- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #26.261
Onuda evham tutmus ondanNolduki :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onuda evham tutmus ondanNolduki :)
Dov beni dov beniSimdi bak canim benbasbelasiyim i dövmeye malatyaya gidicem beni yorma sende gel ikinizi bir döveyim azcik akilli olun bisey olmayacak Allahin izniyle dr onu mm yanlis oynatsa usg kendi hesapliyor haftayi zaten sen benden daha iyi biliyorsun bunlari
Dov beni dov beni![]()
sende farklı yazio olabilir canım her dr un raporu farklıdır. Beyin sivi miktari anlamına geliyorRapor elimde ama oyle yazılar görmedim tam neyi ifade ediyorki onlar
Seninki daha kibar. 4.çocuk bir deAllah’ım diyene bak senKız sadece top gibi karnın var senin
![]()
Internette gezinip kendime dert ariyorum canim. Dun ki detaylim cok komikti. Ben de ultrason degerlerine kafayi taktim. Kendime problem arayip duruyorum ya. Su ruh halinden cikamadim o yuzdenNolduki :)
Kızlar, bu gidişimde doktorum bir söz söyledi detaylıya ne hevesim ne korkum kalmadı. Diyelim bebekte şöyle böyle sorun var ne yapacaksın bu saatten sonra? Zaten mudahele edilemez. Her haliyle doğuracaksın artık. Sadece eger gerektiren bir durum olursa doğum anında hazırlıklı olmak için detaylıya giriyorsunuz dedi. Sen beslenmene , eğilip kalkmana ve s. dikkat et, senin elinden gelen bu.
Aklıma yattı bu sözler, bir an önce detaylıya gireyim diyordum, neredeyse vazgecesim geldi. On güne falan giderim herhalde, eşim benden çok bekliyor ve ısrar ediyor ))
Bu internet benide tuketti valla abuk sabuk şeyler okuorum sonra saçma rüyalar bakmicam diorum hoppp yine bi sitedeyim valla başlıcam detaylisinada ultrasonunu da! Eskiden ne güzelmis dr bakiomus çocuğun kalbi atiomu sen sagliklimsin tamam kardeşim hadi evineInternette gezinip kendime dert ariyorum canim. Dun ki detaylim cok komikti. Ben de ultrason degerlerine kafayi taktim. Kendime problem arayip duruyorum ya. Su ruh halinden cikamadim o yuzden
Çok sevindim berşeyin iyi olmasınaDetaylıdan çıktım. 10:57 de girmişim 11:50 de çıkmışım. 10 dakika ara verdik pozisyon değişmesi için biraz yürürsün dedi bende yürüdüm geldim 2.oturum başladı. Tüm organlarına baktı. Seçe parmağı boğumunuda inceledi. Onda down sendromu riski belirteçmiş temiz dedi. Ayaklarının altına kadar baktk. Kulaklarına baktı sağ kulağı için yan yatırdı inceledi. Ense burun kafa kol uyluk kaval kemiği parmakşarına baktı. Gözlerinin lenslerini inceledi oluşmuş dedi. Dudaklr sağlıklı dedi yarık dudak var ya bebeklerde. Düzgünmüş.rahim ağzı uzınluğu vs normalmiş. Sıvısı normalmiş. Çikolata kistim erimiş. 459 gr 25 cm çok sağlıklı herşey yolunda sağlıkla kucagına alacagına inanaıyorum dedi. Bir kaç soru sordum kızlar sizede yardımcı olur belki; sarı akıntı mühim değil dedi. Kalan seyler akıyor gidiyor dedi. Normal hayatına devam et dedi başkada soru sormama izin vermedi. Kendi doktorun ile konusursun dedi görüşmemiz bitti. Doktorum bu dr a yönlendirmişti benide. Bursadaki en iyi cihaz onda demişti bende buna gittim. Çok şükür bin şükür bunuda atlattık
Ben engelliler öğretmeni olduğum için sınıfımda 4 downlu öğrencim var ense kalınlığı alın genişliği görünen önemli faktörlerEvet enseye bakinca alninada bakiyor bazi drlar canim
Sağol canım. Biliyorsun benim tüp bebekti. Doktorumda Gerçek Aydın. O beni bu konuda uzman bir doktora yönlendirdi cihaz teknolojiside önemli demişti. Gittiğim doktor Natal klinik Ahmet Yılmaz. Carrefourun orda klinik hatta. Sonuçlarım ile birlikte kendi doktoruma da gideceğim şimdi.Çok sevindim berşeyin iyi olmasına
Ayrıntılıya kim baktı kendi doktorun kimdi canım hatırlayamadım
Beyin ile alakalı var mı bili diye sordugumda yok normal dedi. Dediğin gibi kısaltmalar var ya kesin yazıyordur ama inceleyeyim bir.sende farklı yazio olabilir canım her dr un raporu farklıdır. Beyin sivi miktari anlamına geliyor
Biliyorum canim ensede ki sivi onlarda daha fazla oluyormus normalin iki katiBen engelliler öğretmeni olduğum için sınıfımda 4 downlu öğrencim var ense kalınlığı alın genişliği görünen önemli faktörler(
Yani degilsindir onu net bilmiyorum ama ğordu diye koyanda cok sen mi koydun koh mu dedilerBen de gece ruyamda kizim dogmustu ismini Ekin koymustum. Cok enteresan degil mi. Simdi ben Ekin koymak zorunda degilim demi