• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim k.marasta butun hastaneler oyle ozele gidiyorum ama durum bu. Gaziantepte yakin bize hastaneler süper orada ama sonucta ilcedeyiz 80 km ama dogum yapinca orada kimsem yok hic olmazsa kv esimin ailesi k.marasta
Benim dr da 4d ve siyah beyaz cekiyor ayni makinada senin dr cekmiyor olabilirmi cnaim ultrason cozunurlugu nasil peki

bilmiorumki alerjisi olsa vucudunun başka yerlerinde de olur die dusunuorum ama bilemedim simdi
Benim arkadasımın 1,5 yasındaki oğlumdada aynı şey mevcut mandalinadan oldugunu söyledi bana. Çocukta çok seviyor ama vermiyor verdiğinde öyle oluyor. Sende içeriğinde asit olan bişiler vermemeye çaliş bakalım ne olacak

Benim arkadasımın 1,5 yasındaki oğlumdada aynı şey mevcut mandalinadan oldugunu söyledi bana. Çocukta çok seviyor ama vermiyor verdiğinde öyle oluyor. Sende içeriğinde asit olan bişiler vermemeye çaliş bakalım ne olacak
15 aylik kizimdada öyle mandalina ve portakala direkt tepki veriyor pisik oluyor birde limona asitli seylerin boyle riski var zaten.

62 ile hamile kaldim bugun 67 yi gördüm tartida. Merak ediyorum siz ne durumdasiniz bilhassa 20. Haftasinda olanlar doktorum kilo konusuna cok takintili ben normalde takmiyorum kizimda 15 almistim yasina gelmeden hicbir ugrasa girmeden verdim ikincinin kilosu hizli gitmiyormus ama olmadi dikkat ederim toparlarim diyorum. Ay ne bileyim kendimi şimdiden duba gibi hissediyorum umarim hormonlardandir :)
Bende aynı 5 kilo aldım hızla kilo alacağımız bir döneme girdik normal canım takma kafana

bilmiorumki alerjisi olsa vucudunun başka yerlerinde de olur die dusunuorum ama bilemedim simdi
Canim benim oglumda cok oldu. Poposu her zaman kizarikti. Kasinirdi. Ikinarak yapardi. Doktor kendi diskisina alerjisi var demisti. Ben de pisik kremi ile gecici cozum uretirdim. Buyuyunce gecti

Yarin detaylimiz var bakalim artik hayirlisi... 3 hafta once gitmistim en son. Doktorum bana nisan basi gel demisti ama Mart in 5 hafta cektigini hesap etmedi bence. O zaman 18+3 dum. Simdi 21+4 de gidiyorum. Onun dedigi haftaya kalsam 22+ olacam.
Son gittigimde ameliyattan cikmisti hic verimli gecmemisti. Insallah yarin guzel ilgilenir doktorum, problem cikmaz ve kizim da bize surpriz yapip foto verir :dua:

Yarin detaylimiz var bakalim artik hayirlisi... 3 hafta once gitmistim en son. Doktorum bana nisan basi gel demisti ama Mart in 5 hafta cektigini hesap etmedi bence. O zaman 18+3 dum. Simdi 21+4 de gidiyorum. Onun dedigi haftaya kalsam 22+ olacam.
Son gittigimde ameliyattan cikmisti hic verimli gecmemisti. Insallah yarin guzel ilgilenir doktorum, problem cikmaz ve kizim da bize surpriz yapip foto verir :dua:
Benimde yarın detaylım ve 21+4 haftalığım inşallh ikimiizinde güzel geçer

YeniYen yaptirdin belkide buraya ozgudur normalde 1 ay oncesine kadar kan ve idrari yapiyorlardir ama artik idrar icin devlet hastanesine yonlendiriyorlar ayy Keşan in devlet hastanesinin tuvaletinde saglikli adam isese hasta olur kaldiki hamile halimle hic gidemem :olamaz:
Canim ben ilcedeyim en son 10 haftalikken gittim burada da hastaneye yonlendirdiler burasi kucu, yer diye mi acaba dedim ama bazi yerlerde bu uygulama var sanirim

Bende istiyorum o doktordan her doktorun kiloya bakis acisi çok farkli kiz kardesimde 14 haftalik hamile daha 10. Haftada 6 kilo almisti doktoru bazi kadinlar cok aliyor takilma demis benimkinin kiloyu gorunce kasi gozu ayri oynuyor kilo almaktan degil doktordan korkuyorum :halay:
Benimki 20 kilo alabilirsin sen izin veriyorum demişti :halay:tabi o kadar almasam çok iyi olur :super:

Back
X