• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar, bu gidişimde doktorum bir söz söyledi detaylıya ne hevesim ne korkum kalmadı. Diyelim bebekte şöyle böyle sorun var ne yapacaksın bu saatten sonra? Zaten mudahele edilemez. Her haliyle doğuracaksın artık. Sadece eger gerektiren bir durum olursa doğum anında hazırlıklı olmak için detaylıya giriyorsunuz dedi. Sen beslenmene , eğilip kalkmana ve s. dikkat et, senin elinden gelen bu.
Aklıma yattı bu sözler, bir an önce detaylıya gireyim diyordum, neredeyse vazgecesim geldi. On güne falan giderim herhalde, eşim benden çok bekliyor ve ısrar ediyor ))

Canim sen daha iyi bilirsin ama bazı durumlarda detaylida anlaşılan rahatsızlıklar yüzünden doğar doğmaz rahatsızlık bilindigı için bebeğe hemen müdahele ediliormus ama bilinmiosa bu bi zmn kaybiymiş perinatologlar genelde böyle acikliyor kimse suan bebeğin den vazgeçmek istemez ama bi sorun varsa dogar dogmaz mudahale icin zmnda kaybetmek istemez bu benim şahsi dusuncem senin dusuncenede saygı duyuyorum hayatım hayirlsi olsun

Internette gezinip kendime dert ariyorum canim. Dun ki detaylim cok komikti. Ben de ultrason degerlerine kafayi taktim. Kendime problem arayip duruyorum ya. Su ruh halinden cikamadim o yuzden
Bu internet benide tuketti valla abuk sabuk şeyler okuorum sonra saçma rüyalar bakmicam diorum hoppp yine bi sitedeyim valla başlıcam detaylisinada ultrasonunu da! Eskiden ne güzelmis dr bakiomus çocuğun kalbi atiomu sen sagliklimsin tamam kardeşim hadi evine :işsiz:valla hiçbisi dusunmeyelim kızlar herkes pozitif şeyler düşünsün kucağımıza alacağımız anları dusunelim diyene bak :KK47::KK47:

Detaylıdan çıktım. 10:57 de girmişim 11:50 de çıkmışım. 10 dakika ara verdik pozisyon değişmesi için biraz yürürsün dedi bende yürüdüm geldim 2.oturum başladı. Tüm organlarına baktı. Seçe parmağı boğumunuda inceledi. Onda down sendromu riski belirteçmiş temiz dedi. Ayaklarının altına kadar baktk. Kulaklarına baktı sağ kulağı için yan yatırdı inceledi. Ense burun kafa kol uyluk kaval kemiği parmakşarına baktı. Gözlerinin lenslerini inceledi oluşmuş dedi. Dudaklr sağlıklı dedi yarık dudak var ya bebeklerde. Düzgünmüş.rahim ağzı uzınluğu vs normalmiş. Sıvısı normalmiş. Çikolata kistim erimiş. 459 gr 25 cm çok sağlıklı herşey yolunda sağlıkla kucagına alacagına inanaıyorum dedi. Bir kaç soru sordum kızlar sizede yardımcı olur belki; sarı akıntı mühim değil dedi. Kalan seyler akıyor gidiyor dedi. Normal hayatına devam et dedi başkada soru sormama izin vermedi. Kendi doktorun ile konusursun dedi görüşmemiz bitti. Doktorum bu dr a yönlendirmişti benide. Bursadaki en iyi cihaz onda demişti bende buna gittim. Çok şükür bin şükür bunuda atlattık
Çok sevindim berşeyin iyi olmasına
Ayrıntılıya kim baktı kendi doktorun kimdi canım hatırlayamadım

Kızlar günaydın mutlu haftasonları :) 2 3 gündür çok giremiyorum çok okuyamıyorum, taşınma durumumuz var bir değişiklik olmazsa , tüm annelere ve bebişlerine sağlık diliyorum :KK200:

Çok sevindim berşeyin iyi olmasına
Ayrıntılıya kim baktı kendi doktorun kimdi canım hatırlayamadım
Sağol canım. Biliyorsun benim tüp bebekti. Doktorumda Gerçek Aydın. O beni bu konuda uzman bir doktora yönlendirdi cihaz teknolojiside önemli demişti. Gittiğim doktor Natal klinik Ahmet Yılmaz. Carrefourun orda klinik hatta. Sonuçlarım ile birlikte kendi doktoruma da gideceğim şimdi.

Back
X