- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #18.761
Rica ederim inşallah işe yarar sende de..Bunu deneyeceğim. Çok çok teşekkür ederim
Esin yoksa biz variz canm :) dogum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu yıllara ins bebisin ve sevdiklerinle beraber. Benimdw dün doğum günümdu :) ben en cok bu yasimi sevdm bal bocugm gliyor ins.Sanirsam cogumuzun kocasinda var bir odunluk. Filmlerde goruruz anca karisi hamile diye etrafinda pervane olanlari. Bizimkine ne desem alir getirir gik demez eyvallah da bir kadinin tum ihtiyaclari da carsidan alinmiyor ki. Cok yogun calisiyor hatta kendi isimden firsat buldugumda benden bile yardim istiyor. Bu yogunlukta ben ev cocuk hamileligim hep ikinci plandayiz. Mesela bugun dogum gunum ama eminim unuttu. Belki isyerinde ortak arkadaslar bildigi icin hatirlatacaklar. Gecen sene oyle olmustu cunki. Bir kez olsun aklina gelse emek verse birseyler yapsa... ne kadar yoğun oldugunu bildigim icin soylesem eminim beni haksiz cikaracak. Ben de suan bu yuzden tartismak istemiyorum. Simdilik milesandsmiles ve turktelekomdan baska hatirlayan yok. Hamile olmasam dert etmem pastami da alir uflerim ama simdi duygusala bagladim
Oy kıyamam ben sana cnaım benim Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşların olsun güzel anne iyiki doğdunSanirsam cogumuzun kocasinda var bir odunluk. Filmlerde goruruz anca karisi hamile diye etrafinda pervane olanlari. Bizimkine ne desem alir getirir gik demez eyvallah da bir kadinin tum ihtiyaclari da carsidan alinmiyor ki. Cok yogun calisiyor hatta kendi isimden firsat buldugumda benden bile yardim istiyor. Bu yogunlukta ben ev cocuk hamileligim hep ikinci plandayiz. Mesela bugun dogum gunum ama eminim unuttu. Belki isyerinde ortak arkadaslar bildigi icin hatirlatacaklar. Gecen sene oyle olmustu cunki. Bir kez olsun aklina gelse emek verse birseyler yapsa... ne kadar yoğun oldugunu bildigim icin soylesem eminim beni haksiz cikaracak. Ben de suan bu yuzden tartismak istemiyorum. Simdilik milesandsmiles ve turktelekomdan baska hatirlayan yok. Hamile olmasam dert etmem pastami da alir uflerim ama simdi duygusala bagladim
Seninde Doğum günün kutlu olsun canım Benin’de sende iyiki doğdun seneye bebeğinle inşllah kutlayacaksın yeni yaşınıEsin yoksa biz variz canm :) dogum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu yıllara ins bebisin ve sevdiklerinle beraber. Benimdw dün doğum günümdu :) ben en cok bu yasimi sevdm bal bocugm gliyor ins.
Allah nasip eder kucagimiza alirsak ismi Yusuf poyraz olacak canim :) valla ben evimden dolayi tek besik alacagim aslinda evi degistirecektim dogumdan sonra ucretsiz izin alirim diye degistirmedim o yuzden park besikle idare edecegiz :) sukur dedigin gibi yarisina geldik insallah iyi olacak hersey bende oyle hissediyorum ♡♡♡Poyrazmı olacak ismi ? Doğurursun canım baksana kanamanın üstünden nekadar zaman geçti artık hareketlerini hissetmemize çok az kaldı organları herseyleri oluştu artık kilo ve boy atacaklar odalarını hazırlamaya baslamamız lazım zaman çabuk geçiyo neredeyse yolun yarısına geldik :)
Canimmm cok sagolun iyiki varsiniz. Senin de dogum gunun kutlu olsun. Ben de en cok bu yasimi sevdim herhalde. Gecen sene bu zamanlar bebek istiyorduk. Ve ben bir ay sonra dis gebelik gecirmistim. Simdi cok sukur benimle. Ustelik onu hissetmeye de basladim. Pit pit pit vurup duruyor.Esin yoksa biz variz canm :) dogum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu yıllara ins bebisin ve sevdiklerinle beraber. Benimdw dün doğum günümdu :) ben en cok bu yasimi sevdm bal bocugm gliyor ins.
Iyiki dogmussun canimSanirsam cogumuzun kocasinda var bir odunluk. Filmlerde goruruz anca karisi hamile diye etrafinda pervane olanlari. Bizimkine ne desem alir getirir gik demez eyvallah da bir kadinin tum ihtiyaclari da carsidan alinmiyor ki. Cok yogun calisiyor hatta kendi isimden firsat buldugumda benden bile yardim istiyor. Bu yogunlukta ben ev cocuk hamileligim hep ikinci plandayiz. Mesela bugun dogum gunum ama eminim unuttu. Belki isyerinde ortak arkadaslar bildigi icin hatirlatacaklar. Gecen sene oyle olmustu cunki. Bir kez olsun aklina gelse emek verse birseyler yapsa... ne kadar yoğun oldugunu bildigim icin soylesem eminim beni haksiz cikaracak. Ben de suan bu yuzden tartismak istemiyorum. Simdilik milesandsmiles ve turktelekomdan baska hatirlayan yok. Hamile olmasam dert etmem pastami da alir uflerim ama simdi duygusala bagladim
Haha oda iyiymiş:)) aynen domatese devamZaten benim kocam odun ve kendisine minik bir bebek gibi olduğu İçin kendinin istekler hiç bitmiyor bana fırsat vermiyor en iyi dometes devam :))))))
Coook sagol canimmm. Napacaz biz bu odunlarla bilemiyorum. Cogu zaman idare etsem de bazen tak ediyor artik. Gidip kendime almayi dusundugum seyleri alip bu senin evlilik yildonumu hediyen olsun bu dogumgunu hediyen olsun bu sevgililer gunu icin olsun dedigim cok olmustur. Bugune kadar senede bir hediye ya almistir ya almamistir. Alsam da begenmiyorsun diyor. Begenmiyorum cunku sen benim ruhumu okumamissin. En son agzimdan siyah kemer almam lazim diye duymus. O arada yine soylenmistim sen beni dusunmuyorsun diye. Sen git dogum gunumde Roman dan bi ton para ver hic kullanmayacagim tasli rukus bir kemer al. Benim neye ihtiyacim.var beni ne mutlu eder? Senin boyle bir derdin olmamis ki. Kendi ihtiyaclarimi da kendim hallediyorum zaten cogunlukla. Cok sukur kendimi birseyden mahrum birakmam ama insan dusunulmek istiyor iste.Oy kıyamam ben sana cnaım benim Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşların olsun güzel anne iyiki doğdunSenin ki hatırlamıyorum düşün benimki ben söylüyorum da pastayıda geçtim iyiki doğdun demiyorum en odun koca benim kimseye vermem bu en olmasını:))))))
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere. Şimdilik öyle canım ilerde çocuklar büyüdüğünde hiç ona gerek kalmaz. Dur bakalım belki bu sefer aklına gelmiştir akşama sürpriz olur.Sanirsam cogumuzun kocasinda var bir odunluk. Filmlerde goruruz anca karisi hamile diye etrafinda pervane olanlari. Bizimkine ne desem alir getirir gik demez eyvallah da bir kadinin tum ihtiyaclari da carsidan alinmiyor ki. Cok yogun calisiyor hatta kendi isimden firsat buldugumda benden bile yardim istiyor. Bu yogunlukta ben ev cocuk hamileligim hep ikinci plandayiz. Mesela bugun dogum gunum ama eminim unuttu. Belki isyerinde ortak arkadaslar bildigi icin hatirlatacaklar. Gecen sene oyle olmustu cunki. Bir kez olsun aklina gelse emek verse birseyler yapsa... ne kadar yoğun oldugunu bildigim icin soylesem eminim beni haksiz cikaracak. Ben de suan bu yuzden tartismak istemiyorum. Simdilik milesandsmiles ve turktelekomdan baska hatirlayan yok. Hamile olmasam dert etmem pastami da alir uflerim ama simdi duygusala bagladim
İnss insss canimm. Hayali kuruyorum da o bile güzell..Seninde Doğum günün kutlu olsun canım Benin’de sende iyiki doğdun seneye bebeğinle inşllah kutlayacaksın yeni yaşını
Cok sagol canim. Ne guzel demissin en guzel dualarimiz bizimle diye. Ben oglumu odun yetistirmiyorum cok sukur. Duygusal sevgi dolu bir cocuk. Hic unutmam 6 yaslarinda falandi cok yorgundum diye bana mutfakta mandalina soyup tabaga surat seklinde dizip getirmisti. Suanda bile baba anneme sunu yapalim diye akil verir. Benim mutlu olmam icin elinden geleni yapar. Insallah bu inceliginin kiymetini bilecek akli basinda insanlarla karsilasir. Yoksa duygusal insanlara gore degil bu dunya. Eni sonu bizi de odunlastiriyorlar.Iyiki dogmussun canimsen bosver o odunlari onlari analari yetistirememis insallah bizler dogru yetistirip duzgun nesiller halinde yasarlar sen canini skma en guzel duamiz karnimizda hayat buldu sukur gonlunce omrun olsun
Valla bak agustosa kadar en fazla ondan sonra bu evhamları hatırlayıp gülecez. Bebişlerimiz bizi öyle yoracak uykusuz bırakacakki keşke hamileliğin tadını çıkarsaydık diyeceğiz. Adın evhamlı olarak kalacak :))Allah nasip eder kucagimiza alirsak ismi Yusuf poyraz olacak canim :) valla ben evimden dolayi tek besik alacagim aslinda evi degistirecektim dogumdan sonra ucretsiz izin alirim diye degistirmedim o yuzden park besikle idare edecegiz :) sukur dedigin gibi yarisina geldik insallah iyi olacak hersey bende oyle hissediyorum ♡♡♡
Yok canim hic umudum yok. Beni is yerine cagirdi sabah giderken. Ogleden sonra yogunluk oluyor yardima gel dedi. Biz boyle haftaici kendi isimize aksamlari evle cocukla yeri gelir aksam is cikisi hatta haftasonlari beyfendinin isine kosturalim. Hep ona hayrimiz dokunsun. Hep onun hayatini kolaylastiralim. Anasi ağa cocugu dogurmus bizde marabasi oluyoruz iste. Sonra biz de insaniz dedik mi kotu olalim. Cunku o cok yogun ondan birsey istenmezDoğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere. Şimdilik öyle canım ilerde çocuklar büyüdüğünde hiç ona gerek kalmaz. Dur bakalım belki bu sefer aklına gelmiştir akşama sürpriz olur.
İşte kuzum biz baştan bilerek kabul eddiğimiz için pek birşey diyemiyoruz işte:)Coook sagol canimmm. Napacaz biz bu odunlarla bilemiyorum. Cogu zaman idare etsem de bazen tak ediyor artik. Gidip kendime almayi dusundugum seyleri alip bu senin evlilik yildonumu hediyen olsun bu dogumgunu hediyen olsun bu sevgililer gunu icin olsun dedigim cok olmustur. Bugune kadar senede bir hediye ya almistir ya almamistir. Alsam da begenmiyorsun diyor. Begenmiyorum cunku sen benim ruhumu okumamissin. En son agzimdan siyah kemer almam lazim diye duymus. O arada yine soylenmistim sen beni dusunmuyorsun diye. Sen git dogum gunumde Roman dan bi ton para ver hic kullanmayacagim tasli rukus bir kemer al. Benim neye ihtiyacim.var beni ne mutlu eder? Senin boyle bir derdin olmamis ki. Kendi ihtiyaclarimi da kendim hallediyorum zaten cogunlukla. Cok sukur kendimi birseyden mahrum birakmam ama insan dusunulmek istiyor iste.
Eskiden ayni isyerinde calisiyorken de bugun senin dogumgunun hadi gidip sana hediye alalim derdi. Ne uyuz olurdum. Olayi sadece maddi seylere bagliyor ne istedigimi anlamiyor maalesef
Ben de son zamanlarda öyleyim rüyalarımda o kadar çok kızın saçını yoldum kiGerçekten çıldırtıyor vallahi. Adam yalvarıyor artık işten gelir gelmez telefonu bana veriyor. İş çıkışı arıyor konum atıyor, eve geliş dakikasını kontrol edeyim diye. Yeminler ediyor hiç kuşku salacak bir şey yaptımmı sana diye. Yoo diyorum kuşkum olsa zaten durmam ama yine ayağını denk al diyorum
Hahahah dogumdan sonradami evhamli diycen bana :) insallah canim veletler belki uslu olur aksam uyur sabah uyanir :)Valla bak agustosa kadar en fazla ondan sonra bu evhamları hatırlayıp gülecez. Bebişlerimiz bizi öyle yoracak uykusuz bırakacakki keşke hamileliğin tadını çıkarsaydık diyeceğiz. Adın evhamlı olarak kalacak :))
Allah korusun , rüyanız hayra çıksın inşallah. Kafamızda kurup kurup yattığımız için oluyor hep bunlar , biraz daha rahat olmaya çalışın diyeceğim ama ben de yapamadığım için her gece ayrı kabusGunaydin kizlar ruyamda bebegim susnustu ama avcuma aliyorum isaret parmafim kadarmis agzina ufluyorum yasasin diye gozlerini aciyor kocaman boncuk gibi gozleri vardi uff cok korktum ya Allah korusun
Amin insallah cnaim rahat kafaya ihtiyacimiz var ♡♡♡Allah korusun , rüyanız hayra çıksın inşallah. Kafamızda kurup kurup yattığımız için oluyor hep bunlar , biraz daha rahat olmaya çalışın diyeceğim ama ben de yapamadığım için her gece ayrı kabusyine de iyi düşünelim iyi olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?