- 21 Ağustos 2017
- 1.720
- 3.873
- 133
- 33
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #18.781
Bebiş istiyor tabiHahaha şehirler arası domates taşımacılığı. Al yanaklı bebişlerimiz olacak, biz istemiyoruz bebişler istiyo
Bebişinizi sağlıkla kucağınıza alacağınız mutlu yaşınız olsun ve tüm dilekleriniz gerçek olsun mutlu yıllarSanirsam cogumuzun kocasinda var bir odunluk. Filmlerde goruruz anca karisi hamile diye etrafinda pervane olanlari. Bizimkine ne desem alir getirir gik demez eyvallah da bir kadinin tum ihtiyaclari da carsidan alinmiyor ki. Cok yogun calisiyor hatta kendi isimden firsat buldugumda benden bile yardim istiyor. Bu yogunlukta ben ev cocuk hamileligim hep ikinci plandayiz. Mesela bugun dogum gunum ama eminim unuttu. Belki isyerinde ortak arkadaslar bildigi icin hatirlatacaklar. Gecen sene oyle olmustu cunki. Bir kez olsun aklina gelse emek verse birseyler yapsa... ne kadar yoğun oldugunu bildigim icin soylesem eminim beni haksiz cikaracak. Ben de suan bu yuzden tartismak istemiyorum. Simdilik milesandsmiles ve turktelekomdan baska hatirlayan yok. Hamile olmasam dert etmem pastami da alir uflerim ama simdi duygusala bagladim
Çok sağ ol canım benim motal verdin.QueenOfEagle , ocakta arkadaşım doğum yaptı, alalım bunu diyorlardı, başında ve karnında parlaklık var, birikinti var, sağlıksız çocuk olacak dendi , aldırmadı. İnanın o kadar sağlıklı ve güzel bebek ki. Yenidoğanlar biraz buruşuk olur ya, bu yeni doğduğu anda bile çok güzel bebekdi. Sağlığında da birşeyi yok şükür.
Yok canım. 12. Hafta tarama testi ve detaylı bakıldı. Onlar iyi denmişti ama renkliye henüz girmedimO parlaklıl ilk başlarda çok görülen birseymiş. Sonra geciyor o durum sıkma canını derim. Usg cihazında nasıl görebildi ki detaylı usg ye girdin mi
İnşallah önemli değildir canım. Haftaya tekrar bakacak ama büyük ihtimalle kız dediNiye olduğu hakkında hiç bilgim yok ama inşallah önemli bir şey değildir , demek prenses geliyor bir tane daha
Iyiki dogdun allah hayirli omurler versin evlatlarinla saglikla yasayinSanirsam cogumuzun kocasinda var bir odunluk. Filmlerde goruruz anca karisi hamile diye etrafinda pervane olanlari. Bizimkine ne desem alir getirir gik demez eyvallah da bir kadinin tum ihtiyaclari da carsidan alinmiyor ki. Cok yogun calisiyor hatta kendi isimden firsat buldugumda benden bile yardim istiyor. Bu yogunlukta ben ev cocuk hamileligim hep ikinci plandayiz. Mesela bugun dogum gunum ama eminim unuttu. Belki isyerinde ortak arkadaslar bildigi icin hatirlatacaklar. Gecen sene oyle olmustu cunki. Bir kez olsun aklina gelse emek verse birseyler yapsa... ne kadar yoğun oldugunu bildigim icin soylesem eminim beni haksiz cikaracak. Ben de suan bu yuzden tartismak istemiyorum. Simdilik milesandsmiles ve turktelekomdan baska hatirlayan yok. Hamile olmasam dert etmem pastami da alir uflerim ama simdi duygusala bagladim
Doğum günün kutlu mutlu olsun sevdiklerinle beraber nice sağlıklı mutlu yaşlara:)Sanirsam cogumuzun kocasinda var bir odunluk. Filmlerde goruruz anca karisi hamile diye etrafinda pervane olanlari. Bizimkine ne desem alir getirir gik demez eyvallah da bir kadinin tum ihtiyaclari da carsidan alinmiyor ki. Cok yogun calisiyor hatta kendi isimden firsat buldugumda benden bile yardim istiyor. Bu yogunlukta ben ev cocuk hamileligim hep ikinci plandayiz. Mesela bugun dogum gunum ama eminim unuttu. Belki isyerinde ortak arkadaslar bildigi icin hatirlatacaklar. Gecen sene oyle olmustu cunki. Bir kez olsun aklina gelse emek verse birseyler yapsa... ne kadar yoğun oldugunu bildigim icin soylesem eminim beni haksiz cikaracak. Ben de suan bu yuzden tartismak istemiyorum. Simdilik milesandsmiles ve turktelekomdan baska hatirlayan yok. Hamile olmasam dert etmem pastami da alir uflerim ama simdi duygusala bagladim
Bebişinizi sağlıkla kucağınıza alacağınız mutlu yaşınız olsun ve tüm dilekleriniz gerçek olsun mutlu yıllar
Iyiki dogdun allah hayirli omurler versin evlatlarinla saglikla yasayin
Allah razi olsun kizlar. Cok tesekkur ederim. Allah hepimizin evlatlarini saglikla kucagimiza almayi nasip etsinDoğum günün kutlu mutlu olsun sevdiklerinle beraber nice sağlıklı mutlu yaşlara:)
Benimde oluyor canim yaKızlar çok ağrım var 1 saatir kalçalarıma kadar yayılan bir ağrı midemde bulanıyor bir garip ağrı
Deniyim canım sağol garip bir korku oluyor gerçekten ağrı olunca anlıyorum seni şuanda evhamlı demiycem artıkBenimde oluyor canim yadoktor normal diyir ama ben careyi kizilay sade sodada buldum sende bir dene istersen
Doğru demiş canım, komşumun oğlu başka şehirde dişçi, ona sorduk, röntgen çekemezsin endodontik e git dediGecen hafta dişçideydim canım dişçi röntgen çekemiyoruz sizi malesef demişti.. ama seninki farklıdır belki bilmiyorum
Sen baya dolmuşsun canım hepsi öyle ya yapcak bişi yok. Sende ona yardıma gitme çocugunla ilgilen dışarı çık kendin için birşeyler yap bosverYok canim hic umudum yok. Beni is yerine cagirdi sabah giderken. Ogleden sonra yogunluk oluyor yardima gel dedi. Biz boyle haftaici kendi isimize aksamlari evle cocukla yeri gelir aksam is cikisi hatta haftasonlari beyfendinin isine kosturalim. Hep ona hayrimiz dokunsun. Hep onun hayatini kolaylastiralim. Anasi ağa cocugu dogurmus bizde marabasi oluyoruz iste. Sonra biz de insaniz dedik mi kotu olalim. Cunku o cok yogun ondan birsey istenmez
Sanirsam cogumuzun kocasinda var bir odunluk. Filmlerde goruruz anca karisi hamile diye etrafinda pervane olanlari. Bizimkine ne desem alir getirir gik demez eyvallah da bir kadinin tum ihtiyaclari da carsidan alinmiyor ki. Cok yogun calisiyor hatta kendi isimden firsat buldugumda benden bile yardim istiyor. Bu yogunlukta ben ev cocuk hamileligim hep ikinci plandayiz. Mesela bugun dogum gunum ama eminim unuttu. Belki isyerinde ortak arkadaslar bildigi icin hatirlatacaklar. Gecen sene oyle olmustu cunki. Bir kez olsun aklina gelse emek verse birseyler yapsa... ne kadar yoğun oldugunu bildigim icin soylesem eminim beni haksiz cikaracak. Ben de suan bu yuzden tartismak istemiyorum. Simdilik milesandsmiles ve turktelekomdan baska hatirlayan yok. Hamile olmasam dert etmem pastami da alir uflerim ama simdi duygusala bagladim
Tabiki evhamlı olarak kalacaksın hep :))Hahahah dogumdan sonradami evhamli diycen bana :) insallah canim veletler belki uslu olur aksam uyur sabah uyanir :)
Cok sagol canim. Sen yuzumu gulumsettin allah ta seni uzmesin. Daha nice yaslari da beraber kutlayalim. Belki hic kopmayiz burdan :)
Benim tatli oglusum hatirladi zaten geldi kutladi. Tansiyonum dusuk basimi kaldiramiyorum canim. Evde internette takiliyorum. Aksami bekliyorum yorgun argin gelip telefonla ugrasacak mi diye meraktayim. Bakacaz artik birileri arayip uyandirmadiysa benim beklentim sifir normalde. Tansiyonum dusuk isyerine gelemeyecem yazmisim bana verdigi cevap kupkuru bir Ok... gelsin de bana niye gelmedin desin. Su hamile halimle dogumgunumde sana hizmet etmedigim icin kusura bakna diyecem. Savas var aksama bekleyinSen baya dolmuşsun canım hepsi öyle ya yapcak bişi yok. Sende ona yardıma gitme çocugunla ilgilen dışarı çık kendin için birşeyler yap bosver
Hakkaten cok mutlu oldum. Allah hepinizden ayri ayri razi olsun. Bebislerinizi de sizleri de korusun...Doğum günün kutlu olsun tatlımmm:) aaa biz varız ayıp ettin
Hahahah :)) diyebilirsin canim ben evhamliyimDeniyim canım sağol garip bir korku oluyor gerçekten ağrı olunca anlıyorum seni şuanda evhamlı demiycem artık
Aboo kız dur sakin ol bak oğluşun hatırlamış afferin ona erkek ya annesinin doğum gününü kutlamış o yeter kız valla oğluşunla evde kek yap mum koy üstüne beraber üfleyin sen hiçbirşey yapmadan o babasına cevabı yapıştırır. Çocuklar herseyi hisseder annelerini üzgün görmeye dayanamaz üzme kendiniCok sagol canim. Sen yuzumu gulumsettin allah ta seni uzmesin. Daha nice yaslari da beraber kutlayalim. Belki hic kopmayiz burdan :)
Benim tatli oglusum hatirladi zaten geldi kutladi. Tansiyonum dusuk basimi kaldiramiyorum canim. Evde internette takiliyorum. Aksami bekliyorum yorgun argin gelip telefonla ugrasacak mi diye meraktayim. Bakacaz artik birileri arayip uyandirmadiysa benim beklentim sifir normalde. Tansiyonum dusuk isyerine gelemeyecem yazmisim bana verdigi cevap kupkuru bir Ok... gelsin de bana niye gelmedin desin. Su hamile halimle dogumgunumde sana hizmet etmedigim icin kusura bakna diyecem. Savas var aksama bekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?