Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ama bende geç dönmesi hiç sıkıntı yaratmadı canım hatta her gören diyodu dönseydi ağırlaşırdın böle daha az yük hissediyosun iş yapıp yürürken vs. diye
ama bende geç dönmesi hiç sıkıntı yaratmadı canım hatta her gören diyodu dönseydi ağırlaşırdın böle daha az yük hissediyosun iş yapıp yürürken vs. diye
Benim kizimda donmedi 37 de makat hgeli mecburi sezeryan yaptim dogum basladigi icin. Bencede donmedigi icin hic zorlanmadim agirlasmadim hamile oldugumu bile unutacak derecede rahatligim vardi. Bakalim bunda ne olacak :)
doktor vaktiniz varsa şimdi yaptıralım dedi ultrasona göre 19+4 idim..24 ncü haftaya kadar yapılıyor dedi bende vakit varken yaptırdım 50 liraydı radyolog baktı ama perinatoloji baksa daha iyi sanırım..radyoloji uzmanına sorduğumda hukuken ikiside yapabiliyor dedi birde bilgilendirmesi güzeldi ben memnun kaldım :) ücretide düşük olunca iyi oldu benim için
Yav ben kocamı görüyorum sürekli Yok eve gelmiyor yok geç geliyor hırsız geliyor uyanıyorum tekrar uyuyunca filim gibi kaldığı yerden devam ediyor yazık kocamda kabus görüyor sürekli benim hormonlardan oda etkileniyor heralde
Aynı durumdayım canım. 3 gün önce de benim evin kapısını guya terastan inerek birşeyle açıyorlar yan taraftakı suriyeliler. Bağırıyorum imdat diye ama düşünüyorum zaten apartmanda tekim kimse duymayacak beni . Üstüne kızım da yan odada uyuyor... Rüya ama o kadar gerçekçi olur. Ayy kaç gündür kapıyı kilitleyip anahtarı içeriden üzerinde bırakıyorum halbuki başka zamanlarda kilitlemedim hiç.
Merhaba kızlar bayadır yazamıyorum,umarım iyisinizdir.
Bizim son kontrolümüz iyi geçti herşeyimiz haftamızla uyumlu buda yaramaz kardeşlerin son pozları
Merhaba kızlar bayadır yazamıyorum,umarım iyisinizdir.
Bizim son kontrolümüz iyi geçti herşeyimiz haftamızla uyumlu buda yaramaz kardeşlerin son pozları
Aynı durumdayım canım. 3 gün önce de benim evin kapısını guya terastan inerek birşeyle açıyorlar yan taraftakı suriyeliler. Bağırıyorum imdat diye ama düşünüyorum zaten apartmanda tekim kimse duymayacak beni . Üstüne kızım da yan odada uyuyor... Rüya ama o kadar gerçekçi olur. Ayy kaç gündür kapıyı kilitleyip anahtarı içeriden üzerinde bırakıyorum halbuki başka zamanlarda kilitlemedim hiç.