• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla canim bende hic anlamadim ic organlarim aldi galiba :) :) :) her goren oyle söylüyor bende aynada oyle goruyorum ama tarti oyle demiyor :)
daha önce kaç kılodun cnm zayıftın herhalde:KK48:bende almadım bır kğ aldım oda bazen tartıda kayboluyor ama senden kılolu duruyorum hatta sen zayfsın baya topluyum ben 58 kğ dayım maşallah sana:nazar:

Tr de boyle fonksiyonel canta rastlamadim. Birtek stylo da var. Onlar da cok kaba. Fiyatlar 150 civari. Senin bildigin var mi

onu bende beğenmiyorum
okul çantası gibi duruyor

geçenlerde instagramda görmüştüm bi kadın satıyordu ama
keşfette denk geldi lazım ya denk gelmez bir daha ondaki modelde güzeldi kendi çocuğu da var ona kullanıyordu
eğer bugün yarın gözüme çarparsa yazarım
ben indirim durumuna göre bakacağım

siyah alırım alırsam

Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim sağolun güzel dilekleriniz dualarınız için iyiki varsınız.. inşallah bundan sonrası yatarak geçicek olsada bebeğime kavustugumda hepsini unutucam. :)

@Egepam canım sende boşuna stres yapıp bebeğini de yorma. Doktoruna güveniyorsan sıkıntı yapma benim kadın doğum doktorum karından muayene ettiğinde bebeğe bakarken rahim ağzı uzunlugunada bakıyordu herşey normaldi. 4 hafta sonraki detaylı ultrason randevumda ortaya çıktı. Malesef herhangi bir belirtisi yokmuş..şanslıyım ki geç olmadan farkedildi.
Çook geçmiş olsun canım güzel havaları kavuşma anını falan düşün bol bol motive edici olur başına güzel şeyler gelsin inşallah :anne:

buraya kargosu yok ama ücretsiz
Gürgüstana kargo 10$ 26 $ da kendi fiyati 80 lari civarı ediyor ve 80 larıye burda daha güzel canta almak mümkün hemde cok daha güzel benim için pahalı. Siz beğendiyseniz ve sizin için fiyatı uygun sa ne mutlu size güzel günlerde kulanırsınız umarım hepiniz, bebeğniz için aldiğniz her şey sağlıkla mutlulukla kulanmanızı dilerim.

Güzel geçtiğine sevindim canım kurtlarıda dökmüşüz galiba öyle görünüyor :) hoşgeldin bizde tekmeler başladı sende durumlar nasıl
Saol cnm eh döktük bizde biraz kurtları :KK39:ama ayakta çok durmak zorladı normal olarak.benim oğlan ztn tekmeler atiyodu canım ama aşağılarda hissediodum ama artık göbek hizamda atiyo tekmeleri ve tekmeler pit pıt olmaktan çıktı biraz daha sertleşti :tokat:yarinda detaylı ultrasonum var kızlar dua edin benim için hayırlı hbrlerle döneyim :dua:

Onun için kadın Doğuma gittim ama hiçbir kan testi yapmadı sadece vajinal ultrosonla baktı sen polikistik oversin dedi çok endişeliyim.
Bende pkosum ama Allah a sükur ilk cocugumuda 2. Ciyide istediğim zmnda hamile kldim hatta dr.çoğu kadını polikistik olduğunu fakat bilmediklerini söylemişti. Bunun dereceleride var o ayrı konu ama çocuğa engel bişi değil cnm

daha önce kaç kılodun cnm zayıftın herhalde:KK48:bende almadım bır kğ aldım oda bazen tartıda kayboluyor ama senden kılolu duruyorum hatta sen zayfsın baya topluyum ben 58 kğ dayım maşallah sana:nazar:
Canim 62.5 tum 67.5 um simdi boyum 170 kaldiriyor kiloyu Allahtan :) belki sana oyle geliyordur ya kilon guzel

Back
X