• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende hissedemiyorum erkek hareketli olur hemen hissettirir dediler bekliyorum ki pat kut hissediyim ama yok

2 kız 2 erkek gebeliğime göre kızlar daha hareketli erkekler daha hareketsiz pıt pıt... diyorum içerde bu kadar naziksiniz,hareketsizsiniz dışarıda ve büyüdüğünüzde nasıl hareketli ve agrasif :)

Kızlar çok erkencisiniz ben çok hantalım bu günlerde, günaydın hepinize. Ya bu detaylı ultrason kafama takıldı benim doktorum hiçbişey söylemiyo zaten detaylı ultrasonda Yok olduğum yerde , yaptırmamız gerekir mi acaba ona göre yakın bi ilden randevu alayım

Kızlar çok erkencisiniz ben çok hantalım bu günlerde, günaydın hepinize. Ya bu detaylı ultrason kafama takıldı benim doktorum hiçbişey söylemiyo zaten detaylı ultrasonda Yok olduğum yerde , yaptırmamız gerekir mi acaba ona göre yakın bi ilden randevu alayım

her doktor ille de yaptır demiyor
bazı doktorlar kendileri fazla konuşmuyor sen sorarsan cevap veriyor
bence önce kendi doktoruna sor eğer al derse 2-3 hafta içinde de detaylı için randevu alırsın

Dualarınizi biliyorum kizlar. Once asistan bakıyor snra profosor bakiyormus. Yanımda biri var smdi cikti bagrsaklar fln birbirine cok yakinsmis karaciğerle ilgili bisyler demis kadina. Doğduktan snra ameliyat fln demis.. moralim bozuldu isteer isteemz. Rabbime emanet yavrum cok geç buldum ins bisey olmaz birswy cikmaz yavrumda

Kızlar ya birşey sorcam dün doktora gittikya dedimki doktora tetenoz aşısı olıyımmı dedim sen evde doğum yapmayı düşünüyomusun yok düşünmüyosun o yüzden gerek yok tetenoza dedi yaptırma dedi ama şeker yüklemesini mutlaka yapalım dedi siz ne diyosunuz

walla canım her doktorun söyledıgı farklı oluyor
ben acıkcası nıye bılmıyorum ama gereklı oldugunu dusunuyorum
sahsen yaptrmak da ıstyrm

Dualarınizi biliyorum kizlar. Once asistan bakıyor snra profosor bakiyormus. Yanımda biri var smdi cikti bagrsaklar fln birbirine cok yakinsmis karaciğerle ilgili bisyler demis kadina. Doğduktan snra ameliyat fln demis.. moralim bozuldu isteer isteemz. Rabbime emanet yavrum cok geç buldum ins bisey olmaz birswy cikmaz yavrumda

canım Allah korusun herkeste aynı sey olacak dıye bırsey yok
soncta nasıp eden Allah
ben her gıttıgımde farklı farklı seyler duyuyorum
ve suan degıstırecegım hıc bırsey yok
Rabbım saglıkla hayırla kucagına almayı beraber yaslanmayı nasıp etsın ınsallah saglıkla

Hic bilgim yoktu dogumdan sonrasi icin ama 3 yil dolmadigi icin banada tek doz yapilacak dogumdan sonra bitirelim bari gebe gebe yaptirmayiz bir daha
Ben 3. Yu dusunmuyorum sahsen yeter bu kadar cocuk :))) ama keske hamile kalmadan yaptirsaydim diger dozu saglik olsun.

Back
X