazlıydı şimdi de öyle mesela..

Gunaydin kizlar... bebek hareketini hissedenler gobek deliginden 1-2 parmak asagida mi yoksa daha asagida kasiklarda mi hissediyorsunuz

Gerçekten böyle insanları anlamıyorum sen al getir ama bizim alacağımıza karisma sanki onlar doguracaklar ben eşime de söyledim ben bebeğimin herseyini kafamda ayarladım annen hiç bi şeyine karışmasın dedim sanki ben her şeyin güzelini almayı bilmiyorum çok tuhaflar gerçekten ben kesinlikle gelinime bunların hiç birini yapmayacağım

benim hiç bulantım olmadı
tek ilişkiyle gebe kaldım
yüzüm aydınlandı

her gören bende dahil erkek diyorduk
ama kız dedi doktorumuz tabii bi sonraki muayenede değişmezse

Canim ben ilk hamilelegime gore ki ilki oglandi bu kiz olacak insallah hissettigim iki fark sunlar oldu. Kizda daha fazla sivilce cikardim ve kalcam daha buyudu. Yeme icme zaten baharatli eksi seylere duskun oldugum icin bu ikisinde de ayniydi.

aşk olsun nankör gelinler :) :) en azından sizinkiler bir şey alma çabasında :) :) :)
Hahaha Allah canını almaya kız birşey alsa sorun yokki herseyi alıyo kendi zevkine göre bide evimin düzenine karışamazki olmazki öyle ortasını bulsalar ne güzel ne biz kırılırız nede onlar

Gunaydin kizlar nasilsiniz ben dun evham yaptim yaptim Allah korusun ruyamda bebegim ölmustu Allah evlatlarimizi korusun
Sana evhamlı diyen ne güzel de söylemiş Kız takma olur olmaz şeyleri kafana .. Ne güzel ayağa kalktın,işe başladın zor zamanlar geçiyor Allah’ın izniyle..Şimdi biraz rahatla,arkana yaslan,elini karnına koy bebişini sev.. Hergün başımıza gelebilecek bin türlü ihtimal var evham yapmaya gerek yok Ne diyoruz Allah var gam yok

eşin arkandaysa yürü beeeee kim tutar seni

bizimkisi benimkilerden bişi bekleme zaten yapmazlar
bir de sana yorum yaparlar sakın takma düşünme duyma dedi

Gunaydin kizlar... bebek hareketini hissedenler gobek deliginden 1-2 parmak asagida mi yoksa daha asagida kasiklarda mi hissediyorsunuz
kafasını tam göbek deliğimin altında ayaklarını sol tarafımda hissediyorum canım , ultrasonda da aynı hıssettıgım gıbı oldugunu gordum
hareketını cok sert hıssettıgım yer basıydı pıt pıt vurdugu ayakları

Aynen ic dunyaiz farkli :)) yazik ya veledi azcik hissetsem guzel olur valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…