- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #26.101
@Dumudo yasiyon mu kizzzzzzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sagol canim. Allah saglikla dogmasini nasip etsin. Hepimiz hayirlisiyle kucagimiza alalim insallahyalniz cok narin cok asil duruyor bu kiz cok guzel olacak kutu gibi agzi burnu
Sagol canim. Ne careki baska da donmedi. Doktor senin ki triplere girdi dedi. Eliyle yuzunu kapadi sipaMaşallah nasıl kibar bir kız bu![]()
Afiyet şeker olsun, yarasın tosunumaVallahi suanda da tikinmaya devam ediyorum ac mi kalsin cocukverecez insallah
Gittim canim. Canta dogru duzgun yoktu. Ama o kampanyadaki cantanin markasina ait baska cantalar vardi. Iyi degiller. Klasik sirt cantasindan hicbir farklari yok. Fazla goz yok. Icine ayrica folyolu kucuk bir kalemlik gibi canta birakmislar biberon icin. Ayrica alt acma vardi bir de kirliler icin naylon poset vardi. Yani bunlar olmayinca sirt cantasi. Evdeki seyahat cantalarin onlardan daha kullanislidir. Icine de hazir alt acma.bir de market poseti koy. Hic gerek yok ordan almaya
Geliyormu birşeyler?Haklısın canım çok sağol :) ölçümü söylemedi bu sefer ama büyük yani bebeğe oranla baya geniş bir alan
Kurbanlik tosun hemdeAfiyet şeker olsun, yarasın tosunuma
Tahmin ettigim gibi canim canlisi farklidir belki dedim carsidan marka olmayan urunlere baksak daha iyi olacak sanirim merjeze de ancak dra gittigimde giderim zatenGittim canim. Canta dogru duzgun yoktu. Ama o kampanyadaki cantanin markasina ait baska cantalar vardi. Iyi degiller. Klasik sirt cantasindan hicbir farklari yok. Fazla goz yok. Icine ayrica folyolu kucuk bir kalemlik gibi canta birakmislar biberon icin. Ayrica alt acma vardi bir de kirliler icin naylon poset vardi. Yani bunlar olmayinca sirt cantasi. Evdeki seyahat cantalarin onlardan daha kullanislidir. Icine de hazir alt acma.bir de market poseti koy. Hic gerek yok ordan almaya
Ay çok güzelll... Çok tatlısınnn... Fidan gibisin maşallah, sanki karnına küçğk bir top koymuşsun o kadarcıkBu da bizim göbüşümüz teyzeleri![]()
Gözunaydin canim gecmis olsun masallah iyi bakmis drDetaylıdan çıktım. 10:57 de girmişim 11:50 de çıkmışım. 10 dakika ara verdik pozisyon değişmesi için biraz yürürsün dedi bende yürüdüm geldim 2.oturum başladı. Tüm organlarına baktı. Seçe parmağı boğumunuda inceledi. Onda down sendromu riski belirteçmiş temiz dedi. Ayaklarının altına kadar baktk. Kulaklarına baktı sağ kulağı için yan yatırdı inceledi. Ense burun kafa kol uyluk kaval kemiği parmakşarına baktı. Gözlerinin lenslerini inceledi oluşmuş dedi. Dudaklr sağlıklı dedi yarık dudak var ya bebeklerde. Düzgünmüş.rahim ağzı uzınluğu vs normalmiş. Sıvısı normalmiş. Çikolata kistim erimiş. 459 gr 25 cm çok sağlıklı herşey yolunda sağlıkla kucagına alacagına inanaıyorum dedi. Bir kaç soru sordum kızlar sizede yardımcı olur belki; sarı akıntı mühim değil dedi. Kalan seyler akıyor gidiyor dedi. Normal hayatına devam et dedi başkada soru sormama izin vermedi. Kendi doktorun ile konusursun dedi görüşmemiz bitti. Doktorum bu dr a yönlendirmişti benide. Bursadaki en iyi cihaz onda demişti bende buna gittim. Çok şükür bin şükür bunuda atlattık
Çook teşekkür ederiz :)yaaa bayılıyorum bu fotoları görunceeeeeeee çok güzelsiniz maşallah
Bak iste detayli dedigin boyle olur. Bizimki yalap şap usg yi gezdirdi gonderdi. Simdi bir kere daha gicik oldumDetaylıdan çıktım. 10:57 de girmişim 11:50 de çıkmışım. 10 dakika ara verdik pozisyon değişmesi için biraz yürürsün dedi bende yürüdüm geldim 2.oturum başladı. Tüm organlarına baktı. Seçe parmağı boğumunuda inceledi. Onda down sendromu riski belirteçmiş temiz dedi. Ayaklarının altına kadar baktk. Kulaklarına baktı sağ kulağı için yan yatırdı inceledi. Ense burun kafa kol uyluk kaval kemiği parmakşarına baktı. Gözlerinin lenslerini inceledi oluşmuş dedi. Dudaklr sağlıklı dedi yarık dudak var ya bebeklerde. Düzgünmüş.rahim ağzı uzınluğu vs normalmiş. Sıvısı normalmiş. Çikolata kistim erimiş. 459 gr 25 cm çok sağlıklı herşey yolunda sağlıkla kucagına alacagına inanaıyorum dedi. Bir kaç soru sordum kızlar sizede yardımcı olur belki; sarı akıntı mühim değil dedi. Kalan seyler akıyor gidiyor dedi. Normal hayatına devam et dedi başkada soru sormama izin vermedi. Kendi doktorun ile konusursun dedi görüşmemiz bitti. Doktorum bu dr a yönlendirmişti benide. Bursadaki en iyi cihaz onda demişti bende buna gittim. Çok şükür bin şükür bunuda atlattık
Evet uzun sürdü baya. İnşallah böyle devam ederiz. Çok ciddi doktordu ama bir ara askeriyeye mi geldim dedim hatta :) haftayada kendi doktoruma götürücem sonucları birde o bakacakGözunaydin canim gecmis olsun masallah iyi bakmis dr
Hayir ikinci bu 15 aylik kizim var. Onda 15 ile dogum yapmistim. Boyun ortalama iste 164 kisa sayilmam uzunumda diyemem :) hayirlisi hakkimizda.ilk hamılelık mı canım
bı de boyun uzun mu?
ılk zaman hızlı kılo alan arkadaslarım oldu sonra bıranda durdular
belkı senınde öyle bırsey olabılır
bı arkadasım 25 kılo alms doktor hıc bıse dememıs
normal de dogurdu
sımdıde ıncecık:)
bıyuda cok uzun degıldı
Sıkma canını istersen bu işlere bakan bir doktor bul ona git parasıyla değilmi? Bu ilgisiz doktoruna vereceğine o doktora verirsin. Tavsiyem cihazı iyi oln bir doktor bul. İlgisinden şikayet ediyorsan parana nazın geçsin bosver başka doktor mu yok sıkma canınıBak iste detayli dedigin boyle olur. Bizimki yalap şap usg yi gezdirdi gonderdi. Simdi bir kere daha gicik oldum