Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim cok gecmis olsun bende cok yasadim mide yanmasi bana kabugu soyulmus ayva kavrulmamis badem ve tahin cok iyi geliyor bir dene istersen ama hepsini birden degil tabi ki bi tanesini dene
21+da organ gelişimi tamalndigi icin daha uygun olduğunu söyledi bi anne, benimde kafama takıldı bi taraftan acele ediyorum çünkü o tarihe kadar 5 hafta geçmiş olacak kontrol muayenesinden sonra. Bilemedim ne yapsam. Özel bi doktora gideceğim sadece ayrıntılı icin, 18-22 arası uygun olduğunu söyledi sekreteri. Kararsız kaldım
Bebegin gelişimi nasıl ? Yanı önden gidiyor olabilirmi?erken çağırma sebebi bu olabilir mi? Yanı adet tarihin 20+0 ama ultrasonda 21+ görünüyorsa gibi..
bence melih bey rutın hastalarına her defasında detaylı bakıyodur:)
haftaya da bakar mutlaka.
ama tek sefer perinatologa gıdecekler ıcın 20.21.22 de gitmek gerekır sanırım
bıde bazen usg de bebekler bı hafta gerı bı hafta önce cıkabılıyolar
21+da organ gelişimi tamalndigi icin daha uygun olduğunu söyledi bi anne, benimde kafama takıldı bi taraftan acele ediyorum çünkü o tarihe kadar 5 hafta geçmiş olacak kontrol muayenesinden sonra. Bilemedim ne yapsam. Özel bi doktora gideceğim sadece ayrıntılı icin, 18-22 arası uygun olduğunu söyledi sekreteri. Kararsız kaldım
Baş çevresi falan haftasiyla uyumlu canım beyindeki sivi miktari detaylida olculuomuş ztn her bebeginki farklı olabilirmiş 2 hafta sonra tekrar bakicak
Herkes detaylı ultrason tarih aralığını sormuş benim doktorum bana şu haftada git diyor gidiyorum Bir de zaten diyelim erken gidildi zaten 10 gün ücretsiz kontrol süresi var o süre içinde bir daha gidilebilir. Herkesi pek bir telaşlı görüyorum alışmak lazımken büyüdükçe bebecikler herkes daha fazla panik halinde. Toplum psikolojisine büründük Ağustos anneleri olarak. Sonunda doktorlarımız hepimizi aynı gün sezaryen yapıp bizden kurtulacaklar
Baş çevresi falan haftasiyla uyumlu canım beyindeki sivi miktari detaylida olculuomuş ztn her bebeginki farklı olabilirmiş 2 hafta sonra tekrar bakicak
Renine duo ilk hamileliğimde de içtim, doktırum en ufak bir zararı yok vücuttan tamamen atılıyor demişti biraz yağlı yer veya ölçüyü kaçırırsam içiveriyorum, bıçak gibi kesiyor
Ayyy 2. Ama sende benim gibisinnnn Allahtan cinsiyeti ohrendim kipirdamaya da basladi ua biraz dr merakim gitti ama iyi sonuc almak icin bekle derim bebislerin gelisimi bir gunde dahi fark ediyor