• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar benim ilk aylarda goguslerim bariz buyumustu ama su an o halde kaldilar buyume yok hic belki karnim buyudu diye bana oyle geliyordur normal mi bu bu aydan sonra mi artik iyice buyuyp sut yapicam ben

Bahsettiğin sey kasilma hafta olarak erken baslamis bunun icin magnezyum takviseyi kullanmalisin gunde bir sodada iyi gelir ama yeterli olurmu bilemedim bu kasilmalardan dotorunad muhakkak bahset.
Doktora gitmeme 2 hafta var. Eczaneye gitsem herhangi bir magnezyum alsam olur mu?

2483 uncu sayfadayim okuyayim diyorum ilerleyemiyorum en son gereksiz yere topunuz evham yapiyordu :sinirli: topunuza yaptiginiz gereksiz evham yuzunden dalacaktim o ara okumayi biraktim zaten 15 gundur hic gecmeyen gunden dune artan bi grip vakasiyla ugrasiyorum ve bugun de boynum tutuldu agrisindan agliycam artik yatin basbelasiyim basbelasiyim in memleketine esimin yanina giidicem izin aldim 4 gun ordayim bi tane dr ayarladim pazartesi ona gidicem malatya da artik yavas yavas ayarlamam lazim fahri kayhandan ev okul bakicaz falan boynumda boyunluk ve agriyla tum bunlari nasil yapicam bilmiyorum :kızgın:

2483 uncu sayfadayim okuyayim diyorum ilerleyemiyorum en son gereksiz yere topunuz evham yapiyordu :sinirli: topunuza yaptiginiz gereksiz evham yuzunden dalacaktim o ara okumayi biraktim zaten 15 gundur hic gecmeyen gunden dune artan bi grip vakasiyla ugrasiyorum ve bugun de boynum tutuldu agrisindan agliycam artik yatin basbelasiyim basbelasiyim in memleketine esimin yanina giidicem izin aldim 4 gun ordayim bi tane dr ayarladim pazartesi ona gidicem malatya da artik yavas yavas ayarlamam lazim fahri kayhandan ev okul bakicaz falan boynumda boyunluk ve agriyla tum bunlari nasil yapicam bilmiyorum :kızgın:
Dikkat et canim gecmis olsun gel tabi sefalar getirirsin :) ev var baya bak canim

Dikkat et canim gecmis olsun gel tabi sefalar getirirsin :) ev var baya bak canim

Bu arada e bebekte araba baktim kizlar. Acelem yok ama fikrim olsun dedim. En önemli ayrinti benim icin kolay katlanan hafif baston kadar rahatsiz olmayan pratik ve bagajda az yer kaplayan araba olmasiydi. Uzay mekigi gibi koca tekerlekli olanlar hic mantikli gelmedi bana. Kendimi o arabalari kaldirip indirirken hic dusunemedim. Siyah gibi olan araba kullanim acisindan cok pratik. Kolay katlaniyor. Tutacak yerindeki bardaklik ve bebek icin atistirmalik koyma yeri iyi dusunulmus. Orta buyuklukte bir araba. Bagajda biraz yer kaplar. Ama uzay mekigi tipli olanlar kadar degil. Lacivert araba inanilmaz pratik tek elle kapaniyor hooop canta kivaminda tasiniyor. Kol cantasi gibi tasima kulpu hatta icine koymak icin cantasi var. Diger siyah arabanin bir boy kucugu. Sirti yatiyor. Bagajda yer kaplamaz. Siyah olan 999 digeri 599. Yarin e bebekte her 150 tl lik alisverise 50 tl hediye ceki kampanyasi baslayacakmis. 4 nisana kadar herhalde
Eki Görüntüle 2130893 Eki Görüntüle 2130894 Eki Görüntüle 2130892
Merhaba egepam masallah kizina. bayildik biz oglumla.cok narin simdiden.
Oglumda joie kullanmistim.simdi de baska marka dusunmuyorum.cok kolay surumu ve tek elle kolaylikla katlanip aciliyorlar.tavsiye ederim.

Cok gecmis olsun canim sen hangj sayfadaysak oraya dal

Kızlar, bu gidişimde doktorum bir söz söyledi detaylıya ne hevesim ne korkum kalmadı. Diyelim bebekte şöyle böyle sorun var ne yapacaksın bu saatten sonra? Zaten mudahele edilemez. Her haliyle doğuracaksın artık. Sadece eger gerektiren bir durum olursa doğum anında hazırlıklı olmak için detaylıya giriyorsunuz dedi. Sen beslenmene , eğilip kalkmana ve s. dikkat et, senin elinden gelen bu.
Aklıma yattı bu sözler, bir an önce detaylıya gireyim diyordum, neredeyse vazgecesim geldi. On güne falan giderim herhalde, eşim benden çok bekliyor ve ısrar ediyor ))

Merhaba egepam masallah kizina. bayildik biz oglumla.cok narin simdiden.
Oglumda joie kullanmistim.simdi de baska marka dusunmuyorum.cok kolay surumu ve tek elle kolaylikla katlanip aciliyorlar.tavsiye ederim.
Sagol canim. Bugun detayliyi istedigim gibi atlatmadigim icin internete dusmus durumdayim. Simdi de kafama takacak baska bir sey buldum. Daha onceki tum olcumlerde HC yani bas cevresi tam haftasi iken bu seferki olcumde 1 hafta geri.
Suan kendime cok kiziyorum. Keske hic bir sey okumasaydim bilmeseydim gormeseydim duymasaydim da doktorumun hersey normal demesiyle yetinip suan mutlu mesut yatsaydim. En kizdigim hamile tipine burundum suan

Kızlar, bu gidişimde doktorum bir söz söyledi detaylıya ne hevesim ne korkum kalmadı. Diyelim bebekte şöyle böyle sorun var ne yapacaksın bu saatten sonra? Zaten mudahele edilemez. Her haliyle doğuracaksın artık. Sadece eger gerektiren bir durum olursa doğum anında hazırlıklı olmak için detaylıya giriyorsunuz dedi. Sen beslenmene , eğilip kalkmana ve s. dikkat et, senin elinden gelen bu.
Aklıma yattı bu sözler, bir an önce detaylıya gireyim diyordum, neredeyse vazgecesim geldi. On güne falan giderim herhalde, eşim benden çok bekliyor ve ısrar ediyor ))
Ben suan detayli olmayan detaylima keske hic girmeseydim diyorum mesela. Elbetteki bu saatten sonra bir sey yapilmayacak. Adam dogru soylemis. Seytan diyor daha da doktora gitme.

Merhaba kizlar, nasilsiniz?
Hamileligin ilk haftalarinda benim yuzum cok kotuydu surekli buyuk sevilceler cikiyordu, simdi biraz daha iyi ama yine ara ara cikiyor bu sivilceler. Bugun yuz icin bir sabun aldim sivilceler icin, capila sulfür (kükürtlü sabun). Hamilelikte bu sabunu kullanabilirmiyim, bilen var mi kizlar?

Merhaba kizlar, nasilsiniz?
Hamileligin ilk haftalarinda benim yuzum cok kotuydu surekli buyuk sevilceler cikiyordu, simdi biraz daha iyi ama yine ara ara cikiyor bu sivilceler. Bugun yuz icin bir sabun aldim sivilceler icin, capila sulfür (kükürtlü sabun). Hamilelikte bu sabunu kullanabilirmiyim, bilen var mi kizlar?
Daha bitkisel bir urun alsaydin canim. Ben yves roche nin yesil serisinden yuz yikama jeli kullaniyorum. Sebumu bayagi dengeliyor

• Beğen
Reactions: D-E
Daha bitkisel bir urun alsaydin canim. Ben yves roche nin yesil serisinden yuz yikama jeli kullaniyorum. Sebumu bayagi dengeliyor
Birkac yerde okumustum, sulfurlu sabun hamilelikte kullanilabilir diye onun icin aldim, ama yine de kullansam mi bilmiyorum

Birkac yerde okumustum, sulfurlu sabun hamilelikte kullanilabilir diye onun icin aldim, ama yine de kullansam mi bilmiyorum
Amaaaaannnn kiz bosver nedecen 4 ay daha cirkin gez. Endise ediyorsan kullanma. Dedigim gibi bitkisel urunler var. Hem normalde de sabun cilde iyi gelmez. Ben jel kullanmani tavsiye ederim

• Beğen
Reactions: D-E
Back
X