• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ama bende geç dönmesi hiç sıkıntı yaratmadı canım hatta her gören diyodu dönseydi ağırlaşırdın böle daha az yük hissediyosun iş yapıp yürürken vs. diye
Benim kizimda donmedi 37 de makat hgeli mecburi sezeryan yaptim dogum basladigi icin. Bencede donmedigi icin hic zorlanmadim agirlasmadim hamile oldugumu bile unutacak derecede rahatligim vardi. Bakalim bunda ne olacak :)

Detaylı ultrason için erken değil mi? Birde radyolog yapması daha mi iyi ben kararsızım bu konuda 21+1 de yaptıracağım
doktor vaktiniz varsa şimdi yaptıralım dedi ultrasona göre 19+4 idim..24 ncü haftaya kadar yapılıyor dedi bende vakit varken yaptırdım 50 liraydı radyolog baktı ama perinatoloji baksa daha iyi sanırım..radyoloji uzmanına sorduğumda hukuken ikiside yapabiliyor dedi birde bilgilendirmesi güzeldi ben memnun kaldım :) ücretide düşük olunca iyi oldu benim için

ama bende geç dönmesi hiç sıkıntı yaratmadı canım hatta her gören diyodu dönseydi ağırlaşırdın böle daha az yük hissediyosun iş yapıp yürürken vs. diye
Ay ne güzel inşallah olabilecek en kolay şekilde atlatırız :dua:ama benim her işim gariptir bekliyorum o zamanlarda da bir gariplikler :emir_bebek::emir_bebek:

Yav ben kocamı görüyorum sürekli Yok eve gelmiyor yok geç geliyor hırsız geliyor uyanıyorum tekrar uyuyunca filim gibi kaldığı yerden devam ediyor yazık kocamda kabus görüyor sürekli benim hormonlardan oda etkileniyor heralde:eek:
Aynı durumdayım canım. 3 gün önce de benim evin kapısını guya terastan inerek birşeyle açıyorlar yan taraftakı suriyeliler. Bağırıyorum imdat diye ama düşünüyorum zaten apartmanda tekim kimse duymayacak beni . Üstüne kızım da yan odada uyuyor... Rüya ama o kadar gerçekçi olur. Ayy kaç gündür kapıyı kilitleyip anahtarı içeriden üzerinde bırakıyorum halbuki başka zamanlarda kilitlemedim hiç.

Merhaba kızlar bayadır yazamıyorum,umarım iyisinizdir.
Bizim son kontrolümüz iyi geçti herşeyimiz haftamızla uyumlu buda yaramaz kardeşlerin son pozları :KK200::anneadayı::KK200:

Eklentiler

• 6B93A896-5B1F-445A-88A3-D2350F5ACFBE.webp
    6B93A896-5B1F-445A-88A3-D2350F5ACFBE.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 90
  • E36AC7B7-EC0E-4CBC-A9A2-BAA26689DFA4.webp
    E36AC7B7-EC0E-4CBC-A9A2-BAA26689DFA4.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 82
Aynı durumdayım canım. 3 gün önce de benim evin kapısını guya terastan inerek birşeyle açıyorlar yan taraftakı suriyeliler. Bağırıyorum imdat diye ama düşünüyorum zaten apartmanda tekim kimse duymayacak beni . Üstüne kızım da yan odada uyuyor... Rüya ama o kadar gerçekçi olur. Ayy kaç gündür kapıyı kilitleyip anahtarı içeriden üzerinde bırakıyorum halbuki başka zamanlarda kilitlemedim hiç.
Ne olacak bu halimiz zaten bebişler doğunca rahat uyuymayacağız uyku mu uyuyorum savaşmı ediyorum belli değil valla Allah hayra çevirsin diyelim

Temizlik yemek ütü yaptım süper güçlerim geldi yine ofise de geldim şimdi ama sırtım belim herbiyerim ağrıtı

Back
X