2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hahaha Allah canını almaya kız birşey alsa sorun yokki herseyi alıyo kendi zevkine göre bide evimin düzenine karışamazki olmazki öyle ortasını bulsalar ne güzel ne biz kırılırız nede onlar
Alsin kiz birak sende o gelince koy sonra kaldir bi dahaki gelişinde görmeyince bir kilif uydur :)

Dün başağrısından dolayı aile hekimine gittim, çünkü hiç geçmiyor ,sürekli bir ağrı var başımda, havada oksijen az bu aralar, o yüzden tetiklemiştir dedi.. Bol su iç dedi, içiyorum dedim ,azıcık daha arttır hergün bir sade soda iç dedi.. Size de söyleyeyim dedim.

Ben bana gelen beğenmediğim seylere seviniyorunm ama hakikaten seviniyorum ama yani diyorum düşünmüş sagolsun :) ya zaten kullanmayinca anlıyorlar. Ve yavas yavas azaliyor veya kesiliyor :) benim kv degilde gorumcelerim eskiden alirdi bir şeyler ya da kendilerinden verirlerdi kullanmicagim birseyse birilerine verir elden cikarirdim

Kesinlikle bende bunu kızım doğduktan sonra uygulamıştım kafam rahat etmişti onlarda peşimi bıraktı

Ay ne münasebet eşya atmak bir yaşıma daha girdim.. Tamam akıl verir anlarım,torun olacak heves eder anlarım da eşya atmak ne demek. Tövbe Estağfirullah..
Saygısızlık yapmamaya çalışıyorum ama dur demesem kendi eviymiş gibi davranıyor beni hiçe sayıyor bide öyle yapınca kendimi zevksiz düşüncesiz falan hissediyorum çok üzülüyor kırılıyorum

Canim her bünye farklı sana iyi gelmedi demekki ama benim çevremden de duyduğum kremin ıyi olduğu göğüs yarası çok kotu oluo ne iyi geliyosa tabi onu kullanmak gerekıyo.

Bir kere de ben öyle doğurabilsem Üç hamileliğimde de 17 kilo aldım bakalım bunda ne olacak
Ama bak istikrari korumussun o da bir basari :) bende oglumda 16 aldim hemen verdim o yuzden bundan korkmuyorum :) iyi mi yapiyorum bilmiyorum korkmayarak :) 2.5 kilo almisim su anda son haftalarda cok aliyor insan

Allah yardımcın olsun ,ne zor bir karakter bu. Ne olursa olsun sen para verip beğenip alıyorsun , o başkasına veriyor . Allah sana ecirler versin ,saygısızlık yap demem asla ama resmen psikolojik savaş bu.. Allah’ım biz böyle olmayalım inşallah..

Alsin kiz birak sende o gelince koy sonra kaldir bi dahaki gelişinde görmeyince bir kilif uydur :)
Öyle yapcam artık ama benim evimdeki eşyaları begenmediklerini baskasına veriyo ben yokken bazılarını atmaya kalkıyo evime karısmasa sorun yok

Merhaba güzel Ağustos anneleri tabi temmuz olur o farketmez:)) Bende cinsiyet belirtilerini yazayım ilk oğlumda ki gibi olmadı bunda çok midem bulandı dometes en aşerdim oğlumdada çok dometes yemiştim gögüslerim çok büyüdü ve uçları karardı karnım sivri az bir şekilde akşamları büyüyor gerçi:) Bu kadar hatırlarım:)

Öyle yapcam artık ama benim evimdeki eşyaları begenmediklerini baskasına veriyo ben yokken bazılarını atmaya kalkıyo evime karısmasa sorun yok
Oyle yapmamasi icin uyar sey de benim icin manevi degeri var ben esyalarimi seviyorumde canim o konuda uyarmman gerek kirmadan uygun dille soylersin

Ama bak istikrari korumussun o da bir basari :) bende oglumda 16 aldim hemen verdim o yuzden bundan korkmuyorum :) iyi mi yapiyorum bilmiyorum korkmayarak :) 2.5 kilo almisim su anda son haftalarda cok aliyor insan
Ben de veriyorum Allah’tan. Ben de 3 kilo almışım ve sadece meyve yemekten galiba..

Aminnnn canım savaş açtı valla ben kaçtıkça yuttukça kovalıyor umursamamaya basladım

interiorarchitect benim kv de ilk torunlara altın takıyormuş diğerlerine takmıyormuş

bu arada aslında bana çok daha fazlasını yapması gerekiyor ama
Hadi ya bunu da ilk kez duydum diğerleri torunu değil miymiş tabi ki durumu yoksa ona diyeceğim bir şey yok ama o zaman da denk tutmaya çalışırsın hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…