Fazla sıkma kendini canim ya, abartmadan bi kac lokma ye nefsini öldür. Ben 2 dilim dulbar dudagu da yedim trabzon hurmalarini da hüplettim. Sabahlari kizilcik receli tirtikladim. Ama 1300 gitti. Sen de azicik nefsini öldürebilirsin
Süt çeker derler canım az da olsa ye bence
Ayyy o kadar çok bağırıyor ki nasıl cesaret ederim ne zaman bilemiyorum. Bizde cuma yola çıkıcaz araba ile. Evde oto koltuğunda çocuğun rahat edemeyeceğini söyleyen koca ile boğuşuyorummmmEvet canim uçakla
Walla ben de korkuyorum ama napalim eve mi tikilalim. Azicik bebe sesi dinletecegiz ucaktakilere, birazcik baslari agriyacakAyyy o kadar çok bağırıyor ki nasıl cesaret ederim ne zaman bilemiyorum. Bizde cuma yola çıkıcaz araba ile. Evde oto koltuğunda çocuğun rahat edemeyeceğini söyleyen koca ile boğuşuyorummmm
Benim çocuklarım çok sever uzun yolda oto koltuğunda uyumayıAyyy o kadar çok bağırıyor ki nasıl cesaret ederim ne zaman bilemiyorum. Bizde cuma yola çıkıcaz araba ile. Evde oto koltuğunda çocuğun rahat edemeyeceğini söyleyen koca ile boğuşuyorummmm
2 saat gibi yolculuk yapmıştık uyumuştu hep ama bu 7-8 saat sürecek uyku saatine denk getirelim diyoruz, uyur inşallah. 2 saatte bir mola verin yazmışlar hep, orda kararsız kaldık bir tek uyursa kaldırmalı mıyız diye? Akışına bırakacağız artık. Kuzu görünümlü kurt o teyzesiiii fotoğraf çekene kadar ter içinde kalıyorum, 10 pozun 7sinde çığlık atıp ağlıyor. Ama git gide iyiye gidiyor gibi suratsız suratsız hiç çekilmiyordu. Günde 1-2 gülüyor şimdi.Benim çocuklarım çok sever uzun yolda oto koltuğunda uyumayı
İnşallah senin kuzu da sever
Resimlerine baktım da hiç anlattığın gibi görünmüyor pek tatlı beyefendi maşallah
Kuzu kuzu poz vermiş
Rabbim nazardan korusun
Canim sut ceker konusundan dolayi yazmiyorum yediklerimi oyle olunca da sizi okuyup cikiyorum :)HaniEfsun64 nerde onu da merak ettim. Gayet iradeli gidiyordu
2 saat gibi yolculuk yapmıştık uyumuştu hep ama bu 7-8 saat sürecek uyku saatine denk getirelim diyoruz, uyur inşallah. 2 saatte bir mola verin yazmışlar hep, orda kararsız kaldık bir tek uyursa kaldırmalı mıyız diye? Akışına bırakacağız artık. Kuzu görünümlü kurt o teyzesiiii fotoğraf çekene kadar ter içinde kalıyorum, 10 pozun 7sinde çığlık atıp ağlıyor. Ama git gide iyiye gidiyor gibi suratsız suratsız hiç çekilmiyordu. Günde 1-2 gülüyor şimdi.
Bence bu seni azmettirir:)Cok begendiğim bir deri ceketin sadece small bedeni kalmisti. Ben naptim nasilsa kilo verecem diye aldim
Kilo vermezsem cok pis elimde patlar. Allahim cok bi suru kilo vereyim nolurAmin
Yani daha ucuz bir kazak veya gomlek pantolonu gozden cikarirdim zayiflamazsam, ama bunu cikarmam, cikaramam... yazik buna giymem lazimBence bu seni azmettirir:)
Bence maraton koşYani daha ucuz bir kazak veya gomlek pantolonu gozden cikarirdim zayiflamazsam, ama bunu cikarmam, cikaramam... yazik buna giymem lazim
O zaman tutmayın benisabah leslie mi yapayim
Bu bebelerin kırmızı ışık sensörü var. Araba durur durmaz başlıyor kımıldanmaya. Kırmızı Işık’lara denkgelmeyeceğim diye canım çıkıyorBence uyurken devam edin yolunuza
Tabi arabayı kullanan yorulana kadar
Bizim araba stop ettiği an tüm uyuyanlar uyanıyor
Biz eşimle dönüşümlü kullanıyoruz uzun süre molasız gidebiliyoruz
Çok güzelmiş ama güle güle giyMaraton koşmuş kadar oldum ne kadar ter attiriyor bu Leslie.
Ama deger, giyecem seni
Güle güle kullan, içine girince de foto isterizMaraton koşmuş kadar oldum ne kadar ter attiriyor bu Leslie.
Ama deger, giyecem seni
Henuz gule gule giyemiyorum kiiiÇok güzelmiş ama güle güle giy
Ben içtimKozlar ıhlamur içebiliyor muyduk hasta oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?