2018 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi ipti
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gecmis olsun once iyi olalim sonra diyet spor olur zaten. 1 mille baslamak mantikli ben 2 kez 3 mili yapayim dedim yarim kaldi bebek uyaninca. Bir de dus almak gerekiyor sonrasinda.

Ya ben yanlis olan herseyi yapmisim sanirim. Hamileyken aldigim sutyen simdi kucuk geliyor biraz. Bu gece sabaha kadar emerse acilir belki, bakalim.
Leslie'yi de kızı kanguruya koyup.yapabilir miyim acaba ağırlıkla daha çok kalori gider
Kanguruyla kesinlikle kosmayin deniyor, lesliedeki bazi hareketler de riskli bence vefek icin.

Ben sadece sogan et suyu sadesu ya da tavuksuyu sade su ile yapiyorum ama damagina daha hos gelmesi icin patates koyarsan iyi olur :)
Bir gunluk yapacaksan daha fazla sogandan yap bence
5 6 sogani soyup iri kup olarak dograyip yagda iyice kavuruyorum sonra sulari ileve edip pisiriyorum ve blender dan geciyorun ben :)

Herkese Antalya lara dan selamlar... 4 gunluk tatil maratonum basladi. Bugun hava yagisli ama yarindan itibaren acacak diye bekliyoruz. P Pikapii biotama nin gaz giderme ozelligi insallah isine yaramıştır. Biz bayagi sakinlesmistik
Kakasını yaptığı sürece gaz derdimiz çok fazla olmuyor canım artık

Ben dayanamadım nescafe ile hazır kek ve bisküvi yedim
Ama çok hastayım dayanamadım

Oh afiyet olsun ben hastayım diye neler neler yedim

Ben de bugün teyzeme gideceğim
Kimbilir neler hazırlamıştır
Geri çeviremeyeceğim maalesef

Acelemiz yok yaza kadar yavaş yavaş veririz

Ben aylar sonra bir kahvaltı etmişim. Bütün ay yemem gerekenleri yedim anne evinde sanırım

Görüyorummmm görüyorummmm havlu atanlar görüyorum

bugun ilk defa yalnizdim. bebegi görmeye misafirlerimiz geldi. hazirliklarin cogunu dun yaptim, bugune pastanin ustune kremasini hazirlayip surmek kalmisti. kremaya seker koymayi unutmuşum :S benim kafa artik diyettediye misafirler light pasta yedi...

Kızlar çok fena gribim eşim iki gündür hastaydı ayrı odada yattık bebeği hiç almadı kucağına ama bugün ben fena oldum kulağım boğazım başım çok ağrıyor elim kolum tutmuyor mecbur aldı eşimde bebeği artık geçmez inşallah evde maskede yoktu takamadım. Hoş ne kadar takabilirim ki şimdide ayağımda uyutmaya çalışıyorum ayaklarım bile ağrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…