2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Iste kiskanclik sarinca 4 bir yanini boyle farkinda olmuyor hic birseyin halbuki kim bilir kafasini oyalayacak sukredecek ne cok seyi vardir da beyin farkli isliyor iste
Ay valla benim eski eşimin sevgilisi falan olunca oğlumu tembihliyorum saygılı davran babana saygı duyuyorsan onada saygı duymalısın falan kaldıki ben 4 5 ay evli kaldım ve aşırı şiddetden işkenceden ayrıldığım halde

walla kızlarıma kaynanalık yaparlarsa ben de ogullarına yaparım:)
neyse o gunlerı görelım Allah ın ıznyle de hep iyi ınsanlarla karsılasalım ınsallah:)

senin ilk oğlun eskı esınden di mi? senınle mı kalıyor babasıyla mı?

Kızlar ayrıntılı ultrason da nelere bakılıyor şimdi burda öyle birşey yoksa ben söyliyimde baksınlar

Ne kadar incesin oyle olmali tabi.. Sen annesiysen ne olursa olsun o da babasi.. Anne baba anlasamiyorsa cocuklarin gunahi ne.. Kadin cok yanlis yolda Allah akil fikir versin ona

Canlarim tek tek alinti yapamadim cok sagolun grip soguk alginligi iste hic halim yok yatiyorum hepiniz iyisinizdir insallah cok giremedik okuyamadim cook opuyoruum

sende dersin beni onu doğurana kadar
ülkeler arası mekik dokudum diye yemin etsen başın ağrımaz

ONTK valla ders veririm de herkeste işe yarar mı
Denemeden bilemeyiz beni şimdiden tembihledi erken gelip çocuğun odasını kendisi düzecekmiş ben zevksizim ya birde çocuğun mevlüdünü nasıl yapacağını anlatıyo temelli kalıcı geliyo gibi konuşuyo aklım gidiyo şimdiden depresyona sokcak beni

tüm organlarına bakılıyor canım
suyuna
plesantasına
yerlesım yerıne
parmaklarına kadar sayılıyor bıldgııgım kadarıyla
Ben tek tek sorayım baksın çünkü sanırım öyle ayrıntılı ultrason diye birşey Yok asistan bakıyor yeni dktr diğer dktrum Ukranya kaçmış :)

Insalalh biz olmayiz valla ben kv ye soyluyorum 2 kere bana cok yeme hamilelikte kilo alma dedi onuda guya kocasi soylemis bende daha kendi parami yiyorum kimseyi ilgilendirmez dedim insanlar nerde suracagini bilmiyor malesef :)

Hahaha evham yapacağına arkandan konuşuyom bunları kafana tak gel tatlım benle kavga et kendinle değil yıhuuuuu yaşasın kötülükkk oy evhamlım evhamlım, evhamlımda evhamlımm
Bacim ben nolucam ya bir kerede ya cok kilo alirsam diye kafaya takmistim ruyamda agir yasamlardakiler gibi olmustum

Kızlar ayva çekirdeği kremini bende gördüm yakınım kullanıyordu çok iyi geliyordu ama o kış ayında doğum yaptı sürekli ayva vardı. Şimdi çekirdeklerini alıp nasıl muhafaza edebiliriz varmı daha önce çekirdeklerini alıp saklayan? Dışarda mı saklanır buzluğa mı koyulur.

Haha ohhhh iyi yapmışsın bende öyle yapacam

Mutlu huzurlu yasamak varken bu tür seyleri anlamıyorum benim aklıma hiç kötülük falan gelmiyor iyi niyetimi kullanıyo

Hahaha süper yas çok güzel konuşmuşsun valla bende hep söylicem vazgeciyorum kalp kırmim diyorum ama artık bende söylicem çünkü benim ruh sağlığım bozulmaya basladı bu halimle bile hiç düşünmeden konuşuyo sinirrr ediyo

Bacim ben nolucam ya bir kerede ya cok kilo alirsam diye kafaya takmistim ruyamda agir yasamlardakiler gibi olmustum
O ağır yaşamları hiç söyleme onu izleyince benimde psikolojimde bozuluyor bide kuzenim 8 gün falan oldu Doğum yapalı öyle şişmiştiki onu görüncede çok korkmuştum ayakları falan karın popo bacak çok fena haldeydi bide karnı çok yırtıkdı ben en çok yırtıkdan korkuyorum aslında bizde iş arıyoruz kendimize ben kendi adıma 1 sene her ay ağladım Melek gelmeyince şimdide neleri kafamıza takıyoruz bide memişler büyüyor sonra sönmesi fena oğlumda 1 sene emzirdim falan ama hiç bozulmadı karnın çatlamadı hiç Doğum yaptığıma inanamıyordu kimse bakalım bu fasulye de annesine kıyak geçeçekmi artık olmadı soluğu estetisyen de alıcam:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…