2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişinizi sağlıkla kucağınıza alacağınız mutlu yaşınız olsun ve tüm dilekleriniz gerçek olsun mutlu yıllar

Çok sağ ol canım benim motal verdin.
Asla aldırmam zaten ben ama İnşallah sağlıklıdır hepimizin bebekleri

Iyiki dogdun allah hayirli omurler versin evlatlarinla saglikla yasayin

Doğum günün kutlu mutlu olsun sevdiklerinle beraber nice sağlıklı mutlu yaşlara:)

Bebişinizi sağlıkla kucağınıza alacağınız mutlu yaşınız olsun ve tüm dilekleriniz gerçek olsun mutlu yıllar

Iyiki dogdun allah hayirli omurler versin evlatlarinla saglikla yasayin

Doğum günün kutlu mutlu olsun sevdiklerinle beraber nice sağlıklı mutlu yaşlara:)
Allah razi olsun kizlar. Cok tesekkur ederim. Allah hepimizin evlatlarini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Kızlar çok ağrım var 1 saatir kalçalarıma kadar yayılan bir ağrı midemde bulanıyor bir garip ağrı

Gecen hafta dişçideydim canım dişçi röntgen çekemiyoruz sizi malesef demişti.. ama seninki farklıdır belki bilmiyorum
Doğru demiş canım, komşumun oğlu başka şehirde dişçi, ona sorduk, röntgen çekemezsin endodontik e git dedi

E Egepam canım doğum günün kutlu olsun, nice güzel yıllar geçirmeni diliyorum ailenle, sevdiklerinle, bebişlerinle birlikte. Böyle çoluk çocuklu kalabalık bir aile olun emi ))) çok öpüyorum seni. Rabbim her zaman yüzünü güldürsün

Sen baya dolmuşsun canım hepsi öyle ya yapcak bişi yok. Sende ona yardıma gitme çocugunla ilgilen dışarı çık kendin için birşeyler yap bosver

Doğum günün kutlu olsun tatlımmm:) aaa biz varız ayıp ettin

Cok sagol canim. Sen yuzumu gulumsettin allah ta seni uzmesin. Daha nice yaslari da beraber kutlayalim. Belki hic kopmayiz burdan :)

Sen baya dolmuşsun canım hepsi öyle ya yapcak bişi yok. Sende ona yardıma gitme çocugunla ilgilen dışarı çık kendin için birşeyler yap bosver
Benim tatli oglusum hatirladi zaten geldi kutladi. Tansiyonum dusuk basimi kaldiramiyorum canim. Evde internette takiliyorum. Aksami bekliyorum yorgun argin gelip telefonla ugrasacak mi diye meraktayim. Bakacaz artik birileri arayip uyandirmadiysa benim beklentim sifir normalde. Tansiyonum dusuk isyerine gelemeyecem yazmisim bana verdigi cevap kupkuru bir Ok... gelsin de bana niye gelmedin desin. Su hamile halimle dogumgunumde sana hizmet etmedigim icin kusura bakna diyecem. Savas var aksama bekleyin

Aboo kız dur sakin ol bak oğluşun hatırlamış afferin ona erkek ya annesinin doğum gününü kutlamış o yeter kız valla oğluşunla evde kek yap mum koy üstüne beraber üfleyin sen hiçbirşey yapmadan o babasına cevabı yapıştırır. Çocuklar herseyi hisseder annelerini üzgün görmeye dayanamaz üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…