2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende mide bulantısı hiç olmadı
sol gögsüm daha büyük, erkek bebeklerde gögus ucları koyulasırmıs bende koyulasmadı
idrarım sarı açık renk
normaldede acı v eksı hıc yemem
tatlıylada aram yoktur fazlaca aslında ama pasta ve cıkolata yemek ıstedım bır ıkı defa
karnım top gıbı onde duruyor 3 aylıkken bıle bellıydı karnım sımdı de kocaman masallah herkes anlayabılıyor :)
cıldımde bozulma pek olmadı ama krem kullanıyorum o yuzden bılemıyorum
herkes guzellestın erkekdır dedı ama onlar bıde ev halımı görsunler ayol :)
tırnaklarım cok hızlı uzuyor
saclarım cok kurudu ellerım cok kurudu
tuy uzaması hızlandı (gıttı benım lazer epılasyon hepsıne yenıden merhaba)
duygu durum degısıklıgı yasamadım normaldede gergın bı ınsan degılımdır aynıyım
pek aglamaklı seyler ızlemem normalde genelde yabancı dizi izlerim cinayet kıtapları okurum onlarda sacma sapan agladıgım oldu
eger telefon programı dogruysa yumurtalam gununde hamıle kaldım

uzun yazdım ama aklıma gelenler bunlar :)

Kız öylede yüz bulmazmı benimki mesela evimde istemediği eşyaları ben işteyken başkasına vermeye basladı ben kullanmam kesin sende kullanmazsın diye baskasına verdim dedi. Baska bir esyaya ben bunu begenmiyorum atalım demeye baslayınca araya girdim sonucta zevklerimiz farklı evimi onun isteğine göre degiştiremem çok üzülüyorum bu tur düşüncesizliklere

Haklisin bunlari bende diyorum elimden geleni uapiyorum olacagi durduramam diye sonra basa donuyorum :))) sanirim delirip bebegimidee sevemeyecegim :)

canm yanlış anlama ama yanlış düşünüyorsun. senin nasıl ilk heyecanınsa onunda oğlundan olacak ilk torun. bazı şeyleri heyecanına ver bence( kv ne kadar ileri gitmiştir bilemiyorum ama:) )sen olgun davran. kırgınlık çıkmasın. kendini bu tarz şeyler içinde boşuna strese sokma. rahat ol bence. o da alsın sende al istediklerini. dursun fazladan ne zararı olacakki. onun da gönlü olsun

Aynen öyle canım o krem cok etkili, bence yeni anne olucaklar için ilk seçim Lansinoh olmalı anında etki

Haklisin bunlari bende diyorum elimden geleni uapiyorum olacagi durduramam diye sonra basa donuyorum :))) sanirim delirip bebegimidee sevemeyecegim :)
Hareketleri belirginleşsin o zaman rahatlarsın ,kendini hissettirecek sana
Aynen öyle canım o krem cok etkili, bence yeni anne olucaklar için ilk seçim Lansinoh olmalı anında etki
Ben de hiç işe yaramadı Lansinoh. Meme ucum yarılmıştı resmen.. Sonra bir doktor bana İngiliz karbonatını al ,kaynar su ekle ,ağzını kapat soğusun onu sür dedi, temizlemeye gerek yok ,bebeğin ağız içine de iyi gelir dedi. Gerçekten çok işe yaradı bende.

Kizlar size bir sorum var, ben yarin 16 haftalik oluyorum ama hala hic kilo almadim, kilom ayni, biraz endiseliyim hersey yolunda mi acaba. Bakalim bugun doktorda kontrolum var. Aranizda hic kilo almayan var mi?
Ben 1 kilo aldım canım normal baslarda kilo almamak iyiymiş

Insallah insallah birde gece ruyamda hareketlerini hissediyordum hatta karnima bakinca ayaklarini goruyordum ne sacmaydi ya

Ay ne münasebet eşya atmak bir yaşıma daha girdim.. Tamam akıl verir anlarım,torun olacak heves eder anlarım da eşya atmak ne demek. Tövbe Estağfirullah..

Insallah insallah birde gece ruyamda hareketlerini hissediyordum hatta karnima bakinca ayaklarini goruyordum ne sacmaydi ya
Ya ben ilk kızıma hamileyken ayni anlattığın gibiydi , karnımda bir gerilirdi ayak tabanı çıkardı sağ tarafımdan dışarı. Bir gece eşimin ödü kopmuştu içinde uzaylı var senin diyordu

Doğru demişim ama değilmi evhamdan çocugu daraltıyo Allahtan yavrucak onu dinlemiyor güçlü bebek maşallah ona evhamlı yüzünden çocuk 8 bucuk aylık doğacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…