• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim magnezyumu doktorundan sen mı istedin o kendisimi verdi ? Benimde ayakta cok durunca çok kalca agrim oluo sol kalcam. Soda iciorum muz yiyorum ama pek işe yaramicak gibi
Kendi verdi canım. Hatta öncesi ihtisastaki doktor da yazmıştı ama almamıştım. İkinci doktor da yazınca aldım. Çok iyi geliyor bana.

canım eğer odayı kullanacaksan oda almak en iyisi ama sizinle uyuyacaksa şimdiden masraf yapma bence şimdi bir sürü masrafımız var , sonra daha iyisini yaparsınız
Öyle olacak yanımızda uyuyacak dediğin gibi zamansız masraf olacak.eşim alacaksak bir seferde alalım şimdi alacagımız şeyi sonra kullanamayız belki dedi. Ama büyük bir sifonyer her zaman kullanılır. Beyaz alırsak zaten herseye uyumlu olur heralde

Bende park yatakta kararsizim acaba onun yerine hafif bir ahsap besikmi alsam anne yani diye dusunuyorum. Ama onda da belli bir aydan sonra cocuk yatamiyor. Arastirma icerisindeyim:kahve:
Sorma valla anne yanı en güzeli ama 6 ay sonra kullanılmıyormuş. İşin gücün yok bir daha beşik arayışina gir. Ben park yatakta karar kıldım gündüz odaya alırım yanıma diye düşündüm tekerlekli ya.

Öyle olacak yanımızda uyuyacak dediğin gibi zamansız masraf olacak.eşim alacaksak bir seferde alalım şimdi alacagımız şeyi sonra kullanamayız belki dedi. Ama büyük bir sifonyer her zaman kullanılır. Beyaz alırsak zaten herseye uyumlu olur heralde
aynen bende büyük kullanıslı bir şifonyer düşünüyorum onlarda 500 civarı zaten az değil :)
resimdekı gibi birsey dusunuyorum ama kullanıslı olur mu acaba sık cok cekmece normalde genıs beslı oluyor ya bunlar daha ıı olur gıbı gelıyor mınıcık esyalar olacagı ıcın

Eklentiler

• 8-Cekmeceli-Sifonyer-Brescia-28602-3b720.webp
    8-Cekmeceli-Sifonyer-Brescia-28602-3b720.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 64
Pa
Sorma valla anne yanı en güzeli ama 6 ay sonra kullanılmıyormuş. İşin gücün yok bir daha beşik arayışina gir. Ben park yatakta karar kıldım gündüz odaya alırım yanıma diye düşündüm tekerlekli ya.
Park yatakta sekli itibariyle hosuma gitmiyor ama hareketli olmasi avantaj bakalim alisverise cikinca netlesecek artik

Yataktan kalkamadığım için eşimin yünlerimi ve şişimi getirmesini bekliyorum
Kendimi biraz çaresiz gibi hissediyorum ama bebekli çaresiz çok şükür
Sonucunda mükafatlarım gelecek inşallah
Bacaklarımın altında yastık var canım bebekelr rahime doğru yönelmesin diye ama bu seferde benim zımbırıklardan biri kaburga altıma giriyor kuru öksürüğüm var çok acı veriyor yeri değişince iyiyiz ama :)
Ayyy ben kötüyüm diyorum ama sende benden kötüsün Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah bebekler sağlıkla gelip bu günleri unuttururlar bize

aynen bende büyük kullanıslı bir şifonyer düşünüyorum onlarda 500 civarı zaten az değil :)
resimdekı gibi birsey dusunuyorum ama kullanıslı olur mu acaba sık cok cekmece normalde genıs beslı oluyor ya bunlar daha ıı olur gıbı gelıyor mınıcık esyalar olacagı ıcın
Çok beğendim bende böyle bir sey isterdim ama iç hacimleri de önemli. Bazen böyle beğeniyorsun içi küçük oluyor. Ölçüleri kaç

Kızlar benim sancılarım artmaya başladı dua edi ne olur pazartesiye kadar iyi bir dr araştırıyorum gaziantepte olan var mı bilgi verse bana
Antepte irfan kutlar var araştırmada Prof özel muayenesivar biraz pahali ama ben bilgisine güveniyorum iyi bir doktor tavsiye ederim

Back
X