2018 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi ipti
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Fazla sıkma kendini canim ya, abartmadan bi kac lokma ye nefsini öldür. Ben 2 dilim dulbar dudagu da yedim trabzon hurmalarini da hüplettim. Sabahlari kizilcik receli tirtikladim. Ama 1300 gitti. Sen de azicik nefsini öldürebilirsin

Süt çeker derler canım az da olsa ye bence

Siz sadece süt verdiğiniz için metabolizmaniz daha hızlıdır kızlar ben mama da veriyorum aynı olmaz..ama canım normalde çok sevmedigim bisi çekti soylemicem gece gece yedim bir iki lokma .şekerli değil ondan bozdum saymam sadece azıcık fazla tereyağı var karatayda serbest avuntuya bak

Ayyy o kadar çok bağırıyor ki nasıl cesaret ederim ne zaman bilemiyorum. Bizde cuma yola çıkıcaz araba ile. Evde oto koltuğunda çocuğun rahat edemeyeceğini söyleyen koca ile boğuşuyorummmm
Walla ben de korkuyorum ama napalim eve mi tikilalim. Azicik bebe sesi dinletecegiz ucaktakilere, birazcik baslari agriyacak

Ayyy o kadar çok bağırıyor ki nasıl cesaret ederim ne zaman bilemiyorum. Bizde cuma yola çıkıcaz araba ile. Evde oto koltuğunda çocuğun rahat edemeyeceğini söyleyen koca ile boğuşuyorummmm
Benim çocuklarım çok sever uzun yolda oto koltuğunda uyumayı
İnşallah senin kuzu da sever
Resimlerine baktım da hiç anlattığın gibi görünmüyor pek tatlı beyefendi maşallah
Kuzu kuzu poz vermiş
Rabbim nazardan korusun

2 saat gibi yolculuk yapmıştık uyumuştu hep ama bu 7-8 saat sürecek uyku saatine denk getirelim diyoruz, uyur inşallah. 2 saatte bir mola verin yazmışlar hep, orda kararsız kaldık bir tek uyursa kaldırmalı mıyız diye? Akışına bırakacağız artık. Kuzu görünümlü kurt o teyzesiiii fotoğraf çekene kadar ter içinde kalıyorum, 10 pozun 7sinde çığlık atıp ağlıyor. Ama git gide iyiye gidiyor gibi suratsız suratsız hiç çekilmiyordu. Günde 1-2 gülüyor şimdi.

Hani Efsun64 nerde onu da merak ettim. Gayet iradeli gidiyordu
Canim sut ceker konusundan dolayi yazmiyorum yediklerimi oyle olunca da sizi okuyup cikiyorum :)
Spor da yapamiyorum istedigim gibi sadece 3 aksamdir ortalama on dk bebisi kucagimda uyuturken oldugum yerde adim atiyorum bacaklarim calisiyor hem de bebise anne karnindaymis da ben yuruyormusum gibi his veriyorum tabii nutfakta ve aspirator acik oluyor o sirada :)

Gunaydin kizlar bir mama molasindan daha merhaba :)
Kizlar bgn farkettim kizi yediriyorum yatiriyorum sanki agzina geri mama gelio su sesi geliyo ve yutkunup bogazini temizliyo reflu bu mu neden olusur ve ne yapmaliyim gecmesi icin ?

Edit: yanlis mekan :)

Bence uyurken devam edin yolunuza
Tabi arabayı kullanan yorulana kadar
Bizim araba stop ettiği an tüm uyuyanlar uyanıyor
Biz eşimle dönüşümlü kullanıyoruz uzun süre molasız gidebiliyoruz

Cok begendiğim bir deri ceketin sadece small bedeni kalmisti. Ben naptim nasilsa kilo verecem diye aldim
Kilo vermezsem cok pis elimde patlar. Allahim cok bi suru kilo vereyim nolur Amin
Bence bu seni azmettirir:)

Yani daha ucuz bir kazak veya gomlek pantolonu gozden cikarirdim zayiflamazsam, ama bunu cikarmam, cikaramam... yazik buna giymem lazim
O zaman tutmayın benisabah leslie mi yapayim
Bence maraton koş

Bence uyurken devam edin yolunuza
Tabi arabayı kullanan yorulana kadar
Bizim araba stop ettiği an tüm uyuyanlar uyanıyor
Biz eşimle dönüşümlü kullanıyoruz uzun süre molasız gidebiliyoruz
Bu bebelerin kırmızı ışık sensörü var. Araba durur durmaz başlıyor kımıldanmaya. Kırmızı Işık’lara denkgelmeyeceğim diye canım çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…