2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi bari canim bak en azindan yaninda degil geldiğinde de idare edersin ya sabir ceke ceke

Benim kv iyi ya çok şükür. Herşeyin en güzelini biz giyelim yiyelim ister kendinden önce beni düşünür. Çok fazla şey almıştır bana ama hiçbirini bana foto atmadan almaz ne bana aldığı ne kp ye ne bebeğime ne kendine. Hep bana sorar danışır. Yok mu köyü huyu bi dolu ama iyiler göz kapattırıyor kötülere. Bir de benim annem yok babamla da limoniyiz . O yüzden kendisini yapmak zorunda hissediyor ondan bu kadar krışıyor galiba. Olsun ben göz kapadıö kırıldığıklrımda çok oldu ama napalım kötü niyetten olmadığını bildiğimden sorun olmuyor hamdolsun maşallah benim kv ye:)

hele bu dönemde hıc umursama canım
ne hali varsa görsun
madem kocası kıymetlıydı bosanmasaydı ( böyle yazdım dıye kızmazsın inşallah )
Yok canım niye kızayım haklısın okadar yıl ayrı kalmışlar adama edmediğini bırakmamış hemcinsim hala yeri gelse ben onu koruyorum ama tanıdıktan sonra iyice anladım gerçekten ilginç bir şahıs allah ıslah eğlesin Benle evlenince kıymete bindi adam:)) Ben çalıştığım bakımlı olduğum İçin en çok dert yapıyor kaynanama habire arıyor bak senin gelinin ruj sürüyor saçını boyamış şöyle giymiş böyle yapmış dışardan 3 üniversite bitirdi hala değişim Yok şimdide çoçukları etkiliyor babanız artık sizi sevmez yeni çoçuğu olacak artık sizle ilgilenmez falan diye şimdiden kardeşlerine düşman ediyor ama bu hayatda doğru birtane ben dürüst davrandıktan sonra yalnız kendine yapıyor Allah ne verirse hayırlısını versin ay biz bugun burayı iyice şenlik haline getirdik kızacaklar şimdi bize gebelikten başka şeyler konuşuyorsunuz diye:))))))

Benimkiler de böyle olacaklar işallah :)))
Ama aynı kesede değil benimkiler herbirinin ayrı odası var teyzesi lüx yaşıyorlar şuan doğunca aynı beşiği paylaşacaklar bir müddet :))
Ne kadar çok seviyorum ikizleri , maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Ne güzel canım inşallah dahada iyi olur senin adına sevindim. Memnun olan biri çıktı ne güzel :)

Enteresan oldugu hala ex kv siyle konusup fitlemesinden belli :) Allah akil fikir versin cocuklarini doldurdugunu saniyor ama bence onlari kendinden sogutuyor.

o da evlense rahatlar:)
sen kocana kendı cocuklarına bakboşver ne derse desın
esının cocuklarına da sabırlı olursan senden rahatı olmaz
herkes bı sekılde kendı yolunu kendı cızıyor
rujda surersın sacını da boyatırsın kime ne.
cidden milletin içi gücüyok

Haha aynen valla çok fena çokkk ben şimdi araya mesafe koydum uzak duruyorum eşimin anlamasını bekliyorum bakalım ne olacak
Benim ki de evin tek oğlu.. Madem paylaşamıyorsun evlendirmeyin o zaman. Bunu söyledim kv ye bizi mi dinledi dedi İstiyorsan ben geri iade ederim al senin olsun dedim, yok istemem bu saatten sonra dedi 2.5 sene oldu bu muhabbeti yapalı o gün bu gündür eşim olmadan bir daha evine yalnız gitmedim,ikili muhabbetlere hiç girmedim. Keşke olmasaydı böyle ama artık kendi akıl sağlığımı ve çocuklarımın psikolojisini düşünmek zorundayım

Enteresan oldugu hala ex kv siyle konusup fitlemesinden belli :) Allah akil fikir versin cocuklarini doldurdugunu saniyor ama bence onlari kendinden sogutuyor.
Aynen öyle canım sonunda yalnız kalacak ona üzülüyorum gerçekten bir kadın olarak insan evladına nasıl böyle yapar psikolojisini bozar çok yazık gerçekten

Aynen öyle canım sonunda yalnız kalacak ona üzülüyorum gerçekten bir kadın olarak insan evladına nasıl böyle yapar psikolojisini bozar çok yazık gerçekten
Iste kiskanclik sarinca 4 bir yanini boyle farkinda olmuyor hic birseyin halbuki kim bilir kafasini oyalayacak sukredecek ne cok seyi vardir da beyin farkli isliyor iste

Allah nasip ederse , 2 kız anası olarak iyi bi kaynana olacagımı dusunuyorum:)
Bende kötü kaynana değil hafif söylenme olacak gibi hissediyorum inşllah öyle olmaz da çünkü erkek kardeşimin sevgilisi falan yanımda kötü davranınca dayanamayı laf sokuyorum görümcelik kapasitem olduğuna göre kaynanalıkda var sanırım kendim kv birşey söylese hep alttan alan bir yapım var annecim annecim der huyuna giderim belki ondan heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…