2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benım cok sukur hamdolsun mıde bulantılarım azaldı
tamamen bıtmedı ama artık az da olsa su ıcebılıyorum bu da buyuk bısey benım ıcın:)
ıkı kılo vermstım onları aldım. ama karnım baya cıktı. ılk cocugmda nerdeyse 20. haftada bellı olmaya baslamıstı ufak ufak sımdı sasırıryorum bu halıne:) cok erken bellı oldu gıbı

Ayy su kv muhabbetine girmeyelim girersek topik ne hale gelir :) hele su cok bilmis kv leri okuyunca al iste benimkinden bir tane daha varmis dedim. Benimki de yonetmeyi organize etmeyi cok iyi bilir. Kendine gore dogru olan neyse onu surekli soyler. Tmm diyip bildigimi yapiyorum walla kusura bakmasin. Bir de kendisi tam bir elti sevicidir. Eltim de aglak bir tip surekli korunmaya muhtacmis gibi davranir. O da etrafinda pervane olur. Eltinin sartlarini benle dengede tutmak icin kendini parcalar. Benim sartlarim kendiliginden gelisse de onlar bana yetismek icin iki kisilik caba sarfederler. Baktim bunlarla bas edilmiyor biri soyluyor digeri tasdikliyor. Kendi hallerine biraktim. Suan oldukca resmiyim.
Ben bu hamileligimden once dis gebelik gecirmistim beni aramamisti. Esas o zaman ipleri kopardim. Simdi beni gordugunde 32 dis gosterip canim kizim diyor ama is isten gecti kusura bakmasin. Bu hamileligimde suana kadar hicbirsey yapmadi. Dogdugunda altin takar bir kac parca kiyafetini buyudukce alir. Tahminim bu. Benden uzak misira sultan olsunlar

Benim hala tam belli olmuyor ya ama ilkinde de gec belli olmustu karnim ondan galiba.
Canim doktora gittin mi bu arada

AA yalnız değilmişim benim de canım sürekli domates istiyor geceleri rüyamda bile domates koklayıp yiyorum aşermek buysa sanırım tek aşerdiğim yiyecek domates

Kızlar 14 haftalık gebeyim hiç migrenim yoktu dün baş ağrısıyla acillik oldum acilde ki doktor nörolojiye gözük hamilelik migreni gibi duruyor dedi. Parolun serumunu taktı iyi geldi. Sabah kalktığımda başımın arka tarafı ağrıyor yürüyünce zonkluyor elmacık kemiklerim ağrıyır falan. Migren ağrısı olanlar nasıl geçiriyor gebelikte.

Benim hala tam belli olmuyor ya ama ilkinde de gec belli olmustu karnim ondan galiba.
Canim doktora gittin mi bu arada

gittim canım. perinatologda benzer seyler söyledı. bı de böbrekte buyume var dedi ama daha ılımlı konustu. bekleyecegız bakacagız dedı. 17. haftada erken detaylı önerdı. yine aynı profesore gıdecegım. ınsallah hayırlı haberler alırım:)

benım kayınvalıde görumce vs cok beklentım yok bu tarz durumlarda. hamdolsun calısıyorum kendı ıstedıgımı de alabılıyorum. ama baskalarında duyunca özenmıyorum desem yalan olur
kızıma altın bılezık almslardı dogdugunda. bende 7 senedır evlıyım 2 kere dogum gunumde kazak almışlardı hedıye olarak.
o kadar herkes ıyı olsun saglıklı olsun. artık cok bı beklentım yok. ama asla ve asla hayatıma karıstırmıyorum. o konuda cok netim:)

E Egepam canimm ben sana o gun yanlis soyledim ya simdi jeton düştü hamilelikte tsh 2.5 ustu yuksek sayiliyor nolur kusura bakma ogluma bi yandan laf yetistiriyorum hep o yuzden kafa karisiyor :)

Canim peki bobrek genislemesine ne sebep olurmus. Ilerleyen haftalarda kendiliginden duzelir mi acaba ne diyorlar

cok gecmıs olsun canım
parol vs gecırıyo mu?

Hadi hayirli haberlerle gel insallah o doktorun soyledigi korkutucu seylerin hic biri olmaz insallah gonlumuzu ferah duamizi bol tutalim

Cnaım bu haftalarda migren tutuyor herald 14 haftada yani benimde migrenim ve vertigom var normal de maf olmuştu parol içmiştim şimdi çok şükür Yok inşllah geçer bir iki haftaya

E Egepam canimm ben sana o gun yanlis soyledim ya simdi jeton düştü hamilelikte tsh 2.5 ustu yuksek sayiliyor nolur kusura bakma ogluma bi yandan laf yetistiriyorum hep o yuzden kafa karisiyor :)
Canim sagol ben de bakindim nette. Ilk 3 ay 2.5 diger aylarda 3tsh alti olmali diye okudum. Cok sagol ilgilendigin icin

Canim peki bobrek genislemesine ne sebep olurmus. Ilerleyen haftalarda kendiliginden duzelir mi acaba ne diyorlar

doktorum demedı bunu. ben de perınatologa gıdınce ekstra ıyı seyler duyacagım dıye beklerken bır de bunu duyunca şok oldum.
elim ayagım titriyodu muayene konusamadım bıle. buyumenın kuculecegını dusunuyorum dedi ama bakıcaz dedı. ben de öyle dusunmek ıstıyorum.
netten okudum plesanta yapısması neden olabılırmiş böbrek buyumesıne cunku ıkı böbrekte de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…