• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben temmuz 16 da dogum yapmistim hava cok sicakti sadece ince zibin ya da yarim kollu badi giydirdigimi hatirliyorum. Ilk ay cok sicakti isilik dokmesin diye cok hafif giydirmistim. Bu bebegim icin de yarim kollu citcitlar aldim. Hastane cikislarinda uzun kollu zibinlari var. Idare eder diye dusunuyorum

ben bir de alacağım şeylerden kaçar adet almam gerektiğini bilemiyorum.
Örneğin 0-3 ay kaç tane body almam gerekir, evde kurutma makinesi var sürekli yıkayıp kurutabilirim ama yine de kaç tane yeter bilemiyorum 10 tane yeter mi mesela?

Yav ben kocamı görüyorum sürekli Yok eve gelmiyor yok geç geliyor hırsız geliyor uyanıyorum tekrar uyuyunca filim gibi kaldığı yerden devam ediyor yazık kocamda kabus görüyor sürekli benim hormonlardan oda etkileniyor heralde:eek:
Evet canim eşleri de etkiliyormuş gerçekten hamilelik tedirgin olma hormonların verdiği bi sorun galiba

Herkese günaydın :KK200: bugün benim de doktor kontrolüm var organlarına bakacakmış İki hafta sonra da detaylıya gidecem. İnşallah bugün herşey yolunda çıkar. Tetanoz aşısını her iki hamileliğimde de yaptırdım hatta ikinciden sonra kalan dozları da yaptırıp 5 e tamamladım. Şimdi yaptırmam gerekiyor mu Bilmiyorum

ben bir de alacağım şeylerden kaçar adet almam gerektiğini bilemiyorum.
Örneğin 0-3 ay kaç tane body almam gerekir, evde kurutma makinesi var sürekli yıkayıp kurutabilirim ama yine de kaç tane yeter bilemiyorum 10 tane yeter mi mesela?
Ilk bebek canim senin bol bol al biz 40 ı çıkana kadar bebeği hergün yıkarız gelişmesi için malum önüde yaz en az 5 er 10 ar paketli al

Herkese günaydın :KK200: bugün benim de doktor kontrolüm var organlarına bakacakmış İki hafta sonra da detaylıya gidecem. İnşallah bugün herşey yolunda çıkar. Tetanoz aşısını her iki hamileliğimde de yaptırdım hatta ikinciden sonra kalan dozları da yaptırıp 5 e tamamladım. Şimdi yaptırmam gerekiyor mu Bilmiyorum
Canim iyi haberlerle gel insallah dün paylaşmıştı m 5 doz yaptırıp tamamlayanlara gerek yok yazıyor ama sen sağlık ocağına sor yinede

Günaydın guzel anneler bnde hastenye gldim tirot kontrolü icin. Ama çıldırmak üzereym doktorum askeri hasteneye gelince oray gldm . Hiçbir yere yuruyrek gidmiyorsn servis alıp göturuyor muayene saatim de gexti zaten...

Hastenye glirkn araba beklediğim yetmz smdi askeriyenin icinde servis bkliyorum.... Çıldırıyorum mm:mad:

Canim iyi haberlerle gel insallah dün paylaşmıştı m 5 doz yaptırıp tamamlayanlara gerek yok yazıyor ama sen sağlık ocağına sor yinede
Teşekkür ederim canım senin yazını okudum bugün doktora sorarım sen de şimdiden 3. Doğurmam diyip kapıları kapama. Ben de öyle dedim evde bebek ve hamilelik ile ilgili hiç birşey bırakmadım sonuç sürpriz bir şekilde 3. Yolda. :eek:

Hiç yapılmadı bana tetanoz. Düşük riskini duyunca korkuyorum elimde değil. Bir daha hamile bile kalamaya bilirim :KK43:
canım ilk 3 ayda yapılırsa dusuk rıskı oluyormus o yüzden ilkini 20. haftada yapıyorlar bence yaptır çünkü allah korusun sıkıntılı bir durumla karsılasırsan daha kötü şeylerr olabilir 3. gunde agrı sızısı gecıyor

Teşekkür ederim canım senin yazını okudum bugün doktora sorarım sen de şimdiden 3. Doğurmam diyip kapıları kapama. Ben de öyle dedim evde bebek ve hamilelik ile ilgili hiç birşey bırakmadım sonuç sürpriz bir şekilde 3. Yolda. :eek:
Sürprizlere açığım canim ama düşüncemde yok hiç :KK49: olursada doğururuz oğlumun çoğu eşyalarını da belediyenin suriyeliler için yaptığı toplama kutusuna bıraktım çok şükür durumumuz var alırım hem erkek olacağı ne malum dedim ama yine erkek :KK48: o yüzden tekrar bebek çeyizi yapicam

Maşalllahhhh 6. Ay güzelleri
Bizimde son haftamız 5 te :))
Ben acaba haziran analarına mı gitsem benim doğum o zamana denk gelecek gibi
Amaa ben sizden kopamam gayrı :))
Kal bizde canim ne de olsa bebelerimiz aynı büyüklükte ve yaştalar gelişimi öyle takip ederiz :KK49: insallah tam gününde doğarlar ağustos annesi olarak kalırsın bizimle :dua:

Sakin ol bak bebişi görüceksin germe çoçuğu:)
bocugumu gordugum yok kız tirot kontrolü icin gldm her ay kan veriyorum.. doktor dioki suan gebelik yok demi bnde var dedm 19+4 hic belli degil diyo :)) anamm bı dünya asker vardi 40 50 tane hepsi dahiliyeye glmis kaldm iclernde... Kan vrcem smdi yarın sonucu gostercem

Kızlar ben bacaklarimin üzerine basınca kasıklarıma kadar ağrıyor açılıyor muyum sancim devam mi ediyor anlayamadım bir turlu

Back
X