- Konu Sahibi Nesrinay86
- #22.861
Internetten olmuyor bu isler magazalardan bakip gormek lazim anlasilanaynen farklı ölçülerde var bazıları 6 ay bazıları 12 aya kadar oluyor ölçülere göre almak lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Internetten olmuyor bu isler magazalardan bakip gormek lazim anlasilanaynen farklı ölçülerde var bazıları 6 ay bazıları 12 aya kadar oluyor ölçülere göre almak lazım
Kesinlikle kalitesi boyası kullanımı herşeyini yerinde görmek lazım, internette mal iyi bile olsa kargoda hasarda görebılıyorInternetten olmuyor bu isler magazalardan bakip gormek lazim anlasilan
Kendi verdi canım. Hatta öncesi ihtisastaki doktor da yazmıştı ama almamıştım. İkinci doktor da yazınca aldım. Çok iyi geliyor bana.Canim magnezyumu doktorundan sen mı istedin o kendisimi verdi ? Benimde ayakta cok durunca çok kalca agrim oluo sol kalcam. Soda iciorum muz yiyorum ama pek işe yaramicak gibi
Öyle olacak yanımızda uyuyacak dediğin gibi zamansız masraf olacak.eşim alacaksak bir seferde alalım şimdi alacagımız şeyi sonra kullanamayız belki dedi. Ama büyük bir sifonyer her zaman kullanılır. Beyaz alırsak zaten herseye uyumlu olur heraldecanım eğer odayı kullanacaksan oda almak en iyisi ama sizinle uyuyacaksa şimdiden masraf yapma bence şimdi bir sürü masrafımız var , sonra daha iyisini yaparsınız
Sorma valla anne yanı en güzeli ama 6 ay sonra kullanılmıyormuş. İşin gücün yok bir daha beşik arayışina gir. Ben park yatakta karar kıldım gündüz odaya alırım yanıma diye düşündüm tekerlekli ya.Bende park yatakta kararsizim acaba onun yerine hafif bir ahsap besikmi alsam anne yani diye dusunuyorum. Ama onda da belli bir aydan sonra cocuk yatamiyor. Arastirma icerisindeyim![]()
aynen bende büyük kullanıslı bir şifonyer düşünüyorum onlarda 500 civarı zaten az değil :)Öyle olacak yanımızda uyuyacak dediğin gibi zamansız masraf olacak.eşim alacaksak bir seferde alalım şimdi alacagımız şeyi sonra kullanamayız belki dedi. Ama büyük bir sifonyer her zaman kullanılır. Beyaz alırsak zaten herseye uyumlu olur heralde
Park yatakta sekli itibariyle hosuma gitmiyor ama hareketli olmasi avantaj bakalim alisverise cikinca netlesecek artikSorma valla anne yanı en güzeli ama 6 ay sonra kullanılmıyormuş. İşin gücün yok bir daha beşik arayışina gir. Ben park yatakta karar kıldım gündüz odaya alırım yanıma diye düşündüm tekerlekli ya.
Ayyy ben kötüyüm diyorum ama sende benden kötüsün Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah bebekler sağlıkla gelip bu günleri unuttururlar bizeYataktan kalkamadığım için eşimin yünlerimi ve şişimi getirmesini bekliyorum
Kendimi biraz çaresiz gibi hissediyorum ama bebekli çaresiz çok şükür
Sonucunda mükafatlarım gelecek inşallah
Bacaklarımın altında yastık var canım bebekelr rahime doğru yönelmesin diye ama bu seferde benim zımbırıklardan biri kaburga altıma giriyor kuru öksürüğüm var çok acı veriyor yeri değişince iyiyiz ama :)
Canim onda serklaj var onu kimseyle karsilastiramayizAyyy ben kötüyüm diyorum ama sende benden kötüsün Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah bebekler sağlıkla gelip bu günleri unuttururlar bize
Biliyorum canim onun durumunu en baştan bu yana sorunlular olaraktan içimizi rahat tutalım gibisinden söyledim yanlış mi oldu kiCanim onda serklaj var onu kimseyle karsilastiramayiz![]()
Çok beğendim bende böyle bir sey isterdim ama iç hacimleri de önemli. Bazen böyle beğeniyorsun içi küçük oluyor. Ölçüleri kaçaynen bende büyük kullanıslı bir şifonyer düşünüyorum onlarda 500 civarı zaten az değil :)
resimdekı gibi birsey dusunuyorum ama kullanıslı olur mu acaba sık cok cekmece normalde genıs beslı oluyor ya bunlar daha ıı olur gıbı gelıyor mınıcık esyalar olacagı ıcın
Sonomar canımSonomar mı Natal klinikmi canım
bunu bn örnek resım olarak ınternetten aldım canım içi yeterlı genıslıkte ama sık cekmecelı bırsey ıstıyorum ben deÇok beğendim bende böyle bir sey isterdim ama iç hacimleri de önemli. Bazen böyle beğeniyorsun içi küçük oluyor. Ölçüleri kaç
Hayırlı olsun canım ilk bebeğinmiKızlar gittim doktora cinsiyet öğrendim kızmış bebeğim, ben çok sevindim ama eşim çok üzüldü erkek istiyordu ona ne diyeceğimi de bilmiyorum
Gözüm Aydın canım darısı bize inşallahAnnisler ben cok sukur detaylı ultrason u hayirlisiyla sikintisiz atlattim.prof. un perinatoloji raporu nu doktorm inceledi bir sikinti yok hersey normal dedi.kizim poz da verdi cok tatlis..1 ay sonra şeker testi yapilacak.darısı tum annislere.![]()
Sağlıkla hayırlısıyla gelsin canım. Neden üzüldü eşin? Annesi, sevdiği kız değilmi? Ona hayırsız oğullardan bahsetKızlar gittim doktora cinsiyet öğrendim kızmış bebeğim, ben çok sevindim ama eşim çok üzüldü erkek istiyordu ona ne diyeceğimi de bilmiyorum
Antepte irfan kutlar var araştırmada Prof özel muayenesivar biraz pahali ama ben bilgisine güveniyorum iyi bir doktor tavsiye ederimKızlar benim sancılarım artmaya başladı dua edi ne olur pazartesiye kadar iyi bir dr araştırıyorum gaziantepte olan var mı bilgi verse bana