- Konu Sahibi Nesrinay86
- #25.601
Benim iki gundur ne yersem ne icersem midem tas gibi oluyor acaba cocuk buyudugunden onun sertligimi ki anlamiyorum ama cok rahatsiz oluyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hala hiç hissetmedimarkadaşlar bebeğini hissedemeyen varmı ben hissedemiyorumm önceleri hafif dokunur gibi sanıyelık bır sey olurdu ama ne tekme ne baska bir sey endişelenmekde istemiyorum ama daha erken midir oglumda 20 haftalarda net hissetmiştim kızım sürekli yatıyormu ne![]()
Kesin ona sebeb olacak diye bir kural yok tabiki. Ama sık sık girmenin otizm ile ilişkili olabileceğinden bahsetti. İnstagramda Melih Atahan güven adlı doktorun paylaştığı bir video bir kaç hafta evvel. Ondan dinlersen daha iyi olurBen bu son haftalarda çok gidip gelmek zorunda kaldım nerdeyse haftada 1 falan şehir değişikliği ve doktor değişikliği yüzünden korktum bak şimdi nasıl otizm yani ona mı neden oluyormus
Bende aymı öyle oluyorum. Küp gibi karnım. Sert ve ağrılı oluyor. Az yemeye çalişiyorum artıkBenim iki gundur ne yersem ne icersem midem tas gibi oluyor acaba cocuk buyudugunden onun sertligimi ki anlamiyorum ama cok rahatsiz oluyorum
Geçen gün çıldırttı beni ebebek. Hamile tişörtleri 4 tl ye düşmüştü, bodiler de imdirimdeydi. Belki bir saat hevesle sepeti doldurdum, sonunda benim ziraat kartımı kabul etmezmi ?Kizlar e bebekte cot citli badiler 4.9 a dusmus bakin isterseniz
Canım sen detaylıya sonomedemi gidecektin? Bana da orayı önerdi doktor, ücretini biliyormusun soracaktımBende aymı öyle oluyorum. Küp gibi karnım. Sert ve ağrılı oluyor. Az yemeye çalişiyorum artık
Sanki bebeği çıkarıp muayene ettikten sonra yerine koyacakAaa ben aradım detaylı usg için bu fiytı verdi hatta dedim bu nedir ya yanında çocuguda veriyorlar mı? Özel sigortanız yoksa fiyat bu dedi
@_Historian_ Aynen bnmkide alta alta vuruyor cogunlukla
Altta bir yer var, oraya bazen öyle vuruyor ki altıma kaçırmamak için o an kendimi sıkıyorum. Ama baş gelişi dedi dr.bugün. kafa atıyor demekki veled@_Historian_ Aynen bnmkide alta alta vuruyor cogunlukla
Canım sen üstteki trend konulara tıkla, ordan bir derdim var a gir. İnan eğlenirsin. Kv kocamın resmini whatsapp profiline koymuş diye topik açanlar var ))))) beni geceleri uyku tutmayınca giriyorumBizim topik dertte sevinçte hersey var ne güzel öyle dert için topikmi açılırmış![]()
Canım beni 2 yere önerdi ; bir ultramed birde natal klinik önerdi. Sonomed hiç duymadım Bursada mı orası ultramed olmasınCanım sen detaylıya sonomedemi gidecektin? Bana da orayı önerdi doktor, ücretini biliyormusun soracaktım
Aaa bende de öyle oluyor. Tepetaklak diyorum bu çocuk hemen wc kosuyorum mesaneye baskı yapıo sanırımAltta bir yer var, oraya bazen öyle vuruyor ki altıma kaçırmamak için o an kendimi sıkıyorum. Ama baş gelişi dedi dr.bugün. kafa atıyor demekki veled
Evet oluyor canım. Normalmi bilmiyorum ama oluyor özellikle akşamlarıKizlar aksamdan beri kasiklarima ve karnima ara ara agri giriyor sn lik falan sizdede oluyormu normalmi
Sonomar mış canım. Aklımda öyle kalmışCanım beni 2 yere önerdi ; bir ultramed birde natal klinik önerdi. Sonomed hiç duymadım Bursada mı orası ultramed olmasın
Kesin ona sebeb olacak diye bir kural yok tabiki. Ama sık sık girmenin otizm ile ilişkili olabileceğinden bahsetti. İnstagramda Melih Atahan güven adlı doktorun paylaştığı bir video bir kaç hafta evvel. Ondan dinlersen daha iyi olur
İyiyim canım çok şükür. Bugün doktora gittim bebiş iyi, miyomum büyümemiş çok şükür, bebek için sıkıntı yaratabilecek konumda değil artık. Aynen canım, göbiş büyüyor, wc ye şarj yeri veya tv yaptırmak gerek diye düşünüyorum )))))Nesrinay86 napiyorsun kaçırdım ben sanırım doktorami gittin kasık ağrıları da normal bence rahim büyüdüğü icin
İyiyim canım çok şükür. Bugün doktora gittim bebiş iyi, miyomum büyümemiş çok şükür, bebek için sıkıntı yaratabilecek konumda değil artık. Aynen canım, göbiş büyüyor, wc ye şarj yeri veya tv yaptırmak gerek diye düşünüyorum )))))
Ultrason olayını kafaya takma canım, çok riskli yatış alan hamileler var bazen bir günde iki kere usm e giren. Onlar ne yapsın. Keyif olsun diye yapmıyor ki kimse. Allah büyük.