- Konu Sahibi Nesrinay86
- #25.621
Gunaydin kizlaaaarrr 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim mide sıkıntım hep var. Acikinca midem bulanıyor. Yesem bir dert yemesem ayrı bir dert. Sabah kahvaltı ile başlıyor mide problemlerim. Kahvaltıda yediklerim mideme kaya gibi oturuyor. Öğlen dışarıda yemek yersem içtiğim çorbalar vs mahvediyor beni yanma, kusma ne ararsan var. Akşam yemeğinden sonra da ciddi bir yanma başlıyor. Hatta bazen gece uykumdan bile uyaniyorum. Mide bulantisina çözümüm sakız. Yanmaya ise gaviscon ya da soda.Kizlar peki bir sey soracam. Benim gibi ne yese midesi bozulan ağrıyan gazi cok olan var mi?
Benim kişi yanma degil canim. Yerken problem yok. Bir süre sonra bağırsaklarda hareketlenmeler ve beraberinde karin agrisi başlıyor. Midem gaz dolarsa midem de agriyor. Sancıyı kasik agrisi ile karıştırdığım da oluyor. Ben bugün ne yedim ki boyle oldu diyorum. Simdik yanma hic yok. Sadece gaz olsa hazimsizlik diyecem ama bağırsaklarım da bozuluyor. Anlamadim bir turluBenim mide sıkıntım hep var. Acikinca midem bulanıyor. Yesem bir dert yemesem ayrı bir dert. Sabah kahvaltı ile başlıyor mide problemlerim. Kahvaltıda yediklerim mideme kaya gibi oturuyor. Öğlen dışarıda yemek yersem içtiğim çorbalar vs mahvediyor beni yanma, kusma ne ararsan var. Akşam yemeğinden sonra da ciddi bir yanma başlıyor. Hatta bazen gece uykumdan bile uyaniyorum. Mide bulantisina çözümüm sakız. Yanmaya ise gaviscon ya da soda.
Bazen de bu yazdiklarimin hiçbirini yaşamıyorum. Alıştım ben :))) Tabi bir de yiyince beni bitiren yiyecekler var onlardan uzak duruyorum. Örneğin ufacık minicik bir çikolata beni öldürüyor mesela. Midem yanmaktan alev alacak saniyorum.
Ben bile okurken saskindim dusun evhamli olarak beni gectiler :)))Herkes detaylı ultrason tarih aralığını sormuş benim doktorum bana şu haftada git diyor gidiyorumBir de zaten diyelim erken gidildi zaten 10 gün ücretsiz kontrol süresi var o süre içinde bir daha gidilebilir. Herkesi pek bir telaşlı görüyorum alışmak lazımken büyüdükçe bebecikler herkes daha fazla panik halinde. Toplum psikolojisine büründük Ağustos anneleri olarak. Sonunda doktorlarımız hepimizi aynı gün sezaryen yapıp bizden kurtulacaklar
![]()
Aynen valla ocak sonunda basladim ben yemeye halada devam ediyorum dondurma gibi cocugum olacak :)Benimde meyveyle aram cok yok ama bana bi kazan dondurma versinler yerim
Ayyy niye kabul etmedi int kullanimi 31 ocakta kapatildi ondan olabilirmi bende sepete 200 tllik urun attim alirim aksam sabah karim 141 tl yaziyorduGeçen gün çıldırttı beni ebebek. Hamile tişörtleri 4 tl ye düşmüştü, bodiler de imdirimdeydi. Belki bir saat hevesle sepeti doldurdum, sonunda benim ziraat kartımı kabul etmezmi ?3-4 bankanın kartıyla işlem yapmak oluyor sadece. Bir de yağmurda koşa koşa gidip kartıma para yüklemiştim siparişim yüklü diye.
![]()
Ben varim canim midem karnim gaz bombasindan farkim yok uzun sute ac kalirsamda ayniyimBenim kişi yanma degil canim. Yerken problem yok. Bir süre sonra bağırsaklarda hareketlenmeler ve beraberinde karin agrisi başlıyor. Midem gaz dolarsa midem de agriyor. Sancıyı kasik agrisi ile karıştırdığım da oluyor. Ben bugün ne yedim ki boyle oldu diyorum. Simdik yanma hic yok. Sadece gaz olsa hazimsizlik diyecem ama bağırsaklarım da bozuluyor. Anlamadim bir turlu
Bende bi kac bisey aldim o tshirtlerden de iki tane alayim dedi biri geldi digeri yok ama 6 tl iken aldimGeçen gün çıldırttı beni ebebek. Hamile tişörtleri 4 tl ye düşmüştü, bodiler de imdirimdeydi. Belki bir saat hevesle sepeti doldurdum, sonunda benim ziraat kartımı kabul etmezmi ?3-4 bankanın kartıyla işlem yapmak oluyor sadece. Bir de yağmurda koşa koşa gidip kartıma para yüklemiştim siparişim yüklü diye.
![]()
Kesinlikle katılıyorum sonuçta asagi asagi bes aydir bu drlar bizi takip ediyorlar dr 20 de git dediginde yok ben 22 yi bekleyecegim boyle şöyle oluyormus desem ne dusunur acaba eger supheli bir durum olursa zaten bazi bazi arkadaşlardaki gibi tekrar cagriliyor. Benim kontrolum carsamba gunu 20+1 de akabinde ayni yerde ayrintiliya girecegim.Herkes detaylı ultrason tarih aralığını sormuş benim doktorum bana şu haftada git diyor gidiyorumBir de zaten diyelim erken gidildi zaten 10 gün ücretsiz kontrol süresi var o süre içinde bir daha gidilebilir. Herkesi pek bir telaşlı görüyorum alışmak lazımken büyüdükçe bebecikler herkes daha fazla panik halinde. Toplum psikolojisine büründük Ağustos anneleri olarak. Sonunda doktorlarımız hepimizi aynı gün sezaryen yapıp bizden kurtulacaklar
![]()
Bebegin gelişimi nasıl ? Yanı önden gidiyor olabilirmi?erken çağırma sebebi bu olabilir mi? Yanı adet tarihin 20+0 ama ultrasonda 21+ görünüyorsa gibi..
Melih bey istanbulda bir acıbadem de miydi??
Kasima krem sur yumusat derini bebek yagi olabilir yada vucut losyonu falan olmadi hamilelikte kullanilan kremlerden sur kasinan yerlerde catlak egilimi artiyormus diye biliyorum.Bir haftaya kadar hissedersiniz kızlar.
Benim bugün karnım çok kaşınıyor, eşime kahve getirirken bir elimde kahve fincanı bir elim istemsizce karnımı kaşıyormuşum , o gülünce farkettim![]()
Kadıköy Acıbademde. Salı günleri Bursa Acınademe geliyor. Muayenesi 1.5 milyarmış.
Mide yanmasindan uc ay oturup agliyordum kizimda bildiğin bogazimdan agzima agzi aliyordu o derece tahriste oldu bogazlarim. Gece oturarak uyuyordum resmen asit iyice yakmasin rahatsiz etmesin diye. Buyukler bebekler saclandikca olur derler dr a sordum onunla alakasi yok dedi kızım dogdugunda kapkara bir karis saci vardiBenim mide sıkıntım hep var. Acikinca midem bulanıyor. Yesem bir dert yemesem ayrı bir dert. Sabah kahvaltı ile başlıyor mide problemlerim. Kahvaltıda yediklerim mideme kaya gibi oturuyor. Öğlen dışarıda yemek yersem içtiğim çorbalar vs mahvediyor beni yanma, kusma ne ararsan var. Akşam yemeğinden sonra da ciddi bir yanma başlıyor. Hatta bazen gece uykumdan bile uyaniyorum. Mide bulantisina çözümüm sakız. Yanmaya ise gaviscon ya da soda.
Bazen de bu yazdiklarimin hiçbirini yaşamıyorum. Alıştım ben :))) Tabi bir de yiyince beni bitiren yiyecekler var onlardan uzak duruyorum. Örneğin ufacık minicik bir çikolata beni öldürüyor mesela. Midem yanmaktan alev alacak saniyorum.
Bir de ultrasona ne sıklıkla giriyorsunuz? İki hafta üst üste gitsek zararlı olur mu acaba??
Masallah ne rakamlar donuyor agzim acik kaliyor ken burada 1000 tlye iki gece yatis sezeryan yapiyorumben telde sordum kadıköy acıbadem de muayene 550 tl
ama detaylı vs ne kadr tam bılmıyorum