• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benı de bugun saglık ocagından hemsıre aradı. sıstemden gördum hayırlı olsun dedı.
rısklı gebelık dıye not düşülmüş niye risklı felan dedi:KK43:
ben de 20. haftadan sonra bu teşhis konulursa konulcak sanıyodum. yanı durumum farkındayım ama
bı canım skıldı ıster ıstemez
tetanoz asısı ıcın gelecegım dedım, doktoruna sor bazen rısklı gebelıkde tetanoz yapmıyorz dedı
Ben başından risklideyim canım, sıkma canını , daha iyi. Daha dikkatli bakıyorlar baştan savmıyorlar. Daha alakadar oluyorlar. Evet tetanoz bana önerilmedi.

Bak iste detayli dedigin boyle olur. Bizimki yalap şap usg yi gezdirdi gonderdi. Simdi bir kere daha gicik oldum
Sen iyi bir dr bul 22. Haftan gecmeden kafan rahatlasin bebegim bende simdi oglumun ayrintili usg ye baktim epey incelemisler o zaman bu kadar cok sey bilmiyordum ama depplynin serce parmagina kadar bakmislar bak bilen dr da ayri oluyor

Detaylıdan çıktım. 10:57 de girmişim 11:50 de çıkmışım. 10 dakika ara verdik pozisyon değişmesi için biraz yürürsün dedi bende yürüdüm geldim 2.oturum başladı. Tüm organlarına baktı. Seçe parmağı boğumunuda inceledi. Onda down sendromu riski belirteçmiş temiz dedi. Ayaklarının altına kadar baktk. Kulaklarına baktı sağ kulağı için yan yatırdı inceledi. Ense burun kafa kol uyluk kaval kemiği parmakşarına baktı. Gözlerinin lenslerini inceledi oluşmuş dedi. Dudaklr sağlıklı dedi yarık dudak var ya bebeklerde. Düzgünmüş.rahim ağzı uzınluğu vs normalmiş. Sıvısı normalmiş. Çikolata kistim erimiş. 459 gr 25 cm çok sağlıklı herşey yolunda sağlıkla kucagına alacagına inanaıyorum dedi. Bir kaç soru sordum kızlar sizede yardımcı olur belki; sarı akıntı mühim değil dedi. Kalan seyler akıyor gidiyor dedi. Normal hayatına devam et dedi başkada soru sormama izin vermedi. Kendi doktorun ile konusursun dedi görüşmemiz bitti. Doktorum bu dr a yönlendirmişti benide. Bursadaki en iyi cihaz onda demişti bende buna gittim. Çok şükür bin şükür bunuda atlattık

gözün aydın birşey çıkmamasına artık rahatça devam edersin

ahmet bey in farkı
soru sormana izin vermemesi de kafan karışmasın kendi doktorunla çelişme diyedir
adam gerçekten çok iyi bir doktor

Eki Görüntüle 2130742
Siz de de göbek mi var Allah’ım sanki gaz göbeği onlar:bicak: İki gün önce kibar kibar küçük karnım vardı maşallah şiştim iki günde son zamanlarımı düşünemiyorum artık:işsiz:5 kilo almışım toplamda ama daha çok gibi duruyor:işsiz:
Bu göbekli halinmi oluyor yani... Atlayacam 3.kattan

Detaylıdan çıktım. 10:57 de girmişim 11:50 de çıkmışım. 10 dakika ara verdik pozisyon değişmesi için biraz yürürsün dedi bende yürüdüm geldim 2.oturum başladı. Tüm organlarına baktı. Seçe parmağı boğumunuda inceledi. Onda down sendromu riski belirteçmiş temiz dedi. Ayaklarının altına kadar baktk. Kulaklarına baktı sağ kulağı için yan yatırdı inceledi. Ense burun kafa kol uyluk kaval kemiği parmakşarına baktı. Gözlerinin lenslerini inceledi oluşmuş dedi. Dudaklr sağlıklı dedi yarık dudak var ya bebeklerde. Düzgünmüş.rahim ağzı uzınluğu vs normalmiş. Sıvısı normalmiş. Çikolata kistim erimiş. 459 gr 25 cm çok sağlıklı herşey yolunda sağlıkla kucagına alacagına inanaıyorum dedi. Bir kaç soru sordum kızlar sizede yardımcı olur belki; sarı akıntı mühim değil dedi. Kalan seyler akıyor gidiyor dedi. Normal hayatına devam et dedi başkada soru sormama izin vermedi. Kendi doktorun ile konusursun dedi görüşmemiz bitti. Doktorum bu dr a yönlendirmişti benide. Bursadaki en iyi cihaz onda demişti bende buna gittim. Çok şükür bin şükür bunuda atlattık
Çok güzel canım. Kendime örnek aldım bazı kısımları. Gözün aydın, şükür.

Kac haftalıksın sen canım

Kİzlar selam sağlık ocağından geldim idrar tahlili yaptırdım enfeksiyon çıkmadı ama tam kültür yapılmıyormuş laboratuvarda bi çubukla bisey ölçtü baktı hemşire, yani o an da hemen bakıldı, enfeksiyon yokmuş, devam ederse hastaneye gidip tam
İdrar kültürü isteyeceğim, birde hemşire kalp atışlarını dinletti pazartesi asi icin gideceğim, yaptırmayanlar vardı asiyi ? Sorun yaşayanlar oldumu aramızda ?

Back
X