- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #18.121
Bizimki esyalarla oynamaz cok sukur. Baslarda kendi evinin duzenini bana ogretmeye kalkisti. Bi donem uydum sonra yapmadim. Bir lavabo suzgeci vardir meshur hep lavabo icinde durur. Ben de onun gibi kullandim bir sure sonra kaldirdim. Suzgec nerde dedi attim kullanmiyorum artik dedim. Sonrasinda hic karismadi. Bizimki icten pazarliklidir. Adim atacagi zaman 3-4 adim sonrasini hesaplayip adim atar. En sinir oldugum huyu bu. Esya isleri bunun yaninda kolay problemler gibi geliyor. Bir de maddi beklentisi cok yuksek. Esimi tirtiklamaya bayilir. Ne kadar uzak tutsam da bunlardan kurtulamiyorum maalesef. Akli olan bana da versin ne yapilir kurtulmak icin bilemiyorumBenm kv benim eşyaların yerini değiştirirdi uğraşırdı tezgah üstünde sürekli
Kullandıklarımı dolaba kaldırırdı kalabalık duruyomuş! Bende geri çıkartıyordum üşenmeden
Sonra yaz oldu onun evine gittik rondosunu çıkartıp koydum tezgah üstüne filan bunu neden çıkarttın dedi ben gidinceye kadar el altında duraun anne ben gidince sen eski yerine düzenine dönersin dedim
O oldu bir daha sormadan hiçbişey yapmadı tabii sadece bu alanda :)))
Ya o oluyor benim kv degilde annem yapiyor bende rahat etsin diye ses etmiyorum çünkü kadincagiz zaten yoruluyor resmen herseyimi o yapiyor gelince diyorum bari rahat hissetsin kv bize gelince kapi calsa bakmadigi icin boyle yer değiştirme gibi bi durum olmuyor ki zaten kendi yerini bile degistirmiyor masallah :)Benm kv benim eşyaların yerini değiştirirdi uğraşırdı tezgah üstünde sürekli
Kullandıklarımı dolaba kaldırırdı kalabalık duruyomuş! Bende geri çıkartıyordum üşenmeden
Sonra yaz oldu onun evine gittik rondosunu çıkartıp koydum tezgah üstüne filan bunu neden çıkarttın dedi ben gidinceye kadar el altında duraun anne ben gidince sen eski yerine düzenine dönersin dedim
O oldu bir daha sormadan hiçbişey yapmadı tabii sadece bu alanda :)))
O akildan bende bir dal alirim ayni dertten bizde muzdaribizBizimki esyalarla oynamaz cok sukur. Baslarda kendi evinin duzenini bana ogretmeye kalkisti. Bi donem uydum sonra yapmadim. Bir lavabo suzgeci vardir meshur hep lavabo icinde durur. Ben de onun gibi kullandim bir sure sonra kaldirdim. Suzgec nerde dedi attim kullanmiyorum artik dedim. Sonrasinda hic karismadi. Bizimki icten pazarliklidir. Adim atacagi zaman 3-4 adim sonrasini hesaplayip adim atar. En sinir oldugum huyu bu. Esya isleri bunun yaninda kolay problemler gibi geliyor. Bir de maddi beklentisi cok yuksek. Esimi tirtiklamaya bayilir. Ne kadar uzak tutsam da bunlardan kurtulamiyorum maalesef. Akli olan bana da versin ne yapilir kurtulmak icin bilemiyorum
Okudum canım senin yazdıklarına daha dikkatli okuyorum ama bilmiyorum neden dir hiç korkmuyorum yani kötü bir şey hissetmiyorum senin meleğinle ilgili dualarımız seninle inşllah herşey iyi olacak
Bizimki esyalarla oynamaz cok sukur. Baslarda kendi evinin duzenini bana ogretmeye kalkisti. Bi donem uydum sonra yapmadim. Bir lavabo suzgeci vardir meshur hep lavabo icinde durur. Ben de onun gibi kullandim bir sure sonra kaldirdim. Suzgec nerde dedi attim kullanmiyorum artik dedim. Sonrasinda hic karismadi. Bizimki icten pazarliklidir. Adim atacagi zaman 3-4 adim sonrasini hesaplayip adim atar. En sinir oldugum huyu bu. Esya isleri bunun yaninda kolay problemler gibi geliyor. Bir de maddi beklentisi cok yuksek. Esimi tirtiklamaya bayilir. Ne kadar uzak tutsam da bunlardan kurtulamiyorum maalesef. Akli olan bana da versin ne yapilir kurtulmak icin bilemiyorum
Yok kız tr de yaşıyor tatile geldiğinde yaptığı bunlar. Çok şükür burda yaşamıyor yuvamı dağıtırdı valla. Orda yasamasına ragmen telefonla yapacagını yapıyo yapamadıgınıda buraya geldiğinde yapmaya çalıştı bende yeter dur dedim mesafe koydum arayaOna yapacak bir sey yok valla kusura da bakmasin herkesin eşyasi kendine guzel.senin kv orda mi yasiyor
Eşim altta kalma bizim evimize karışamaz kendi evinde istediğini yapar diyor ama annesi onun yanında hiçbirşeye karışmıyormuş gibi davranıyor eşim yokken yaptığından ben kötü oluyorum bide kimse yokken hemen eşimi dolduruyo ama nasıl derler hani alttan alttan eşim dolduruşa geldiğinin farkına bile varmıyoAllah içlerine merhamet versin inşallah,herkesin evi yeri kendine. Mutsuzluktan beslenen insanlar bunlar. İnşallah eşin sana destektir..
Çokkk şükür nıfty sonuçlarımız iyi çıktı.
Testlede iki kızımızın olacağı kesinleşti artık pembelere hücum edebilirim
Sinsirella gelinvalla sen bi taraflarını da yırtsan eşin o mesafeyi koymadıktan sonra bişi yapamazsın
senin huzurun bozulur kimsenin ruhu bile duymaz
ben dediğim gibi aynı binada oturuyorum eltim kaçarak evlenmiş tabii gençmişte kv ne derse yapmış evini temizlemiş her misafirine gelmiş falan alışmışlar
biz evlendik beni çağırdılar
eşim dedi ki hayır gelmicek 1-2 böyle oldu sonra aramalar azaldı
hala arada şansını deniyor ama eşim savuşturuyor
para konusunda yine eltime herşey yapmış ama bize hiç bişi kalmadı
yalnızca dedim ki para falan vermem ben onlara emeklisi var kendi yağlarından kavrulsunlar ben bişi istemedim
onlarda benden bişi istemesinler
artık nasıl söylediyse bişi istemediler sonrasında
sakın sakın kv yi kötülemeyin
kötü niyetle yapmıştır demeyin yalnızca alttan alttan anlamasını sağlayın sinsilik belki ama kendileri o zamananlıyorlar
hatta bana sen safsın anlamıyorsun dedi eşimaslında ona gösteren benden ama birazcık ustalıkla yaptığım için anlamadı
Çokkk şükür nıfty sonuçlarımız iyi çıktı.
Sinsirella gelinaman onlarda az buyuk olup karismasalar ya
Eşim altta kalma bizim evimize karışamaz kendi evinde istediğini yapar diyor ama annesi onun yanında hiçbirşeye karışmıyormuş gibi davranıyor eşim yokken yaptığından ben kötü oluyorum bide kimse yokken hemen eşimi dolduruyo ama nasıl derler hani alttan alttan eşim dolduruşa geldiğinin farkına bile varmıyo
Ay benden çok pis kaynana olur gelecekte gelinim kesin benden böyle söz edecekaşk olsun hangi kaynana karışmamış
benim teyzemin 2 gelini var
bak ben anneme hatta çevremdeki hiç bir kız kendi annesine bile o kadar iyi değildir
o gelinlere bile karışıyordemek ki erkek analarının içinde oluyor
İnanırım canım aynı versiyondan bende de var evlerden ırak.. Eşimin yanında bir Melek kendileri nasıl sever düşünür bizi ama bir de eşim yokken görmen lazımEşim altta kalma bizim evimize karışamaz kendi evinde istediğini yapar diyor ama annesi onun yanında hiçbirşeye karışmıyormuş gibi davranıyor eşim yokken yaptığından ben kötü oluyorum bide kimse yokken hemen eşimi dolduruyo ama nasıl derler hani alttan alttan eşim dolduruşa geldiğinin farkına bile varmıyo
Senden ders almam lazım benim eşim evin tek çocugu hiçbirşekilde basedemiyorum kadın beni hiç takmıyo yokmuşum gibi davranıyo. Bende araya mesafe koyup o yokmuşum gibi davranıyorum bakalım ne olacakvalla sen bi taraflarını da yırtsan eşin o mesafeyi koymadıktan sonra bişi yapamazsın
senin huzurun bozulur kimsenin ruhu bile duymaz
ben dediğim gibi aynı binada oturuyorum eltim kaçarak evlenmiş tabii gençmişte kv ne derse yapmış evini temizlemiş her misafirine gelmiş falan alışmışlar
biz evlendik beni çağırdılar
eşim dedi ki hayır gelmicek 1-2 böyle oldu sonra aramalar azaldı
hala arada şansını deniyor ama eşim savuşturuyor
para konusunda yine eltime herşey yapmış ama bize hiç bişi kalmadı
yalnızca dedim ki para falan vermem ben onlara emeklisi var kendi yağlarından kavrulsunlar ben bişi istemedim
onlarda benden bişi istemesinler
artık nasıl söylediyse bişi istemediler sonrasında
sakın sakın kv yi kötülemeyin
kötü niyetle yapmıştır demeyin yalnızca alttan alttan anlamasını sağlayın sinsilik belki ama kendileri o zamananlıyorlar
hatta bana sen safsın anlamıyorsun dedi eşimaslında ona gösteren benden ama birazcık ustalıkla yaptığım için anlamadı
Herkesin derdi kayınvalideyle benimde derdim eşimin ilk eşi çoçukların annesiyle kaynanadan beter yedi ömrümü:)))))))) Hamilelik süreçinte verem edecek beni kesin:)
Çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz , aşırı ışıktan, ışıklı uyarılardan, yüksek sesten kaçınmaya çalışın ağrınız başlayacağınızı hissederseniz karanlık sessiz bir odada yatın umarım faydası olurSaol canım parolun hapı geçirmedi. Uyudum uyandım daha da arttı ağrısı. Acilde parolun serumunu taktılar o iyi geldi ama sabah yine ağrım var. Migrenim yoktu nereden çıktı anlamadım.
İnş canım ama benim migrenim yoktu birebirden çıktı. İnş tekrar etmez. Parol falan da işe yaramıyor.
Haha aynen valla çok fena çokkk ben şimdi araya mesafe koydum uzak duruyorum eşimin anlamasını bekliyorum bakalım ne olacakİnanırım canım aynı versiyondan bende de var evlerden ırak.. Eşimin yanında bir Melek kendileri nasıl sever düşünür bizi ama bir de eşim yokken görmen lazımAynı şeyi eşim için de yapıyorlar diye en acısı da o,arkasından konuşuyorlar öyle cahil böyle savurgan yüzüne gelince de paşa oğlum canım oğlum.. Kendi evladı için bunu yapan bize neler yapmaz diyip geçiyorum.
Gözün aydın canımÇokkk şükür nıfty sonuçlarımız iyi çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?