2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende burda okumustum benim kalca kemiklerim cok agriyor soda icince azaliyor soda candir kizlar

Hadi ya bunu da ilk kez duydum diğerleri torunu değil miymiş tabi ki durumu yoksa ona diyeceğim bir şey yok ama o zaman da denk tutmaya çalışırsın hepsini

ahh benimkinin vardır öyle şeyleri de
durum olmaması değil benimki 6. torun olacak
zoruna gidiyor
ilklere yapmış yapmış bize de kala kala

AA yalnız değilmişim benim de canım sürekli domates istiyor geceleri rüyamda bile domates koklayıp yiyorum aşermek buysa sanırım tek aşerdiğim yiyecek domates

bende salçalı ekmek ve haşlanmış yumurta aşermiştim amaa akşam olmadı o gün resmen
deli gibi koktu burnuma bi tek o zaman yumurta yedim daha da yiyemedim

benimde migrenim var gebelikten önce gidip iğne oluyordum iyi geliyordu ben kusmadan rahatlayamıyorum
eğer kusturabilirsen kedini kustur çok az
buzla başının ağrıyan yerine kompres yap
göz bandı ve kulak tıkacı takıp bi tane parol içip uyumaya çalış
bunlar hafifletir biraz

Allah muhafaza canim. Allah mesguliyetini artirsin da sizle ugrasacak zamani bulamasin. Ne gelse insanin basina issiz gucsuz vakti bol insanlardan geliyor

O sertligu hep hissediyorum canim. Aynen gobek deligimin asagisinda. Dun kasik bolgemde pit pit lar hissettim. Damar miydi bebis miydi anlam veremedim. O yuzden sordum

Heheheee sen yazinca donup baktim sayfaya.bende diyorum niye cok tekmeleyemiyor.demek esneme hareketlerine baslamis bizimki.bu arada seninkileri dusunemiyorum.1i boyleyse 2si ne hallere girecek tek kisilik hucrede
Benimkiler de böyle olacaklar işallah :)))
Ama aynı kesede değil benimkiler herbirinin ayrı odası var teyzesi lüx yaşıyorlar şuan doğunca aynı beşiği paylaşacaklar bir müddet :))

Zaten ağrı mide bulantısıyla şiddetlendi kustum buz koyduk daha da arttı. Sessiz bi yerde oturmama rağmen geçmedi. Hala daha da ağrım var.

Zaten ağrı mide bulantısıyla şiddetlendi kustum buz koyduk daha da arttı. Sessiz bi yerde oturmama rağmen geçmedi. Hala daha da ağrım var.

öğrüntüden sebep damarların da zorlanmış olabilir
kan akışı fazlalaştıkça ağrılar artacak 18 haftadan sonra azalır dayanlılacak noktaya gelir dedi

bünyeden bünyeye değişiyor demek ki iyi gelen şeyler
Allah şifa versin
bilirim ne nefretlik şey
kafamı kesip atasım gelir atak geldiği anda

Benimkiler de böyle olacaklar işallah :)))
Ama aynı kesede değil benimkiler herbirinin ayrı odası var teyzesi lüx yaşıyorlar şuan doğunca aynı beşiği paylaşacaklar bir müddet :))
Oo ben ev arkadasi sanmistim bicirlari da site yapmislar icinde resmen.ortaya da bir havuz atmislardir kesin.

Migrenim var diyene 5 gün ağalayabilirim.

Cnm benim migrenim yok ama bi arkadaş vardı migren yüzünden acillik oluyordu. Aktardan çin yağı diye bir yağ almış. Sakaklarina sürüyordu iyi gldigini söylemişti...

Gunaydin kizlar... bebek hareketini hissedenler gobek deliginden 1-2 parmak asagida mi yoksa daha asagida kasiklarda mi hissediyorsunuz
Heryerde olabiliyo bazen kasıklar bazen gobek deligimin altinda sagda solda.. ama kasıklara indiğinde hafif adet sancısı gibi yapıyo.esnetiyo diyolar

Kizlar size bir sorum var, ben yarin 16 haftalik oluyorum ama hala hic kilo almadim, kilom ayni, biraz endiseliyim hersey yolunda mi acaba. Bakalim bugun doktorda kontrolum var. Aranizda hic kilo almayan var mi?
Ben kilo almadim birde ustune zayifladim ama bebegin gelisiminde hic bir eksiklik yok.

Reactions: D-E
Benm kv benim eşyaların yerini değiştirirdi uğraşırdı tezgah üstünde sürekli
Kullandıklarımı dolaba kaldırırdı kalabalık duruyomuş! Bende geri çıkartıyordum üşenmeden
Sonra yaz oldu onun evine gittik rondosunu çıkartıp koydum tezgah üstüne filan bunu neden çıkarttın dedi ben gidinceye kadar el altında duraun anne ben gidince sen eski yerine düzenine dönersin dedim
O oldu bir daha sormadan hiçbişey yapmadı tabii sadece bu alanda :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…