- 22 Mayıs 2012
- 2.277
- 2.056
- 333
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #26.081
Bu da bizim göbüşümüz teyzeleri![]()
yaaa bayılıyorum bu fotoları görunceeeeeeee çok güzelsiniz maşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu da bizim göbüşümüz teyzeleri![]()
Kızlar pantolon almak istiyorum hamilelik pantolonu ama doğru düzgün bişey bulamadım, nette bakıyorum alan beğenen varmı bana da fikir verse
Her zaman ki doktorum canim. Ilk 3 ayda ki ilgisini kaybetti. Son 3 kontrolumden memnun kalmadim![]()
Ben de fitik var canim. Doktorum fitiga hic birsey yapamiyoruz dedi.Allah razı olsun canım malesef fizik tedavi alamayacağım doktor uygun görmedi, sürekli ağrıyan bölgelere sıcak uygulaması yapmamı söyledi, zayıf olduğum için bu ağrıları bu derece hissettiğimi söyledi. Allah tez zamanda hafifletir inşallah.
Belki de oyledir canim. Problem görmediği icin kisa tuttu. Yani insallah diyelimcanım ben de ılk bı detaylı yapıdlı 3-4 dk surdu
ıkıncısı 10 gun sonra
cıddı bı sorun yoksa kısa tutuyolar
benım ılk kızımda da detaylı felan hıc bir muayene de 10 dk bile bakılmadı
10 gun sonra gıttıgımde de ınsallah hersey yolunda olurda hızlıca biter modundayım:)
Kalbi dinletti canim. Ben de gordum zaten pit lit atiyordu. Harektleri normaldi kizimin. Organlar icin sadece olusmus dedi. Baska bir sey demediOnlar paragöz olanlar vede işlerini iyi yapmayanlar canım insan en azından kalbi dinletirpeki hareketlerini görebildinmi bebişin? Çok gerilmişsin sakinleş biraz o doktorluğunu yapamıyo diye bebişide germe bunlardan heryerde var ne yapalım
Resim attim canim. Ama biraz yukarda kalmis olabilir.Haniiii nerdeeee resimmmm atsana ya cimcimeyi görelim şirine
Ben gecenlerde hic umudum olmadan lcw gittim. Siyah ve cepleri tasli cok şık bir kot buldum. Ayni islemesi omuzlarda olan bir de beyaz gomlek vardi. Cok severek aldim. Lcw ye bak istersen bazen sasirtiyorKızlar pantolon almak istiyorum hamilelik pantolonu ama doğru düzgün bişey bulamadım, nette bakıyorum alan beğenen varmı bana da fikir verse
Canim bugun carsi pazar islerim bitmedi. Stres atmak icin alisverise vurdum kendimi. Resim atamadim bi turlu. Iste benim hokka burunlu kizim![]()
çok tatlı ya maşallah :) herkes göbüşüne büyüyor ben genişlemesine gidiyorum bakalım sonumuz hayr olsun :)Bu da bizim göbüşümüz teyzeleri![]()
Sukur bugunumuze canim arada agrilarim var yok desem.yalan olur ama.normaldir deyip ellesmiyorum :) 7 Nisana kadar sabretmeliyomHayırlı cumalar tatlım iyi olda arada ses ver sorun yok![]()
İstanbul da nereye geldin canım ?Çektim cnaım benim senin yerindede gezeyim keşke gelebilsen doğurmadan iyim ben babamla uyudum bomba gibi oldum:)
Aaaaaaaaaa kiz bildigin vesikalik ya buuuuuCanim bugun carsi pazar islerim bitmedi. Stres atmak icin alisverise vurdum kendimi. Resim atamadim bi turlu. Iste benim hokka burunlu kizim![]()
Hadi sende çırpı bacakli nerende kilo var senin masallahin var fit anne. Ben Montofon gibi olmcam az kaldiVercez vercez çocuklar aç aç benim içim rahat etmez![]()
Sanırım bi lcw da var zaten bi iki tane beğendim ordan böyle paçasının yanlarında çivi gibi şeyler var bide yanları işlemeli onları alıyım diyorum da inşallah kumaşları iyi çıkarcanım ben lcw sıtesınden aldım
abartmıyorum 10 tane felan sıparıs ettım farklı bedenler farklı modeller
3 tanesını begenıp aldım
degıstrp degsıtrp onları gıyıyorum
ama magazaya gıttım hıcbıse yoktu
Evet siyah bi kot vardı bedenimi bulamadım deneyemedim, mağazada pek bulamadım ama aynısı nette varsa bakayım o zaman teşekkürlerBen de fitik var canim. Doktorum fitiga hic birsey yapamiyoruz dedi.
Belki de oyledir canim. Problem görmediği icin kisa tuttu. Yani insallah diyelim
Kalbi dinletti canim. Ben de gordum zaten pit lit atiyordu. Harektleri normaldi kizimin. Organlar icin sadece olusmus dedi. Baska bir sey demedi
Resim attim canim. Ama biraz yukarda kalmis olabilir.
Ben gecenlerde hic umudum olmadan lcw gittim. Siyah ve cepleri tasli cok şık bir kot buldum. Ayni islemesi omuzlarda olan bir de beyaz gomlek vardi. Cok severek aldim. Lcw ye bak istersen bazen sasirtiyor
Gözün aydın canım kuzucukta büyümüş maşallah kanama alanıda inşallah en kısa sürede kaybolur giderKızlar kontrole gittik geldik, normalde bugün işbaşı yapıyordum doktor baktı hala plasentada kanama alanı varmış ve hala büyükmüş istirahate devam dedi tekrar rapor verecek .
Ama çok şükür oğlum iyiydi gelişimi normalmiş 287 gr olmuş![]()
Canim bugun carsi pazar islerim bitmedi. Stres atmak icin alisverise vurdum kendimi. Resim atamadim bi turlu. Iste benim hokka burunlu kizim![]()
Maşallah nasıl kibar bir kız buCanim bugun carsi pazar islerim bitmedi. Stres atmak icin alisverise vurdum kendimi. Resim atamadim bi turlu. Iste benim hokka burunlu kizim![]()
Eki Görüntüle 2130740 kizlar sizin inceliginiz yanina ben hic olmadi ama olsun saglikliyiz mutluyuz bu gunleri gordumya kilom hic umrumda degil ins dogumdan sonra veririm oglusum iyi olsun yeter
Eki Görüntüle 2130742
Siz de de göbek mi var Allah’ım sanki gaz göbeği onlarİki gün önce kibar kibar küçük karnım vardı maşallah şiştim iki günde son zamanlarımı düşünemiyorum artık
5 kilo almışım toplamda ama daha çok gibi duruyor
![]()