Merhaba,
Ben de uzun zamandır yazmıyordum. Hamileliğimi ilk öğrendiğimden itibaren bu siteyi takip etmeye başladım. Ama deli gibi okuyodum. Hiçbir yazıyı kaçırmıyor, sürekli sayfa yeniliyodum. Gerçek yaşanan hikayeler olduğunu bildiğimden başta bana iyi geliyodu. Bilgi sahibi oluyodum bi yandan. Ama bi anda yaşanılan ve burada paylaşılan olumsuzlukların beni çok kötü etkilemeye başladığını farkettim. Kimseye yazma diyemeyiz. Çünkü insan üzüntüsünü de sevincini de paylaşmak istiyo. Burası çok güzel bi platform. Zaten evhamlı biri olduğum için artık yazılan olumlu şeyleri değil sadece olumsuzları dikkate almaya başladığımı farkettim. Keseyi görmüştük. Kalp atışını da duymuştuk. 19 Ocak'ta randevum vardı. doktor her şey normal demişti. Ona rağmen geçen hafta salı günü nedense bebeğe bi şey oldu hissini içimden atamadım. Kendi doktoruma erken gitmeye çekindim başka bi doktora gittim. Çok şükür bebeğimin kalbi hala atıyodu. Büyümüştü. Rahatladım. Ve burayı okumamaya karar verdim. Çünkü kimseye hislerini paylaşma diyemeyiz, eğer etkileniyosam girmemem gerekiyo demek ki dedim. Rahat bi 4-5 gün geçirdikten sonra yine aklıma düştü bu site. Okumak istedim neler oluyo diye. Güzel haberler var, üzücü haberler de var maalesef. Ama işte hayat böyle aslında. Kabullenmek gerekiyor. Fakat ben yine kendime hakim olamayıp yine etkilendim. Gerçekten normal diilim :) İki gündür göğüslerimin şişi azaldı diye kafaya takıyodum zaten. İyice artık bebeğimin gittiğinden emin oldum kendi kendime. Dayanamadım bu sefer de başka doktora gittim bugün. Biraz önce geldim. Çok şükür her şey yolunda. Kalbi atıyo. Vaktiyle uyumlu. 7+6 olmuş. O kadar sevindim ki. Anlatamam. Yeniden doğdum sanki. Bunları buraya neden yazıyorum ? Çok da uzun oldu kusura bakmayın. Ama demek istediğim şu ki bu kadar evham yaparak kendimizi ve bebeklerimizi sıkıntıya sokuyoruz. Sonuçta ne olacaksa olacak zaten. Yeter ki hayırlısı olsun. Ben üzücü haberlerden çok etkilendiğimin bir kez daha farkına vardığım için bir müddet daha siteye girmeyeceğim galiba. Ama aklım ve güzel dileklerim sizlerle.. Hepinize sağlıklı, keyifli, mutlu bir hamilelik dönemi diliyorum. Sağlıkla kucaklarınıza alırsınız inşallah bebişlerinizi. Kaybı olanlar için gerçekten çok çok üzgünüm. Benim de bir kimyasal gebeliğim olmuştu. Umarım en kısa zamanda tekrar bu duyguyu yaşar, sağlıkla kavuşursunuz bebişlerinize. Çok uzun yazdım kusura bakmayın. Görüşmek üzere..