2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sanirsam cogumuzun kocasinda var bir odunluk. Filmlerde goruruz anca karisi hamile diye etrafinda pervane olanlari. Bizimkine ne desem alir getirir gik demez eyvallah da bir kadinin tum ihtiyaclari da carsidan alinmiyor ki. Cok yogun calisiyor hatta kendi isimden firsat buldugumda benden bile yardim istiyor. Bu yogunlukta ben ev cocuk hamileligim hep ikinci plandayiz. Mesela bugun dogum gunum ama eminim unuttu. Belki isyerinde ortak arkadaslar bildigi icin hatirlatacaklar. Gecen sene oyle olmustu cunki. Bir kez olsun aklina gelse emek verse birseyler yapsa... ne kadar yoğun oldugunu bildigim icin soylesem eminim beni haksiz cikaracak. Ben de suan bu yuzden tartismak istemiyorum. Simdilik milesandsmiles ve turktelekomdan baska hatirlayan yok. Hamile olmasam dert etmem pastami da alir uflerim ama simdi duygusala bagladim

Esin yoksa biz variz canm :) dogum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu yıllara ins bebisin ve sevdiklerinle beraber. Benimdw dün doğum günümdu :) ben en cok bu yasimi sevdm bal bocugm gliyor ins.

Oy kıyamam ben sana cnaım benim Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşların olsun güzel anne iyiki doğdun Senin ki hatırlamıyorum düşün benimki ben söylüyorum da pastayıda geçtim iyiki doğdun demiyorum en odun koca benim kimseye vermem bu en olmasını:))))))

Esin yoksa biz variz canm :) dogum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu yıllara ins bebisin ve sevdiklerinle beraber. Benimdw dün doğum günümdu :) ben en cok bu yasimi sevdm bal bocugm gliyor ins.
Seninde Doğum günün kutlu olsun canım Benin’de sende iyiki doğdun seneye bebeğinle inşllah kutlayacaksın yeni yaşını

Allah nasip eder kucagimiza alirsak ismi Yusuf poyraz olacak canim :) valla ben evimden dolayi tek besik alacagim aslinda evi degistirecektim dogumdan sonra ucretsiz izin alirim diye degistirmedim o yuzden park besikle idare edecegiz :) sukur dedigin gibi yarisina geldik insallah iyi olacak hersey bende oyle hissediyorum ♡♡♡

Canimmm cok sagolun iyiki varsiniz. Senin de dogum gunun kutlu olsun. Ben de en cok bu yasimi sevdim herhalde. Gecen sene bu zamanlar bebek istiyorduk. Ve ben bir ay sonra dis gebelik gecirmistim. Simdi cok sukur benimle. Ustelik onu hissetmeye de basladim. Pit pit pit vurup duruyor.
Iyi ki kadiniz iyi ki hamilelik bize bahsedilmis. Evlatlarimizin varligi ve sagligi herseyden daha onemli.
Cok tesekkur ederim

Iyiki dogmussun canim sen bosver o odunlari onlari analari yetistirememis insallah bizler dogru yetistirip duzgun nesiller halinde yasarlar sen canini skma en guzel duamiz karnimizda hayat buldu sukurgonlunce omrun olsun

Coook sagol canimmm. Napacaz biz bu odunlarla bilemiyorum. Cogu zaman idare etsem de bazen tak ediyor artik. Gidip kendime almayi dusundugum seyleri alip bu senin evlilik yildonumu hediyen olsun bu dogumgunu hediyen olsun bu sevgililer gunu icin olsun dedigim cok olmustur. Bugune kadar senede bir hediye ya almistir ya almamistir. Alsam da begenmiyorsun diyor. Begenmiyorum cunku sen benim ruhumu okumamissin. En son agzimdan siyah kemer almam lazim diye duymus. O arada yine soylenmistim sen beni dusunmuyorsun diye. Sen git dogum gunumde Roman dan bi ton para ver hic kullanmayacagim tasli rukus bir kemer al. Benim neye ihtiyacim.var beni ne mutlu eder? Senin boyle bir derdin olmamis ki. Kendi ihtiyaclarimi da kendim hallediyorum zaten cogunlukla. Cok sukur kendimi birseyden mahrum birakmam ama insan dusunulmek istiyor iste.
Eskiden ayni isyerinde calisiyorken de bugun senin dogumgunun hadi gidip sana hediye alalim derdi. Ne uyuz olurdum. Olayi sadece maddi seylere bagliyor ne istedigimi anlamiyor maalesef

Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere. Şimdilik öyle canım ilerde çocuklar büyüdüğünde hiç ona gerek kalmaz. Dur bakalım belki bu sefer aklına gelmiştir akşama sürpriz olur.

Iyiki dogmussun canim sen bosver o odunlari onlari analari yetistirememis insallah bizler dogru yetistirip duzgun nesiller halinde yasarlar sen canini skma en guzel duamiz karnimizda hayat buldu sukurgonlunce omrun olsun
Cok sagol canim. Ne guzel demissin en guzel dualarimiz bizimle diye. Ben oglumu odun yetistirmiyorum cok sukur. Duygusal sevgi dolu bir cocuk. Hic unutmam 6 yaslarinda falandi cok yorgundum diye bana mutfakta mandalina soyup tabaga surat seklinde dizip getirmisti. Suanda bile baba anneme sunu yapalim diye akil verir. Benim mutlu olmam icin elinden geleni yapar. Insallah bu inceliginin kiymetini bilecek akli basinda insanlarla karsilasir. Yoksa duygusal insanlara gore degil bu dunya. Eni sonu bizi de odunlastiriyorlar.

Valla bak agustosa kadar en fazla ondan sonra bu evhamları hatırlayıp gülecez. Bebişlerimiz bizi öyle yoracak uykusuz bırakacakki keşke hamileliğin tadını çıkarsaydık diyeceğiz. Adın evhamlı olarak kalacak :))

Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere. Şimdilik öyle canım ilerde çocuklar büyüdüğünde hiç ona gerek kalmaz. Dur bakalım belki bu sefer aklına gelmiştir akşama sürpriz olur.
Yok canim hic umudum yok. Beni is yerine cagirdi sabah giderken. Ogleden sonra yogunluk oluyor yardima gel dedi. Biz boyle haftaici kendi isimize aksamlari evle cocukla yeri gelir aksam is cikisi hatta haftasonlari beyfendinin isine kosturalim. Hep ona hayrimiz dokunsun. Hep onun hayatini kolaylastiralim. Anasi ağa cocugu dogurmus bizde marabasi oluyoruz iste. Sonra biz de insaniz dedik mi kotu olalim. Cunku o cok yogun ondan birsey istenmez

İşte kuzum biz baştan bilerek kabul eddiğimiz için pek birşey diyemiyoruz işte:)

Ben de son zamanlarda öyleyim rüyalarımda o kadar çok kızın saçını yoldum ki normalde de kıskancımdır ama bu kadar değil bu gebelik tamamen psikolojiyi etkiliyor daha paranoyak bir insan oldum öküz altında buzağı arıyorum

Hahahah dogumdan sonradami evhamli diycen bana :) insallah canim veletler belki uslu olur aksam uyur sabah uyanir :)

Gunaydin kizlar ruyamda bebegim susnustu ama avcuma aliyorum isaret parmafim kadarmis agzina ufluyorum yasasin diye gozlerini aciyor kocaman boncuk gibi gozleri vardi uff cok korktum ya Allah korusun
Allah korusun , rüyanız hayra çıksın inşallah. Kafamızda kurup kurup yattığımız için oluyor hep bunlar , biraz daha rahat olmaya çalışın diyeceğim ama ben de yapamadığım için her gece ayrı kabus yine de iyi düşünelim iyi olsun inşallah

Amin insallah cnaim rahat kafaya ihtiyacimiz var ♡♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…