• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Modayla alakasi yok canim. Adam dogru duzgun baksa niye gideyim derdim ne. Kalbine hic bakmadi istersen yazdiklarimi bir daha oku. Bir dahaki kontrole birakti kalbi. 25. Hafta icinde kalbe bakilir mi. Bakiliyorsa niye detayli 18 ve 24 arasinda yapilir diyorlar
Canım moda işini hastaneler çıkardı demek istedim sen yanlış anladın galiba kaçıncı oldun 2. Kez ayrıntılıya gidecek olan. Hani eğer gelişmesinde uzun süren bir dönem var ise o zamana gün versinler boş yere telaşlandırıyorlar o yüzden dedim. Doktora sinirlendin niye benden çıkarıyon kız cadı :63:

Canım moda işini hastaneler çıkardı demek istedim sen yanlış anladın galiba kaçıncı oldun 2. Kez ayrıntılıya gidecek olan. Hani eğer gelişmesinde uzun süren bir dönem var ise o zamana gün versinler boş yere telaşlandırıyorlar o yüzden dedim. Doktora sinirlendin niye benden çıkarıyon kız cadı :63:
Ay ne bileyim ben de bana gereksiz gidiyorsun dedigini sandim. Kusura bakma ya. Walla gicik oldum doktora. Bana 18 de kemik olcumu yapti. Bu gidisimde organlarina bakti. Diger gidisimde de kalbine ve yüzüne bakacakmis. Halbuki ilk odaya girdigimizde bugun yuzune ve kalbine bakacaz demisti. Usg ye gecince tam tersini yapti. Magnezyum verecem dedi vermedi. Leylaydi bugun uyuz

Sagol canim. Walla dedim detaylidan sonra rahatlarim artik. Ama en merak ettiklerimi sonraya birakti. Kalbi ve yuz anomalilerini incelemedi
Onlar paragöz olanlar vede işlerini iyi yapmayanlar canım insan en azından kalbi dinletir:sinirli: peki hareketlerini görebildinmi bebişin? Çok gerilmişsin sakinleş biraz o doktorluğunu yapamıyo diye bebişide germe bunlardan heryerde var ne yapalım

Ay ne bileyim ben de bana gereksiz gidiyorsun dedigini sandim. Kusura bakma ya. Walla gicik oldum doktora. Bana 18 de kemik olcumu yapti. Bu gidisimde organlarina bakti. Diger gidisimde de kalbine ve yüzüne bakacakmis. Halbuki ilk odaya girdigimizde bugun yuzune ve kalbine bakacaz demisti. Usg ye gecince tam tersini yapti. Magnezyum verecem dedi vermedi. Leylaydi bugun uyuz
Hem belli bi hafta aralığı koyuyorlar hemde o haftalar geçince tekrar gel oluyor demek istediğim bu yani kendi kendilerini inkar ediyorlar kaçıncı arkadaşsın şurada 2. Kez gidecek olan o yüzden dedim yazık yani elimiz kalbimizde dolaşıyoruz bişey olursa diye . sana niye diyim gitmen gerekiyor diye canım onlar dediyse git tabi ama madem öyle zaten üniv. İçindesin orada git tanıdık falan hallet belki bu drdan daha çok ilgilenir

Modayla alakasi yok canim. Adam dogru duzgun baksa niye gideyim derdim ne. Kalbine hic bakmadi istersen yazdiklarimi bir daha oku. Bir dahaki kontrole birakti kalbi. 25. Hafta icinde kalbe bakilir mi. Bakiliyorsa niye detayli 18 ve 24 arasinda yapilir diyorlar
Ama kendi doktorunda kontrolde 4 odacık fln diyo yani niye bakmadı ki 2 ayrı zaman yaydı enteresan olmuş çok mu yoğun ki?

Hem belli bi hafta aralığı koyuyorlar hemde o haftalar geçince tekrar gel oluyor demek istediğim bu yani kendi kendilerini inkar ediyorlar kaçıncı arkadaşsın şurada 2. Kez gidecek olan o yüzden dedim yazık yani elimiz kalbimizde dolaşıyoruz bişey olursa diye . sana niye diyim gitmen gerekiyor diye canım onlar dediyse git tabi ama madem öyle zaten üniv. İçindesin orada git tanıdık falan hallet belki bu drdan daha çok ilgilenir
Aynen oyle yapacam canim . Aradim bi prof tanidigi. Perinatolog dan randevu alacak. Olmazsa da Allah a emanet ne diyim.
Kizim bugun profil verdi. Kalkik burunlu cadi anasina benzemis belli :D

Doktordan ciktim kizlar. Bu nasil detayliydi anlamadim. Midesi diyaframi dalagi karacigeri olusmus. Beynine problem yok dedi. Ama kalp ve yuz icin bir sonraki taramaya dedi. Toplasaniz 10 dk anca surdu. Gicik oldum ciktim. Unv hastanesine gidecem. 3 hafta sonra kalbe bakacakmis. 24+4 oluyorum. 25. Haftada kalba bakiliyor mu ki
Haftan detaylı için çok uygun aslında canım diğer organların iyi durumda olmasıda çok iyi ama kalbi falanda incelenebilecek haftadasin aslında benim de 2 hafta sonra çağirdi ama hem genel kontrol hemde beyne yine bakicakti

Hahaha ayy koptum Allah canınızı almaya çok tatlısınız yaaa nasıl atışıyolar tombiklerim benim :KK68:

canım ben de ılk bı detaylı yapıdlı 3-4 dk surdu
ıkıncısı 10 gun sonra
cıddı bı sorun yoksa kısa tutuyolar
benım ılk kızımda da detaylı felan hıc bir muayene de 10 dk bile bakılmadı
10 gun sonra gıttıgımde de ınsallah hersey yolunda olurda hızlıca biter modundayım:)
Canim benim bildiğim en az yrm saat bakilio onemli bişi olmasıyla alakali olduğunu sanmiorum kizimda da 30 dk bakılmisti şimdi oğlumda da 20 dk baktı sonra çocuk yüzünu donmedi asagiyà bişiler yemeye gönderdi sonra tekrar aldi içeri kalbini falan inceledi oda 15 sürdü sorun yok dedi çıktım

Tatlim iste kisa surdu ve kalbe bakmadi hic. Sadece organlarina olusmus mu diye bakti. Ama arkadaslarin bobrekte sivi gibi farkli seylere dr bakilmisti. Cok tatmin etmedi beni.
Özel hastanede gitmiştin değilmi canım? Hakikaten ya, gelmiş işte kadın, kalbine de yüzüne de bakacaksın git tekrar gel yeni para kazanma yöntemimi oldu bunlara

o ne guzel doktoru:) ama boyum uzun dedin gercı
benım ılkınde 12-14 maks alabılırsın demıstı boyum kısa benım
13 kılo aldım ama 36+5 de dogurdum
40ı görsem bılemıyorum:):)
174 cm boyum aşırı zayıf değilim aslında ama hoca taktı bana :bicak: sürekli kilo aldın mı kilo al diye söyleyip duruyor bilmiyor ki bir süre sonra beni durduramayacak :halay: her tartıya çıkınca biraz daha artmış oluyor :bicak:

Back
X