2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynennnn valla bende mesafe koydum eskisi gibi değiliz umrumda değil artık açıkçası bana bulaşmasın

Bende hergün 4 5 tane tuzlayıp yiyyorum ay dur bir tane yiyeyim cnaım çekti:)
Ben de domatesciyim. Sabah kahvaltısında domates olmadan yapamiyorum. Bir de havuc. Meyve olarak da portakal. En cok canim cekenler ve tukettiklerim. Hic zahmetli gebeler degiliz walla. Bazen kendime kiziyorum iki naz yap biseyler iste. Hepi topu 9 ay kahrimizi cekecekler. 4 u gitti bile hic eziyetim olmadi walla..

Herkesin derdi kayınvalideyle benimde derdim eşimin ilk eşi çoçukların annesiyle kaynanadan beter yedi ömrümü:)))))))) Hamilelik süreçinte verem edecek beni kesin:)

Canım senden güzel haberler bekliyoruz Allah’ın izniyle iyi haberler vereceksin

canım salı gunu hemen gıttım perınatologa buraya da yazdım ama okuyamadınız sanırım:)
ekstra iyi seyler duymadım bı de böbrek buyumesı eklendı
ama daha ılımlı daha sakındı bu doktor
detaylı ultrasonda bakılacak ıyıce
2 kere daha cagırdı perinatolog duruma göre netlestrıcez benım durumumu

Ben de onu diyorum ne kolay şeyler aşeriyorum diye şükretsinler bize

Okudum canım senin yazdıklarına daha dikkatli okuyorum ama bilmiyorum neden dir hiç korkmuyorum yani kötü bir şey hissetmiyorum senin meleğinle ilgili dualarımız seninle inşllah herşey iyi olacak

Al benden de okadar hiç zahmetimiz Yok valla benim eşim bende nazlı sanki o hamile:)

cok gecmıs olsun canım
parol vs gecırıyo mu?
Saol canım parolun hapı geçirmedi. Uyudum uyandım daha da arttı ağrısı. Acilde parolun serumunu taktılar o iyi geldi ama sabah yine ağrım var. Migrenim yoktu nereden çıktı anlamadım.

Cnaım bu haftalarda migren tutuyor herald 14 haftada yani benimde migrenim ve vertigom var normal de maf olmuştu parol içmiştim şimdi çok şükür Yok inşllah geçer bir iki haftaya
İnş canım ama benim migrenim yoktu birebirden çıktı. İnş tekrar etmez. Parol falan da işe yaramıyor.

Al benden de okadar hiç zahmetimiz Yok valla benim eşim bende nazlı sanki o hamile:)
Sorma benim adam da aynısı.. Geçenlerde ondan birşey istedim -o da aşerdiğimden değil -kusuyorum yatıyorum ,alsın gelsin iki parça yiyeyim diye. Ortağına diyor ki gel kanki benim de canım istedi gidip biryerde yiyip gelelim biz de. Önce onlar yedi ben daha sonra. Ortağı da beni arıyo yenge sen böyle arıyorsun ya bizim canımız çok istiyor senle beraber aşeririz biz 9 ay boyunca..

Herşey güzel olacak inşallah gönlünü ferah tut.

Gunaydin kizlar... bebek hareketini hissedenler gobek deliginden 1-2 parmak asagida mi yoksa daha asagida kasiklarda mi hissediyorsunuz
Ben daha asagida hissediyorum cnm aslında değişiyor bazen. Ama dikkat et ayakda olunca eline göbek degilinden daha aşağıya koy bi sertlik var bocugum ben burdayim diyor. Dun gece daha fazla hissettim bebgimi. Sağlıcakla kucağımiza almayi nasip etsn rabbm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…