• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınnn :) Kontrolü olan arkadaşlar bize güzel haberler, güzel güzel görüntülerle gelin :KK66:

Bu arada benim aşı yapılan kolum ağrıyor yahuuu. Ebe hanim ağrı yapabilir dediğinde içimden bende kesin olmaz demiştim :KK45:Kendime çok guvenmisim :)))
Gunaydin canim..
Aşı yapıldığı gun agrimayinca ben de kendime guvenmistim :confused: Megerse ertesi gun agri yapiyormus. Bir gun bilemedin iki gun agrir o da kolunu yukari kaldirdiginda..

Bende hala hiç hissetmedim
en yakın zamanda hissederiz inşallah ben kendımı hamıle değilmiş gibi hissediyorum cok rahatım su aralar bu durumdan da nıyese rahatsızım

Benimki yanio diosa bakiorum orası kizarmis hematen suruorum bi kaç güne gecio ama sık sık tekrarlio sanki parazit falan olmasinda gerçi bizimki kasinmio paraZir gece uykuda bile kaşıntı yaparmis.senin kız kendi poposunu yıkayabiliomu cnm benimki otururken hala bana tutunuo é birde ben yikiorum kuruluorum daha onları becermio anca herseye laf yetistirio Hira Hanim

ayyyy kızının adı Hira mı?
ben de Hira ısmını cok begenıyorum ve Hira koymak ıstıyroum
son kararım dıyemıyorum da aama aklımda hep Hira var
bızım kızı yıkayamıyo poposunu
ben de bazen yıkıyorum bazen ıslak medılle sılıyorum
erken sankı ögrenmelerı ıcın
yanı yapabılen cocuk vardır da bızım daha o kıvam da degıl:)

Benimki 20 kilo alabilirsin sen izin veriyorum demişti :halay:tabi o kadar almasam çok iyi olur :super:

o ne guzel doktoru:) ama boyum uzun dedin gercı
benım ılkınde 12-14 maks alabılırsın demıstı boyum kısa benım
13 kılo aldım ama 36+5 de dogurdum
40ı görsem bılemıyorum:):)

Günaydınnn :) Kontrolü olan arkadaşlar bize güzel haberler, güzel güzel görüntülerle gelin :KK66:

Bu arada benim aşı yapılan kolum ağrıyor yahuuu. Ebe hanim ağrı yapabilir dediğinde içimden bende kesin olmaz demiştim :KK45:Kendime çok guvenmisim :)))
Bende 2 3 gün ağrıdı valla normalmiş

Kızlar hamile olduğunuz dışarıdan belli oluyor mu artık? Benim ikinci gebelik ve erkek, son bir haftada göbeğim şişiverdi sanki halbuki iki kg aldım. Bu arada biz bazı özel sebeplerden dolayı 19. Haftadan sonra ailelere söyledik bebeğimizi, dün ve bugün iki kişi farketti, halbuki oversize tarzı tunik bluz vs giyiyorum.

benım de ıkıncı gebelık
2haftadır baya baya bellı
ama bana son 1 aydır hamılemısın felan dıye cok soruyolardı
normalde zayfken bıle göbeklı olmama ragmen suankı göbegım ılk kızımda 6.ayda ancak vardı

62 ile hamile kaldim bugun 67 yi gördüm tartida. Merak ediyorum siz ne durumdasiniz bilhassa 20. Haftasinda olanlar doktorum kilo konusuna cok takintili ben normalde takmiyorum kizimda 15 almistim yasina gelmeden hicbir ugrasa girmeden verdim ikincinin kilosu hizli gitmiyormus ama olmadi dikkat ederim toparlarim diyorum. Ay ne bileyim kendimi şimdiden duba gibi hissediyorum umarim hormonlardandir :)

ilk hamılelık mı canım
bı de boyun uzun mu?
ılk zaman hızlı kılo alan arkadaslarım oldu sonra bıranda durdular
belkı senınde öyle bırsey olabılır

bı arkadasım 25 kılo alms doktor hıc bıse dememıs
normal de dogurdu
sımdıde ıncecık:)
bıyuda cok uzun degıldı

Gunaydin meleklerim ☺Okumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, bakara suresi, haşr suresi, amenerresülu, ayetel kursi, fatiha suresi, 3 ihlas 1 nas 1 Felak ve tövbe istiğfar duası kimin ne dileği varsa.Kabulu için niyet edip fatiha ile aminleyen herkeze hediyemdir.Rabbim kabul etsin inşallah ❤

Kızlar bu arada ben çok zayıfım en çok hamile kalmama kilo alacagim için sevinmistim ama malesef sadece 5 ayda 1 kilo almışım :KK42:bebişin Kilosu sağlığı iyi ama böyle giderse ben dirençsiz olucam:KK43:

Back
X