- 18 Ocak 2017
- 5.289
- 6.861
- 128
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #23.041
Bene gitmek istiyorum renkli ultrason yeri buldum ama eşim izin vermiyorGüzel haber canım benim, gözün aydın. Ben ay sonu giderim doktora diye düşünüyorum inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bene gitmek istiyorum renkli ultrason yeri buldum ama eşim izin vermiyorGüzel haber canım benim, gözün aydın. Ben ay sonu giderim doktora diye düşünüyorum inşallah
Ayyyy kiz Allah sabir versin benim oglan evde kuzu ama disarda canavar okulu hic dusenemiyorum desene aliskinim yaramazlaraBenim oğlum büyükte canım işte bebekliğinden belli hala ultra yaramaz bu okulunda son senesi diye öğretmen ve idarenin mutluluğu gözlerinden anlaşılıyor desem iyi direk söylüyorlar![]()
Yaptırmadım canım daha 20 hafta dolmasına iki gün var ama ne bileyim, galiba korkuyorumİnşallah hayırlı haberler le gelirsin sende canım sen asi yaptırdın mi
Döner canım sıkma canını, 34 haftada dönenini biliyorum ben hemde 4 kilo doğdu34. Haftaya kadar dönme şansı var canim daha çok döner de böyle kalırsa ayaklar aşağıda son aylar sıkıntı olur bana
22 haftada değilmi canım?Bene gitmek istiyorum renkli ultrason yeri buldum ama eşim izin vermiyor![]()
Insallah canim Asidan niye korkuyon oglumda iki tane de yaptirdim bunda tek doz yapilacakYaptırmadım canım daha 20 hafta dolmasına iki gün var ama ne bileyim, galiba korkuyorum
Döner canım sıkma canını, 34 haftada dönenini biliyorum ben hemde 4 kilo doğdu
Evet 2 gün var 22 haftaya canım22 haftada değilmi canım?
Amin İnşllah bu benzemez abisine zekası benzede huyu benzemez inşllah yoksa peşine mümkün değil düşünemem:)Ayyyy kiz Allah sabir versin benim oglan evde kuzu ama disarda canavar okulu hic dusenemiyorum desene aliskinim yaramazlara
Erkek çocuk normalde zor zaten ya Allah yardımcımız olsun yanlız unutma klavuzları karga olanın......Amin İnşllah bu benzemez abisine zekası benzede huyu benzemez inşllah yoksa peşine mümkün değil düşünemem:)
Uykusundan uyandırmıssınızdır annesi :) fındık badem ceviz yedim girdim ultrasona enerji patmalamasından dı bizimkinin halleri de:)Oyyy maşallahhh Cumartesi günü bizde doktordaydık benim ki pek suratsızdı. Rahatsız ettik paşamı sanırım :)
Uykusundan uyandırmıssınızdır annesi :) fındık badem ceviz yedim girdim ultrasona enerji patmalamasından dı bizimkinin halleri de:)
Bende tamdem emzirme taraftarındaydım hep , geçen gün bi Prof dedi ki hamileyken emzirilen sut hormonlu oluyormus yanı annenin hormonları vs farklı olduğu icin emzirmenin faydalı olabileceğini düşünmüyor benimde kafam karıştı biraz bu konudaEmzirirsin de bunye nasil dayaniyor onu bilemedim. Bir yandan sut uretimi bir yandan bebek buyuyor sende depo falan kalmaz yani. Ona gore cok sıkı beslenmen gerekir diye dusunuyorum
Hiç yapılmadı bana tetanoz. Düşük riskini duyunca korkuyorum elimde değil. Bir daha hamile bile kalamaya bilirimInsallah canim Asidan niye korkuyon oglumda iki tane de yaptirdim bunda tek doz yapilacak
Detaylı ultrason için erken değil mi? Birde radyolog yapması daha mi iyi ben kararsızım bu konuda 21+1 de yaptıracağımhayırlı sabahlar arkadaşlar dün kontrolümüz vardı 325 gram olmuş miniğim gelişimi,suyum vs herşey yolundaymış elhamdülillah..kesin kız dedi artık doktor..detaylı ultrasona da girdik ama radyoloji uzmanı yaptı perinatoloji değil..parmaklarına,bacaklarına,kalbine,beynine,böbreklerine,çişine,diyaframına,omurgalarına,dudağına,burun kemiğine,lenslerine,eşinin durumuna,benim böbreklerime ve safra keseme baktı..çok şükür herşey normal görünüyormuş..doktor 4 yada 5 hafta sonra kontrole çağırdı tekrar..ferrum fort kan hapı verdi..iki kilo almışım birde :)
Yerler onun suratsızlığını:)Benimki de suratsız ve inatçı yan durdu hep
Hic bilgim yok bu konuda. Ama buyuklerimizin anne hamile kalir kalmaz sutu kestiklerini biliyorum. Bilimsel taraflarini bilmeden yaptiklari cok sey dogru ciktigi icin vardir hikmeti diyerek emzirilmese sanki daha iyi olur diye dusunuyorum. Eminim bu da kimsenin anlasamadigi bir baska konudurBende tamdem emzirme taraftarındaydım hep , geçen gün bi Prof dedi ki hamileyken emzirilen sut hormonlu oluyormus yanı annenin hormonları vs farklı olduğu icin emzirmenin faydalı olabileceğini düşünmüyor benimde kafam karıştı biraz bu konuda
Suan emzirmiyorum çoktan bıraktık fakat emzirenler yanlış mi yapıyor onu anlamadım
Yerler onun suratsızlığını:)
Ben de hayatimda hic tetanoz yapmadim. Ilk hamileligimde de bilmedim duymadim. Ay nasi cahilmisim o zamanlar ama daha rahat bir hamilelikti kesinlikle. Doktoruna sor canim. O ne derse onu yap. Ben persembe gunu yaptiracam ilk dozu. 20+3 oluyorum. Ikinci doz da bir ay sonra olur. Tedbiri elden birakmayalim.Hiç yapılmadı bana tetanoz. Düşük riskini duyunca korkuyorum elimde değil. Bir daha hamile bile kalamaya bilirim![]()
Henüz bende hissedemeyenlerdenimSelam kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım biz iyiyiz inşallah ya ben hala hareket hissetmiyom en son 10 unda gittim hareketleri normaldi karnımda ama ben şişko olduğumdan mı hissedemiyorumki acaba bide ikinci hamileliğim bu normalde daha erken hissetmem gerekiyordu ama ilk hamileliğimde bundan 13 kilo daha zayıfken başlamıştım hamileliğe etkisi olabiilirmii
Henüz bende hissedemeyenlerdenimve çöm takmis durumdayım bu durumu
İlk başlarda hisseder gibiydim 12-13 haftalarda şimdi hiçbir şey hissetmiyorum ister istemez düşünüyorum devamlı hazırda bekliyorumTakmayin ben yaptım siz yapmayın hiçbir sorun yok merak etmeyin daha erken kızlar