2018 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi ipti
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
5 mil leslie yap tatlım
Çok güzelmiş mont
Değer yani
Güle güle giyin sağlıklı günlerde
Henuz 1 mil anca yapabiliyorum canim ya, cok hamlamisim cok. 15 gun 1 mil yapip artirmayi planliyorum. Bakalim kilo vermeye etkisi ne olacak. Bu arada benim ara ödülü almaktan vazgectim, montun kendisi bas son orta her turlu ödül olacak yani

Ayyy o kadar çok bağırıyor ki nasıl cesaret ederim ne zaman bilemiyorum. Bizde cuma yola çıkıcaz araba ile. Evde oto koltuğunda çocuğun rahat edemeyeceğini söyleyen koca ile boğuşuyorummmm
Bız gecen hafta Bursadan Antalyaya tatıle gıttık canım arabayla. Gıderken uyku saatıydı hıc zorluk cekmedık pusetle normaldede pusetı cok sevıyor zaten belkıde ondan

Ahhh ahh hamileyken benim de tatil hayallerim vardı Tatili geçtim korkumdan dışarı çıkamıyorum. Allahtan hamileyken gitmiştim :)))
Bu beboş ne ürküttü beni yahuuuu. Ankaraya bile gitmeye korkar oldum :)))

Ben 2019 ekim için tatil aldım şimdiden heyecanlaniyorum. Bu sene ayağımı denize sokmadım çok bunaldim tatil konusunda ben hayatimda ilk kez tatil yapmadan bir sene geçirdim.

herkese merhaba

benim diyet simdilik yalan oldu. mastit oldum, antibiyotik aliyorum, moralim cok bozuldu. isin kotusu memedeki tikanmayi 3 haftadan fazla oldu acamadim, o açılmazsa nasil olacak cok dert ettim.

Ben 2019 ekim için tatil aldım şimdiden heyecanlaniyorum. Bu sene ayağımı denize sokmadım çok bunaldim tatil konusunda ben hayatimda ilk kez tatil yapmadan bir sene geçirdim.

Al benden de o kadar
29 Ekim de yakın bir yerlere kaçalım dedik hiçbir yerde yer kalmamış
Hani herşey pahalı insanlar da para yoktu
Heryer full dolmuş yine evde kaldım

herkese merhaba

benim diyet simdilik yalan oldu. mastit oldum, antibiyotik aliyorum, moralim cok bozuldu. isin kotusu memedeki tikanmayi 3 haftadan fazla oldu acamadim, o açılmazsa nasil olacak cok dert ettim.
Sürekli duş ve duşta tarak ile yukarıdan aşağıya doğru taramayı denedin mi
Bir de sürekli o göğsü emzirip sağsan
Diğerini de pompa ile boşaltsan

Al benden de o kadar
29 Ekim de yakın bir yerlere kaçalım dedik hiçbir yerde yer kalmamış
Hani herşey pahalı insanlar da para yoktu
Heryer full dolmuş yine evde kaldım
Ben de anlamıyorum bu enflasyon bi bize artti galiba

Sürekli duş ve duşta tarak ile yukarıdan aşağıya doğru taramayı denedin mi
Bir de sürekli o göğsü emzirip sağsan
Diğerini de pompa ile boşaltsan
Mantikli aslinda tikanik olani vereyim hep bebege, digerini sagayim. Tikanik olani saginca az cikiyor hatta 15 dakika sonra cikmiyor birsey ama ustune bebege verince bebek cokur cokur iciyor gene. Yine de sagarken dikkat ettim tikanik olan yerden sut gelmiyor hic bence. Bir sekilde meme ucu yaram iyilesirken sut kanalinin ucu kapanmis olabilir mi ki?

5 mil leslie yap tatlım
Çok güzelmiş mont
Değer yani
Güle güle giyin sağlıklı günlerde
Ben hamileyken 3 mil yapiyordum, 45 dakikaydi, 5 mil 1 saatten fazladir herhalde. Bebek uyurken mi yapiyorsun?

Cumartesi kv, kp dönüyorlar, sonunda bebekle yalniz kalicaz bakalim nasil olacak. Haftasoju yogun, Iki gün bebegi gormeye gelecek arkadaslar. Herhalde haftaya pazartesi kendi duzenimi kurar, 3 mil lesliyle baslarim ben de.

Sogan corbasi kesin cozum 1 gun boyunca 3 ogun ic derim ben hamileyken oyle atlattim hep
2 soğan 1 patates kemik suyu pişirip blendır mı yapıyorsun
Sanırım öyleydi tarif
Henüz yapma fırsatım olmadı başım çok ağrıyor
Kalkarsam hemen yapıcam

Ben küçük sütyen taktım tıkanma hemen başladı
Bir ağrı ile uyandım anlatamam
Sen de elinle süt kaçmasın boğazına diye baskı yaptıysan olabilir

Bir de süt çekti derler ya o zaman da böyle oluyormuş
Acaba canın birşey mi çekti?

Bir keresinde de damar tıkandı meme ucum beyazladı
Sürekli orayı emzirdim açılmadı
Duşa girdim 10 dk sıcak suda duş aldım sonra da bebişi koynuma alıp duşta emzirdim sonrasında açıldı

Ben başlamaya niyet ettim hasta oldum kaldım
Kolumu kaldırmaya halim yok
İyileştikten sonra inşallah 1 mil ile başlarım

Herkese Antalya lara dan selamlar... 4 gunluk tatil maratonum basladi. Bugun hava yagisli ama yarindan itibaren acacak diye bekliyoruz. P Pikapii biotama nin gaz giderme ozelligi insallah isine yaramıştır. Biz bayagi sakinlesmistik

İyi tatiller canım
Açık büfeden tatlı ye benim yerime de

Bugun kendim icin trilice yedim yarin da senin icin yerim canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…