• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hic bilgim yok bu konuda. Ama buyuklerimizin anne hamile kalir kalmaz sutu kestiklerini biliyorum. Bilimsel taraflarini bilmeden yaptiklari cok sey dogru ciktigi icin vardir hikmeti diyerek emzirilmese sanki daha iyi olur diye dusunuyorum. Eminim bu da kimsenin anlasamadigi bir baska konudur
Ne kadar d9gru bilmiyorum ama ben de kiz kizi.erkek erkegi koruyormuş sütte..kiza hamileysen kizi emzirebiliyormssun bu durumda.

İlk başlarda hisseder gibiydim 12-13 haftalarda şimdi hiçbir şey hissetmiyorum ister istemez düşünüyorum devamlı hazırda bekliyorum

Beni sen göreceksin burda ki kızları ne daralttim ama rahatlayinca emin ol daha güzel hissediyorsun ayrıca ben şuan 21+2 oldum bugün doktor sen periyodik bir hareket bekleme çok küçük daha 28 den sonra sabitlenir dedi oyuzden relax olmakta fayda hem bebek hemde biz için en iyisi

Beni sen göreceksin burda ki kızları ne daralttim ama rahatlayinca emin ol daha güzel hissediyorsun ayrıca ben şuan 21+2 oldum bugün doktor sen periyodik bir hareket bekleme çok küçük daha 28 den sonra sabitlenir dedi oyuzden relax olmakta fayda hem bebek hemde biz için en iyisi
Bilmez miyim seni o hallerini O otekivenus ;)

Ne kadar d9gru bilmiyorum ama ben de kiz kizi.erkek erkegi koruyormuş sütte..kiza hamileysen kizi emzirebiliyormssun bu durumda.
Bunu ilk kez duydum. Ama cinsiyeti belli olana kadar 4 ay sut almis oluyor zaten. Buyukler artik yeni bebegin rizki diyerek kestiriyorlardi. Sutun degistigini emzirmemek gerektigini soyleyenler de vardi. Basima gelmedi ama ben bu bebisi sag salim kucagima aldiktan sonra cok ara vermeden 3.yu yapayim diyorum. Ilk oglum da cok ara verdim son iki beraber buyusun dedim. Zaten yasim da fazla beklememe musade etmez. Bundan sonra basima gelebilir hamileyken emzirsem mi emzirmesem mi diye düşünürdüm. Tandem i de ilk kez burda duydum

Makat duruş ne canım ben anlamadım
Canim belli bir aydan sonra bebegin kafasi rahim agzina ayaklari gogse dogru olmali normal dogum icin. Bazi yaramaz bebikler dönmüyor. Ayaklari rahim agzinda oluyor. Buna makattan gelis deniyor. Sezeryan kacinilmaz

Canim belli bir aydan sonra bebegin kafasi rahim agzina ayaklari gogse dogru olmali normal dogum icin. Bazi yaramaz bebikler dönmüyor. Ayaklari rahim agzinda oluyor. Buna makattan gelis deniyor. Sezeryan kacinilmaz
Hmm benim yaramaz çapraz gibi duruyordu kafa aşağı doğruydu ama normal doğum çok istiyorumm

Back
X